çok ihtiyacım var fikirlerinize

Bu aylar once okumusdum aklima geldi aradim buldum ... Bir gelisme varmi cok merak etttim ...

allahrazı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin buraya girenlerin çoğu beni tanır ondan bahsetmedim doğuştan rahim olmadığı için bebek sahibi olamıyorum ve ben bunu ewlnemden önce paylaştığım içinde kabul edilmiyorum erkeklerin tek amacı güzel bi ewlilik değil kendilerine makina arıyorlar kendisi kabul etse bile ailesi razı olmuyor ve bi şekilde hiç başlamadan bitiyor arkadaşlar

HAZİRANDA çeyizle ilgili bir konuya bunu yazmış...

canım benim en baştan sölemen doğru olur bence ama sölersen büyük ihtimal biter erkekler çocuk sahibi olamıyacağı biriyle evlenmek istemezler yada öle bi ihtimali düşünmek bile vazgeçirebilr ben 7 senedir birlikteyim 4 aylıkta evliyim eşimle beni seviyor bende onu çok dagüzel bir evliliğimizz var ama o bile bugün çocuğum olmicağını öğrense belki biraz idare eder ama belli bi süre sonra bitirebilir ilişkiyi bu sebeble en baştan söyle ama imkansız olmadığını da söle .kişilik karakter meselesi bu belki yine ister ama bu sefrde ailesi sorun olbilir en doğru kararı kendin verebilirsin ancak

Rabbim yardımcın olsun... Bir tarafta hayaller, bir tarafta hayallerine engel olacak bir gerçek. Ümidini ve en önemlisi kendine güvenini yitirme lütfen. Böyle yaratmış Allah seni bu yüzden her mihnetin bir nimeti vardır diye düşün. Sakalanabilecek bir şey olmadığı içinde kimseden saklama, sen dürüst davranmaya devam et. Çünkü kendi hayallerin için bir başkasının hayallerini yıkmak bencillik olur. Eminim ki seni böyle kabul edecek veya sana eş değer biri bir gün mutlaka karşına çıkacaktır.

yapay vajina nasıl birşey anlamadım,
sorun sadece çocuk olmaması ise bu durumu kabul edecek kişiler tabiki karşına çıkacaktır..

şuan bebeğim yok eşime ya olmazsa diyorum ,içime öyle bir his oturur hep..olmazsa olmasın hiç sorun değil diyor..
bazılarıda çocuk olmasa der,istemezler..

yani illa istenir diye bi durum yok..bu konuda kendini üzme..
Evlatlık düşünen biriside çıkabilir karşına ne hayırlı bir iştir mesela o da..benim olmazsa öyle düşünebiliriz biz mesela..

teşekkür ederim beni rahatlatmak amacıyla sölüyosunuz biliyorum ama monapisanında dediği gibi sonrası daha kötü olur benim için yarın öbürgün doktora gittiğimde çocuk için doktor bayan biliyodu baştan size sölemedimi dicek ee acısını ben çekicem yine belki daha ağır sözler duyucağım sonu boşanmaya kadar warır böle bişeye hiç dayanamam hiç ewlenmiyim diyorum ama yalnızlığada katlanamıyorum dışardaki mutlu çiftleri gördüğümde kahroluyorum aman ya ne zaman bitecek benim bu çilemmafoldumben

Sizi etiniz için değil yüreğiniz için sevecek erkeği tez zamanda karşınıza çıkarsın Rabbim.Bol dua edin analar ne aslan yürekli gençler doğuruyor,birisi de sizin karşınıza çıkacaktır günün birinde.Allah yar ve yardımcınız olsun...

Back
X