canım söylemek zorundasın herkesin de belirttiği gibi. yalan üzerine olmaz evlilik. ki bu önemli bi konu erkekler için.
moralini düzeltir mi bilmem ama bi yorum yapıcam. çevremdeki çocukları gördükçe ben çocuktan, çocuk yapmaktan soğudum. zaten eskiden de bayılmazdım. hiç öyle hayallerim olmadı. hatta geçen gün inşallah çocuğum olmaz diye dua ederken buldum kendimi. sevgilime söyledim "ben de pek sevmiyorum çocukları." dedi. bugün ben bi hastalık geçirsem ve çocuğum olmasa sevgilim beni kesinlikle bırakmaz.
ayrıca bizim bi akrabamız var karısının çocuğu olmadı. 35 yıllık evliler. ve adam bunu bilerek evlendi. hayatımda gördüğüm en en en mutlu çift. örnek çiftler resmen.
yani böyle adamlar da var. bu dünyanın sonu değil. insanlar sağlıklı olduğu hâlde çocuk yapmayabilir. bu gayet doğal bi şey. kısmet bu işler. hiç belli olmaz.
ha sen istiyorsundur belki çocuk. evlatlık alırsın. bi sürü bebek var. üzülme canım. belki herkesten mutlu bile olabilirsin.
ha aklıma bi örnek daha geldi. uzun oldu ama...
arkadaşımın abisinin sevgilisi vardı. nası güzel bi kız, nasıl. anlatamam. benim çocuğum olmayacak, bu kötülüğü sana yapamam diyip abiden ayrıldı. abi tam 1 yıl peşinden koştu, ağladı, umrumda değil dedi. çok seviyordu.
aradan yıllar geçti abimiz evlendi, çocuğu da oldu. bi gece hafif sarhoşken arkadaşıma demiş ki: "keşke hiç çocuğum olmasaydı ama sibel'le olsaydım. onu çok sevdim" ağlamış kocaman adam...
umarım çok mutlu olursun, seni gerçekten seven biri çıkar karşına. opuyorumnanaktan