çok ihtiyacım var fikirlerinize

gercekten kısmet değilmiş kısmet olmayınca bişeyler bahane oluyor bende böyle şeyler yaşadım bu tarz olaylar değilde insanın aklına gelmeyecekler şeyler bahane olabiliyor.

üzülme canım.benimde senin gibi bir derdim var.evleneceğim kişiye söyleyemediğim.hatta konu açtım.hayırlısı....baştan gitsin seni üzecek kişi...

Üzüldüm. Bu kadar umutsuz bakma olaya bence, bu zamana kadar çok doğru yaklaşmışsın ve karşıdakilere dürüst davranmışsın. Senin içinde kolay değildir mutlaka ama bundan sonra karşına çıkacak olan kişiylede görüş bence ve hiçbirşeyide saklama. Kabul etmeyen hiçkimse senin için bir kayıp değil. Sen suçlu biri değilsin ki , neden utanıp sıkılacaksın ve karşıdaki insana karşı ezileceksin. Reddedilmek deme buna, Karşıdaki bunu kaldıramıyorsa ona da hak vermek lazım, ne sen suçlusun, ne de karşıdaki böyle bir karar verdiği için. Umudunu kaybetme, elbet sadece yüreğin için kabul edecek biri çıkacaktır karşına. Allahım hayırlı, yürekli, her koşulda yanında olacak birini çıkarsın karşına inş.

off off yarın yine başım belada yine biriyle görüşücem başka kızları ilk tanışma heyecanı sarar ya bende tam tersi ya yine bağlanır seweersem ya beni bu şekilde istemezse nasıl anlatıcam hadi anlattım ya sonrası yine uçuurmlara sürüklenicem beni kendi yerinize koyun kızlar gerçekten nasıl acı çektiğimi anlayamazsınız görüşme sonrası normalde kız tarafı naz yaparya aksine ben ondan haber bekliyorum kimi ailesine anlatıyo kimi hiç bişey sölemeden ortadan kayboluyo tabi beni düşünen yok bu arada hatta bi seferinde birisi bana seni bu şekilde kabul eden biri çıkar demişti o an resmen beynimden vurulmuşa döndüm

eş adayı aramadan önce ameliyatını olmalısın. daha sonra tanışacağın kşiyi iyice tartıp, böyle bir duruma nasıl yaklaşacağını anlamalı, en son konuyu açmalısın. görüşür görüşmez bunu anlatırsan kabul etme olasılığı azalır. bu sadece senin için geçerli değil. söylenmesi gereken her şeyin bir zamanı vardır.

çocuk beklentisi olmayan, farklı konularda acılar yaşamış, ortak noktalarda buluşabileceğin adaylar seçmeye çalış. üzülme olasılığın azalır böylelikle.

başımıza gelen her şey bir sınav. nolursun kendini üzmemeye çalış.

Eğer beklerse bu durumda arkadaşın yaralanma olasılığı daha fazla değil mi? Hem ayrıca karşıdakine karşıda yanlış yapmış olmaz mıyız, bu sanki şey gibi olmuyor mu, birbirimize bağlanalım, ondan sonra söyleyelim. Bu durumda eğer arkadaş bağlanırsa daha da zor olmaz mı durum?

canım bu doğuştan gelen bişey olmasıı kısmet işte hepimizin başına bişeyelr geliyor,,ama doktorunla görüş önce sahici gibi yapabilirler mii vajeni?eğer öleyse sadece çocuğun olmayacağı seçenek kalıcak geriye:((şöle yapıcaksın canısımm önce çocukla tanış emin ol sevgisinden sevsin seni en son safhada konuşş lütfen senin yanında olmıcak insan yolu açık olsunnn,,,ne yazık ki bende de başka bir sorun var evleneceğin insan derdinin yanında olmıcaksa ne işi var işte yalan dünya güzelim seni çok iyi anlıyorumm ama şuda var erkeklere çok dürüstlükte yaramıyo,,,eğer vajen yapılırsa söleme bileme hak ediyorlar,,

ben de aynen katılıyorum.eğer vajen yapılıyosa söyleme bile.çünkü hakediyolar.herşey çocuk değil evlilikte.duygular ön planda olsun biraz da yaa..gerekirse evlatlık da alınır ille de çocuk deniyosa. sevap işlenmiş olur böylece hem.üzülme canım yaa

Ne demek söyleme, tabi ki söyleyecek söylemezse bencillik etmiş olur. Böyle bir şey saklanır mı hiç. Ters köşeye yatırın... asla baba olamayacağını bilen bir adamın sevgilisine durumunda hiç bahsetmeden evlendiğini bir düşünün bakalım...

