• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok İncindim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lusi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim eşim de benden büyük ama sakalları olmadığı için benden küçük göründüğünü söylüyorlar genelde. Hatta üniversitede sevgiliyken bir arkadaşım kardeşin mi demişti :KK48: Ben hiç takmıyorum ben de 89 luyum hiç moralini bozma bazıları öyle patavatsız olabiliyor :) Eşimin sakalları çıkmıyorsa sorun bende değil olması gereken yaş görüntüsündeyim. Eşimi görmeyenler hiç büyük duruyorsun demiyor deseler de umrumda değil zaten :)
Evet ya az sakalli esim benim de gur degil bu yuzden oldugundan genc algisi olusuyo insanlarda

kaptım çıtırı hahahhahah diyeydin ya

Hadsiz... böyle bir yaklaşımın adına halsizlik denir.üzüldüğünü belli etme hatta gül geç bence böyle kendini bilmez adamların sözünü ciddiye bile alma kendi karekterini ortaya koymuş...

aaayyy X ilahi iyiki elini falan öptürmemişsin koca adama deseydin ya sende :KK70:

Kizlar tesekkurler cok hossunuz.

Yok yaninda aglamadim ama sinirim bozuldu disari cikip biraz agladim

Canim sen ofise tabi resmi giyiniyorsundur gömlek falan ... Eh esinde günlük kiyafetlerle gördüyse... Ola bilir yani fazla kafana takmana gerek yok :))

Bluz fln giyiyorum makimum aslinda dopiyes gomlek kumas paltolon pek tercih etmem aksine.
Esim de takim elbiseliydi gomlek kravat.
Dogru diyosun takmamak lazim ama insan uzuluyo iste

Bende doksanliyim hamilelik donusu ise yeni personeller alinmis boyle iki tane adam bana abla dediler adam yani onlar bana abla abla dediler diye aglayacaktim sonra esim geldi onada stajyermisin dediler off bunalima girmek uzeryim dedim ki esin benden uc yas buyuk o gun o aldigim kilolarla bi abide dalga gecti tam iki ayda eskisinden daha fit oldum dahada dikkat ettim baska seylere kapaliyim giyimimi falan degistirdim renkleri hep kara kura secerdim artik pembeler kirmizilar morlar oylr giyinmeye basladim. Cok fark etto etmesine ama yinede simam biraz buyuk duruyo bunuda cok takmiyorum acikcasi. Allah beni boyle yaratmis seven boyle sevmis. Hem bence cokta guzelim. Hem bak o Miss turkey yarismalarindaki kizlara hangisine onsekiz yirmi dersin. Cok sallama bence

Daha dün benzer Bişey yaşadım. Ben de 89 luyum. Bu zamana kadar çoğu kişi bana daha büyük gösteriyorsun dedi. Çok iyi anlıyorum maalesef bende öyle üzülüyom ki kötü Bi durum ama eşim benden 9 yaş büyük yaşıt gibisiniz diyenler oluyo o bile beni kırarken senden küçük gösteriyo derseler sanırım aynı tepkiyi verirdim. Neyse dünkünü söyliycektim. Abla deyip duruyor ya deme dedim ben okadar büyük değilim hoşuma gitmiyor sonra yaşımı öğrenince ben abla dedim :63:

Bu tip kadınların bir de şişman birini görünce hamile misin diye soranlari vardır. Ya da belli bir sure cocuk yapmazsin bu sefer olmuyo mu cocuk diye sorar. Terbiyesizlik hadsizlikten başka birşey değil.
Kocanın yaşı, senin nasıl göründüğün gibi şahsi konularda Sorulmadan yorum yapanlara uyuzzzz oluyorum sana ne kimsin sen ki böyle yorumlar yapabiliyorsun. Terbiyesizlik.
Yok dusunememişmiş falan...dil terbiyesi olan hiçkimse böyle yorumlar yapmaz.
Asalet kanda olacak bunu bilir bunu söylerim.

35 yaşında birinin söylemesi de garip. Bir daha derse, ''Benim sizin yaşınızda bir teyzem var 2 çocuklu, sizden 5 yaş kadar daha genç görünüyor'' de. :KK8:

Nisan alisverisinde tezgagtar ablasimisin demisti o geldi aklima. Esimin akrabalari bizi ilk gorenler hemen kardesmisiniz diyor cunku cok benziyoruz ve ben kiloluyum. Bende ben çitir seviyorum seda sayandan ne eksigim var diyorum :) bozulma boz bence

