Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off off yarın yine başım belada yine biriyle görüşücem başka kızları ilk tanışma heyecanı sarar ya bende tam tersi ya yine bağlanır seweersem ya beni bu şekilde istemezse nasıl anlatıcam hadi anlattım ya sonrası yine uçuurmlara sürüklenicem beni kendi yerinize koyun kızlar gerçekten nasıl acı çektiğimi anlayamazsınız görüşme sonrası normalde kız tarafı naz yaparya aksine ben ondan haber bekliyorum kimi ailesine anlatıyo kimi hiç bişey sölemeden ortadan kayboluyo tabi beni düşünen yok bu arada hatta bi seferinde birisi bana seni bu şekilde kabul eden biri çıkar demişti o an resmen beynimden vurulmuşa döndüm
canım bu doğuştan gelen bişey olmasıı kısmet işte hepimizin başına bişeyelr geliyor,,ama doktorunla görüş önce sahici gibi yapabilirler mii vajeni?eğer öleyse sadece çocuğun olmayacağı seçenek kalıcak geriye(şöle yapıcaksın canısımm önce çocukla tanış emin ol sevgisinden sevsin seni en son safhada konuşş lütfen senin yanında olmıcak insan yolu açık olsunnn,,,ne yazık ki bende de başka bir sorun var evleneceğin insan derdinin yanında olmıcaksa ne işi var işte yalan dünya güzelim seni çok iyi anlıyorumm ama şuda var erkeklere çok dürüstlükte yaramıyo,,,eğer vajen yapılırsa söleme bileme hak ediyorlar,,
ben de aynen katılıyorum.eğer vajen yapılıyosa söyleme bile.çünkü hakediyolar.herşey çocuk değil evlilikte.duygular ön planda olsun biraz da yaa..gerekirse evlatlık da alınır ille de çocuk deniyosa. sevap işlenmiş olur böylece hem.üzülme canım yaa
özellikle cocuk istemeyen çok erkek var, babamın bir öğretmen arkadaşı 40 yaşından sonra evlenmişti , "hangi kadına sorduysam cocuk istiyor oysa ben hayatımı yaşamak istiyorum "diyordu (benim kafadan işte ) , ne güzel eczacımıysın üstelik istanbulda ,,canım yaşın da cok genç takma bunları kafana,hiç sebebsiz terkedilen çok kız tanıyorum , seni seven insan herşeyinle sever , CADIARZU
nerde, hani nerdeler bunlarr??? :çok üzgünüm:
fiyonk yoksa sende ben gibimisinbilmiyorumkismile