- 19 Mayıs 2020
- 48.292
- 217.519
- 598
Şimdi de evliliği başarı olarak mı görüyor oldum? Lütfen daha beni alıntılamayın, sizin çarpıtmalarınızla başa çıkacak halim yok. Kalan kısmı için konu sahibine söz hakkı doğuyor, bakalım sizin için yorucu ve zor olan sorumluluklar onun için de yorucu ve zor mu? O karar verecek, evlenmek isteyen o.Neyi yapıyor derken. Ya siz evliliği başarımı görüyorsunuz. O yaşa kadar elbet sosyal bir hayatı olmuştur tabi sosyallik ne sizin lügatınızda bilmiyorum. Yıllarca gezdim yalnız yaşadım kamp yaptım trekking yaptım fotoğrafçılık gruplarıyla maratonlara katıldım gibi gibi. Ama gözünün önündeki adamla evlendim. Ne diyorum evlilik ciddi bir sorumluluk çayı bile iki kişilik demliyorsun. Bayramlarda eş dost akraba geziyorsun. Kendine ailen sorumluluk yetmiyor eşininkine karşıda sorumluluk duyuyorsun. Evliyken bekar arkadaşlarınla kafa dinlemeye biryerlere gidemiyorsun. Gibi gibi. Bunlar sizin için olağan şeyler olabilir. Eğer yorumlarımın hepsini okumuş olsaydınız sizde beni anlardınız. Ben evliliği öğrenmeye çalışıyorum. Flörtü de destekliyorum. Herkes sizin evliliğinizdeki gibi Safiye- Faik hayatı yaşamıyor.