Merhabalar;

hemen konuya girmek istiyorum zira çok kırıldım incindim çoğunuza takılmayacak bir durum gibi gelebilir ama bu konuda çok takıntılıyım maalesef.
çalıştığım yerde büroya başka bir şubeden bi hanım geldi şube değişikliği gibi diyeyim. . evli 1 çocuk sahibi 35 yaş civarı.
sabah eşim odaya gelmiş beni sormuş buralarda gelir birazdan fln denilince geri dönmüş gitmiş. başka bir arkadaş da bu hanıma işte bu mavi kedinin eşi demiş.
sonra ben odaya geldim.
biri geldi eşinmiş o çok şaşırdım fln dedi.
neden dedim.
senden çok küçük duruyor 20 22 yaşında fln dedi.
ben ne kadar duruyorum ki dedim.
arkadaş söyledi sen 89luymuşsun çok şaşırdım sen de çok daha büyük gösteriyosun dedi ve eşimle benim yaşımı neredeyse 10 yaş açtı. bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm çok kırıldım. sonra çıktım dışarda ağladım tutamadım kendimi çünkü.

eşim 29 ben 26 yaşındayım bu arada eşim benden 3 yaş büyükken ben 10 yaş büyük oldum neredeyse..

kıskançlık fln demeyin öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum pek tanışmıyoruz neticede.

ama çok incindim içim kırıldı.

neden büyük gösterir bir insan neden büyük gösteriyorum bu konuda çok psikolojim bozuluyor cidden daha önce de yaşadım bunu 10 yaş kadar olmasa da sen büyük gösteriyorsun diyenler olmuştu ama bu çok zoruma gitti.
ne yapayım yani nasıl telkin etmeliyim kendimi bunu yenemiyorum bu zaafım oldu benim resmen.

benim durumumda olanınız var mı eşinden büyük gösterdiğini düşünen kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
Canım ben de guzelliğe takan bir insanım.eşimden aşağı görürüm kendimi,beğenmem güzel bulmam aynada.biri çirkin dedi mi ah vah ederim.nasıl atabiliriz ki bu takıntıları

Uzulecek bir durum yok ama iyi hissetmek icin ufak değişiklikler yapabilirsin
Bence o kisi de abartmis hem iyi niyetli olsa oyle bir seyi pat diye söylemez
Oyle dusunse bile belli etmez

Aslinda sevinmen lazim bu duruma bakis acini degistir bence. Bu arada sac rengin sariysa ve kiloluysan buyuk gosrerirsin.

Lusi Lusi bir dengesiz yizunden dikma canini. boyle densiz insanlar cok esin arandaki yas farki gayet iyi haa suda var buyuk olsan ne olur yani

Saçın sarı ise ondan olabilir. Saç rengini değiştirebilirsin baya farkettiriyor. Makyaj yapıyorsan hafif bir makyaj tercih et.
Aşırı makyaj sarı saç çok yaşlı gösteriyor çünkü.
Ama yine de sana bunu söyleyenler halsizlik etmiş.

Merhabalar;

hemen konuya girmek istiyorum zira çok kırıldım incindim çoğunuza takılmayacak bir durum gibi gelebilir ama bu konuda çok takıntılıyım maalesef.
çalıştığım yerde büroya başka bir şubeden bi hanım geldi şube değişikliği gibi diyeyim. . evli 1 çocuk sahibi 35 yaş civarı.
sabah eşim odaya gelmiş beni sormuş buralarda gelir birazdan fln denilince geri dönmüş gitmiş. başka bir arkadaş da bu hanıma işte bu mavi kedinin eşi demiş.
sonra ben odaya geldim.
biri geldi eşinmiş o çok şaşırdım fln dedi.
neden dedim.
senden çok küçük duruyor 20 22 yaşında fln dedi.
ben ne kadar duruyorum ki dedim.
arkadaş söyledi sen 89luymuşsun çok şaşırdım sen de çok daha büyük gösteriyosun dedi ve eşimle benim yaşımı neredeyse 10 yaş açtı. bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm çok kırıldım. sonra çıktım dışarda ağladım tutamadım kendimi çünkü.

eşim 29 ben 26 yaşındayım bu arada eşim benden 3 yaş büyükken ben 10 yaş büyük oldum neredeyse..

kıskançlık fln demeyin öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum pek tanışmıyoruz neticede.

ama çok incindim içim kırıldı.

neden büyük gösterir bir insan neden büyük gösteriyorum bu konuda çok psikolojim bozuluyor cidden daha önce de yaşadım bunu 10 yaş kadar olmasa da sen büyük gösteriyorsun diyenler olmuştu ama bu çok zoruma gitti.
ne yapayım yani nasıl telkin etmeliyim kendimi bunu yenemiyorum bu zaafım oldu benim resmen.

benim durumumda olanınız var mı eşinden büyük gösterdiğini düşünen kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
kadın gerizekalı hiç üzülme sende neneme benziosun de:D

iyi de buna neden bu kadar takıldınız ki?
sonuçta eşinizle evlenmişsiniz. bunu eşiniz sorun yapmamış. bu saatten sonra dert etmenizi anlayamadım.
bi tabir vardır. alan almış satan satmış. yani sonuçta eşiniz böyle hissetse evlenmezdi. bence kadının biraz densizliği olmuş. herşey küçük göstermekle bitmiyor.

Back
X