çok ihtiyacım var fikirlerinize

sen ne kadar dürüst olursan o kadar güzel olur herşey bence biriyle bi yola çık ama evlilik değil aşk sevgi önce bunları kazan doğru insanı bulduğuna emin ol sonra ona anlat eğer seni severse işin daha kolaydır ama önce sev sonra dürüst ol unutma bacım insan sadece kendini kandırır sen dürüst ol ki allahtan ümit kesilmez allahım nelere kadir unutma.....

Bana sorarsan insanlarla görüşmeden ilk önce tedavine başlamalısın. öncelkle yapabileceğin kadarını yapıp daha sonra sonucuna göre karşındaki insanlarla konuşmalısın. Yani tedavine başla ve bitir. Tüm olabilecekler olsun. Ve sen yapabileceğin her şeyi yaptıktan sonra gelen insanlara durumunu anlatarak yoluna devam etmelisin. Fikrimce ilerde yani evlendikten sonra bunların ortaya çıkmasıyla olacak olan şeylerden duyacağın üzüntü şimdi reddedilmenin verdiği üzüntülerden milyonlarca kat büyük olacağı için sakın var olan durumunu anlatmadan öyle bir yola adım atma derim. Her işin bir çaresi vardır ama yalanın olmaz. Vajina kısmı tedavi edilebildiğine göre çocuğuda evlatlık edinebilirsin belki ne sen nede eşin hiç çocuk bile istemeyebilirsiniz. O yüzden her zaman doğruları söyle. Sende kusurlu ama dürüst bir insan mı istersin yoksa kusursuz ama bir yalancıyı mı? Bunları çok iyi düşünmen gerek canım. Yalanla başlayan bir evlilik ilk başta mutlu gibi gözüksede ilerde bundan yine en yaralı ve en zararlı sen çıkarsın. Umarım rabbim karşına güzel insanlar çıkarır sende yuvanı kurar mutlu olursun.

canım rahim olmamasını anladımda vajen olmaması nasıl oluyor. özürdileyerek soruyorum bu soruyu hiç bilmediğim bişeyde. cevap vermek zorunda deilsin tabiki.

♥gözyaşı♥;12820611 .!.:
Bana sorarsan insanlarla görüşmeden ilk önce tedavine başlamalısın. öncelkle yapabileceğin kadarını yapıp daha sonra sonucuna göre karşındaki insanlarla konuşmalısın. Yani tedavine başla ve bitir. Tüm olabilecekler olsun. Ve sen yapabileceğin her şeyi yaptıktan sonra gelen insanlara durumunu anlatarak yoluna devam etmelisin. Fikrimce ilerde yani evlendikten sonra bunların ortaya çıkmasıyla olacak olan şeylerden duyacağın üzüntü şimdi reddedilmenin verdiği üzüntülerden milyonlarca kat büyük olacağı için sakın var olan durumunu anlatmadan öyle bir yola adım atma derim. Her işin bir çaresi vardır ama yalanın olmaz. Vajina kısmı tedavi edilebildiğine göre çocuğuda evlatlık edinebilirsin belki ne sen nede eşin hiç çocuk bile istemeyebilirsiniz. O yüzden her zaman doğruları söyle. Sende kusurlu ama dürüst bir insan mı istersin yoksa kusursuz ama bir yalancıyı mı? Bunları çok iyi düşünmen gerek canım. Yalanla başlayan bir evlilik ilk başta mutlu gibi gözüksede ilerde bundan yine en yaralı ve en zararlı sen çıkarsın. Umarım rabbim karşına güzel insanlar çıkarır sende yuvanı kurar mutlu olursun.

ya kız inatla söylüyor evlenmeden tedavi olamayacağını çünkü vajina yapıldıktan sonra cinsel birliktelik yaşamazsa vajinası kapanırr. ayrıca özel aletleri filan oluyo kapanmasın diye onlarla da egzersiz yapması lazım..
bi de nisanur senin çocuğun olabilir overlerin var di mi senin? yumurta hücrelerinin sayısı filan normalse taşıyıcı anneyle bebek sahibi olabilirsin nihayetinde sen doğurmuyosun ama genetik olarak senin çocuğun bakıp büyütecek olan da sensin.. tamam belki türkiye koşullarında herkese normal gelmez bu olay ama büyük konuşmamak da lazım insanlar çaresiz kalınca en ufak bi ümit kapısına sarılıyo..

canım rahim olmamasını anladımda vajen olmaması nasıl oluyor. özürdileyerek soruyorum bu soruyu hiç bilmediğim bişeyde. cevap vermek zorunda deilsin tabiki.

anne karnında gelişme aşamasındayken rahim ve vajinanın üst kısmı aynı yerden ve aynı hormonal etkilerle gelişiyo.. yani bu durumda embriyolojik hayatta rahim gelişemeyince vajinanın üst kısmı da gelişmiyo.. arkadaşın vajeninin bi kısmı var tamamen hiç yok da değil yani ama üst 2/3lük kısmı gelişmemiş..

anne karnında gelişme aşamasındayken rahim ve vajinanın üst kısmı aynı yerden ve aynı hormonal etkilerle gelişiyo.. yani bu durumda embriyolojik hayatta rahim gelişemeyince vajinanın üst kısmı da gelişmiyo.. arkadaşın vajeninin bi kısmı var tamamen hiç yok da değil yani ama üst 2/3lük kısmı gelişmemiş..

