- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Çok dua ederim ben olur da ama geç olur.olduğunda önemi kalmamış olur.ama insanların hiç emek vermeden sahip olmaları sinir bozucuKismet meselesi canim. Birsey kismetinde varsa olur yoksa yok. Ve vakti gelmeden hicbirsey gerceklesmez. Takdir edilen bu sekilde. Ve bu bizim iyiligimize ama bizler bunun farkinda degiliz. Kiskanclik kotu birsey. Insani yiyip bitirir icten ice. Eger buna engel olamiyorsan, kiskandigin kisilerle daha az gorus. Bu sekilde aklina gelmemis olur. Dua etmeyi de ihmal etme. Allah hakkinda hayirlisini versin herdaim.
Vazgeçmiyorum ama değeri kalmayacakya olabilir tabi
bende istediğim şeylere zor ulaşırım ama ulaşırım yani vazgecmem
Çok şükür hayatta ne istediysem oldu geçte olsa
İşte hep bunlar teselliBir sey olmuyorsa olmamasi gerekiyordur. Senin icin hayirli degildir. Buna cok inaniyorum. Daha iyisi gelecektir bu yuzden istediginin olmamasi gerekiyordur.
Çaba gösterirken ben bask larının hiç çaba göstermeden s hip olması sorun zatenKıskanmak yerine çaba göster, bi kere denedim ya deyip pes etme bi daha dene
Çok ucu bucağı açık olmuş, ancak bunu diyebilirim bu sebeple
Genel iş aşk para vs vs hep böyle kiNe ıstedınde olmadı açık konussana
Ne biliyorsun ?Ça
Çaba gösterirken ben bask larının hiç çaba göstermeden s hip olması sorun zaten
Hayırlısı de öyle gec dışardan bakınca başkaları kolay elde etmiş sanarsın ama kimbilir onlar neler çekti.Genel iş aşk para vs vs hep böyle ki
Çünkü çaba gösterdin ve inandınya olabilir tabi
bende istediğim şeylere zor ulaşırım ama ulaşırım yani vazgecmem
Çok şükür hayatta ne istediysem oldu geçte olsa
Cok haklisin. Gercekten sinir bozucu. En basitinden isyerinde cok calisan sizsiniz, ama nerdeyse butun gun oturan biri sizin iki kati maasi aliyor. Bunlar hayatin gercekleri. Evet bizim icin sinir bozucu. Ama en azindan vicdanimiz rahat oluyor. Ben haketmedigim bir sey elde etsem, vicdan azabi cekerim gercekten. Bunu haketmiyorum aslinda diye. Olaya bu tarafindan bakmaya calis. Dogrusu, istedigimiz seyi hemen elde etmemizi saglayacak sihirli bir degnegimiz yok. Zaten her istedigimize hemen kavussaydik, hic kiymetini bilmezdik ve hep mutsuz olurduk.Ç
Çok dua ederim ben olur da ama geç olur.olduğunda önemi kalmamış olur.ama insanların hiç emek vermeden sahip olmaları sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?