Kusura bakma lutfen ama ben anliyamadim simdi siz evlenirseniz esinizle hic bi cilsel beraber yasiyamicakmisiniz yoksa sadece cocukgunuzmu olmayacak?? Yanlis bir sey dediysem kusura bakmayin ama merak etttim sadece cocuk olayimi bu diye :(

söylenmeli tabi, ama önce kendi sağlığınız için de bu ameliyatı olun, psikolojiniz düzelir diye düşünüyorum.

Daha sonra da karşınıza sevebileceğiniz, evliliği düşündüğünüz bi insan cıkarsa da, açıkca belirtin. Sonrası artık aranızdaki ilişkiye bağlı.Sizi gerçekten seven bi insan olursa , sizden vazgeçeceğini sanmam.

ameliyat olmamın bana bir yararı yok şimdi ilişki olmazsa kapanır düğüne bi ay kala filan gelmen gerekir şart dedi doktorlar

Merhaba Nisanur...Evlilik bir canyoldaşlığı ise olsun,öyle değil mi? İnan eğer öyle olacaksa diyarlar ardından da oluuurrrrr,hiç olmayacak deyip ,yaş 40 olduktan sonra da ; tıpkı benim gibi...Bırak kadere...Hayırlısı derler ,ya.. Onu istediğinde ,evliliğin de evladın da cevapları oluşacaktır..Kalbinden gelen bu cevaplar da ,cümleler olarak ağzından dökülecektir..

özellikle cocuk istemeyen çok erkek var, babamın bir öğretmen arkadaşı 40 yaşından sonra evlenmişti , "hangi kadına sorduysam cocuk istiyor oysa ben hayatımı yaşamak istiyorum "diyordu (benim kafadan işte ) , ne güzel eczacımıysın üstelik istanbulda ,,canım yaşın da cok genç takma bunları kafana,hiç sebebsiz terkedilen çok kız tanıyorum , seni seven insan herşeyinle sever , CADIARZU

özellikle cocuk istemeyen çok erkek var, babamın bir öğretmen arkadaşı 40 yaşından sonra evlenmişti , "hangi kadına sorduysam cocuk istiyor oysa ben hayatımı yaşamak istiyorum "diyordu (benim kafadan işte ) , ne güzel eczacımıysın üstelik istanbulda ,,canım yaşın da cok genç takma bunları kafana,hiç sebebsiz terkedilen çok kız tanıyorum , seni seven insan herşeyinle sever , CADIARZU

nerde, hani nerdeler bunlarr??? :çok üzgünüm:

bence en baştan söyleyin ben evleneceğim kişinin nesi varsa bana en baştan söylemesini isterdim

nisanur nasıl durumda bir değişiklik var mı? bak biz seni takip ediyoruz iyi kötü haberlerini bekliyoruz. mutlu bir haber aldığında ya da çok bunaldığında yaz buraya. kendini yalnız hissetme. bak burada herkes sana destek oluyor. hem düşündüm de bakarsın oğlu-kardeşi çocuk sahibi olamıcak bir bayan okur. aracı olur tanışırsınız. karşı tarafın da çocuğu olamıcaksa sen de kendini kötü hissetmezsin. olmaz diye bir şey yok. geçen baktım esra erol da duyma problemi olan iki genç nişanlandılar. duyamıyorlar doğru düzgün konuşamıyorlar ama nası gözlerinin içi gülüyor. darısı hepimizin başına...

belki okuyanlar kızacak ama ben yine de ilk buluşmada bunlardan bahsetmemeni doğru bulmuyorum. bir iki buluşma sonra çaktırmadan çocukları sever misin çocuk sahibi olmayı çok mu istiyorsun gibi sorularla ağzını ara. eğer çocuk konusunda aşırı hevesli görünmüyorsa o zaman durumunu anlat. yok çok hevesliyse bir şeyleri bahane et vazgeçtim de. o seni reddetmeden sen reddet. böylece daha az üzülürsün.

bu arada bi sürü talibin varmış maşallah de kıçını kaşı kız azcık bize de gönder kıskanıyoz haa:jeyyar:

Önce tanışıp, duygularınızı ölçersiniz, eğer kafa yapılarınız ve duygularınız devam etmekten yana ise kesinlikle bu ilişkiye başlamadan önce söylemelisiniz. Dürüstlük her zaman sizin lehinize. İlk görüşme olumsuz geçerse hayatınıza almayacağınız birine de ben böyle böyle...diye durumunuzu anlatmanın bir mantığı yok. İnşallah tıp ilerler ve istediğiniz herşeye sahip olursunuz arkadaşım.

Back
X