canım teşekkür ederim tam anlamıyla beni anlatmışın bu kadar bilgiye sahip olduğuna göre varmı böyle tanııdkların. taşıyıcı anne yardımıyla bebek sahibi olabiliyorum bana ewlatlık almadan önce bu daha mantıklı geliyo ama işte en büyük sıkıntım beni böyle kabul eden biri

Son düzenleme:
ben hep burdayım her gün okuyorum yazdıklarınızı herkes benimle aynı fikirde baştan söylüyorumda zaten sonradan bin kere üzüleceğime bir kere üzülürüm daha iyi hepinize teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için.yine biri soruyor ama umursamıyorum erteliyorum hep çünkü biliyorum sonucunu yine hüzün yine kedermafoldumben

Canım bende dürüst olmaktan yanayım belki ilk buluşmada değil ama belki 2. buluşmada söylemelisin. çok zor birşey anlıyorum ama sonradan daha çok üzülürsün.

Üstelik bu insan seni beğendiyse belki bu halinle de ister... Teknoloji çok gelişti artık belli mi olur belki bir tedavi şansın olabilir, ve ya bebek evlat edinirsiniz iki insan birbirini severse her türlü zorluğu aşar.

Br de şu açıdan bakmalısın; Allah seni böyle yarattıysa muhakkak bir bildiği vardır sen sabredersen bunun sevabını misliyle misliyle verir.

Bence de söylemelisin. Benim hiçbir sorunum yokken çocuğum olsun istemiyorum ve eşim çocukları çok sevmesine rağmen beni bırakamıyor. Senin de karşına seni herşeyden çok seven birisi mutlaka çıkacaktır. Çocuk sahibi olmak herşey değildir bence. Arkadaşların dediği gibi evlatlıkta alabilirsiniz. Bence çok büyük bir sorun değil, bunu normal karşılayacak, seni seven insanlarla karşılaşman dileğiyle..

canım söylemek zorundasın herkesin de belirttiği gibi. yalan üzerine olmaz evlilik. ki bu önemli bi konu erkekler için.

moralini düzeltir mi bilmem ama bi yorum yapıcam. çevremdeki çocukları gördükçe ben çocuktan, çocuk yapmaktan soğudum. zaten eskiden de bayılmazdım. hiç öyle hayallerim olmadı. hatta geçen gün inşallah çocuğum olmaz diye dua ederken buldum kendimi. sevgilime söyledim "ben de pek sevmiyorum çocukları." dedi. bugün ben bi hastalık geçirsem ve çocuğum olmasa sevgilim beni kesinlikle bırakmaz.

ayrıca bizim bi akrabamız var karısının çocuğu olmadı. 35 yıllık evliler. ve adam bunu bilerek evlendi. hayatımda gördüğüm en en en mutlu çift. örnek çiftler resmen.

yani böyle adamlar da var. bu dünyanın sonu değil. insanlar sağlıklı olduğu hâlde çocuk yapmayabilir. bu gayet doğal bi şey. kısmet bu işler. hiç belli olmaz.

ha sen istiyorsundur belki çocuk. evlatlık alırsın. bi sürü bebek var. üzülme canım. belki herkesten mutlu bile olabilirsin.

ha aklıma bi örnek daha geldi. uzun oldu ama...

arkadaşımın abisinin sevgilisi vardı. nası güzel bi kız, nasıl. anlatamam. benim çocuğum olmayacak, bu kötülüğü sana yapamam diyip abiden ayrıldı. abi tam 1 yıl peşinden koştu, ağladı, umrumda değil dedi. çok seviyordu.

aradan yıllar geçti abimiz evlendi, çocuğu da oldu. bi gece hafif sarhoşken arkadaşıma demiş ki: "keşke hiç çocuğum olmasaydı ama sibel'le olsaydım. onu çok sevdim" ağlamış kocaman adam...

umarım çok mutlu olursun, seni gerçekten seven biri çıkar karşına. opuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim tam anlamıyla beni anlatmışın bu kadar bilgiye sahip olduğuna göre varmı böyle tanııdkların. taşıyıcı anne yardımıyla bebek sahibi olabiliyorum bana ewlatlık almadan önce bu daha mantıklı geliyo ama işte en büyük sıkıntım beni böyle kabul eden biri

böyle tanıdığım yok da embriyoloji ve kadın doğum dersleri gördüğüm için biliyorum yerimsenibenyerimseniben
elbet bir gün çıkar karşına seni sen olduğun için sevecek biri her şey çocuk demek değil ya..

kim bilir kac erkek var bu sitede haberimiz yok cok sinir gercekten keske bir alet olsa anlasa kim bayan kim erkek

ben hep burdayım her gün okuyorum yazdıklarınızı herkes benimle aynı fikirde baştan söylüyorumda zaten sonradan bin kere üzüleceğime bir kere üzülürüm daha iyi hepinize teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için.yine biri soruyor ama umursamıyorum erteliyorum hep çünkü biliyorum sonucunu yine hüzün yine kedermafoldumben

belkide hüzün olmaz bence denemekte fayda var birde sadece cocugum olmiycak desen yeterli bence digerini anlatmaya gerek yok

doğuştan gelen birşey bu ve günümüz teknolojisiyle yapay vajina sahibi olabilirsin..
bebeği de sorun yapma bence yapay vajina olduktan sonra tüp bebek sahibi olursun
umarım istedigin gibi olur =)

Bu yorumu yapan kişi bir erkekti canım. Arkadaşta bu kişiye yorum yazmışta. Çok bilgisi var gibi birde yorum yapmışta erkek sinek.

Back
X