- 24 Haziran 2016
- 7.453
- 26.459
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Evet aslında ister istemez düşünüyorum çünkü baya bi rahata alistim çok da istiyordum ama çok tesekkur ederim.Başına gelecekleri biliyorsun ondan gözün korkmuştur. Zamanla alışırsın. Hayırlı olsun:)
Dimi insan şaşırıyor olmayınca alisiyosun bir anda da olunca baya bi şok geçirdim sevinemiyorum şuan ,inşallah sizinde istediğiniz haber tez zamanda size ulaşır. Sizde benim gibi şok yaşarsınız :)Benimde olsa tuhaf olurdum sanirim. Cunku aylardir bekliyorum buyuk ihtimal camdan aşagi atlarim giris kat nasilsa
Ya bende de hem korku hem istek var kadiniz iste bazen yerli yerince dusunemiyoruz ya duygular endiseler vs..Dimi insan şaşırıyor olmayınca alisiyosun bir anda da olunca baya bi şok geçirdim sevinemiyorum şuan ,inşallah sizinde istediğiniz haber tez zamanda size ulaşır. Sizde benim gibi şok yaşarsınız :)
İnanın iki yıldan fazla istiyorum bunun için doktora bile gittim neden olmuyor diye ama eşim bu duruma yanaşmadığı için bi sonuca varamamistim . Bu benim için çok sürpriz oldu çok da korkularim var ama umarım ayni şeyi sizde hissedersiniz. Sizin varmı başka çocuğunuz ??Ya bende de hem korku hem istek var kadiniz iste bazen yerli yerince dusunemiyoruz ya duygular endiseler vs..
Cok istememe ragmen korkularimda oluyor bircok endise vs.
Hayir benim yok iste :)) ama o yok u alistirmisim kendime olunca da nasil olur bilmem.. bnu kendime cok oturtmusum kendime bu sekilde bi hayat cizmişiz artik bosver aman arabesk e baglarim seninde düsük motiveni dibe goturmiyimm :)) seversin annesi biraz zaman gecince anneler kiyamaz yavrularina ne olursa olsun..İnanın iki yıldan fazla istiyorum bunun için doktora bile gittim neden olmuyor diye ama eşim bu duruma yanaşmadığı için bi sonuca varamamistim . Bu benim için çok sürpriz oldu çok da korkularim var ama umarım ayni şeyi sizde hissedersiniz. Sizin varmı başka çocuğunuz ??
İnşallah da seninde olur annelik çok güzel bi duygu ilkini de hic istemiyordum ben biraz karnında oynamaya başlayınca öyle yoğun bi sevgi oluyorki anlatılmaz . şuan bende senin gibiyim hissiz ama yakında normale döner şoku atlatitim herhaldeHayir benim yok iste :)) ama o yok u alistirmisim kendime olunca da nasil olur bilmem.. bnu kendime cok oturtmusum kendime bu sekilde bi hayat cizmişiz artik bosver aman arabesk e baglarim seninde düsük motiveni dibe goturmiyimm :)) seversin annesi biraz zaman gecince anneler kiyamaz yavrularina ne olursa olsun..
4 seneye yaklastim ilac tedavileri filan görduk takviye vs digerlerine cesaret edemiyorum ama asilama yaptiricam kismetse ocakta.. muhakkak oyledir.. cok yipratici ve zor bi surec gercekten bazen kendimden kaciyorum.. yani yoklugu da ayri birsey ne biliyimİnşallah da seninde olur annelik çok güzel bi duygu ilkini de hic istemiyordum ben biraz karnında oynamaya başlayınca öyle yoğun bi sevgi oluyorki anlatılmaz . şuan bende senin gibiyim hissiz ama yakında normale döner şoku atlatitim herhalde
Kaç yıllık evlisin tedavimi görüyorsun peki ??
Çok teşekkür ederim . Hem sen de bu kadar cabaladgina gore istiyorsun demektir inşallah güzel haberler alırsın dua edicem senin için :) Allah sanada tattirsin bu duyguyu ..4 seneye yaklastim ilac tedavileri filan görduk takviye vs digerlerine cesaret edemiyorum ama asilama yaptiricam kismetse ocakta.. muhakkak oyledir.. cok yipratici ve zor bi surec gercekten bazen kendimden kaciyorum.. yani yoklugu da ayri birsey ne biliyimzor bi sorumluluk ama insan istiyor iste. Hayirlisi hakkimzda sana geldiyse bi sebebi vardir gelmeyenede bi sebebi vardir bu sebeblere yapismak zorundayiz takdir bu cunku.Allah takdir etmis sana dhaa ne denirki.. o zamanini daha iyi bilir.. guzel olur hersey iyiki olmus dersin yinede..
Sagolasin.. :) istiyorum tabiki. Bu yaramazlar gelmedende yoruyor artik nabicaksin :) allah gonlune gore versin bebisinle mutlu saglikli ömurler insallahÇok teşekkür ederim . Hem sen de bu kadar cabaladgina gore istiyorsun demektir inşallah güzel haberler alırsın dua edicem senin için :) Allah sanada tattirsin bu duyguyu ..
Çok teşekkür ederim . Henüz varlığını şuan kabul edemesemde iyiki var .Sagolasin.. :) istiyorum tabiki. Bu yaramazlar gelmedende yoruyor artik nabicaksin :) allah gonlune gore versin bebisinle mutlu saglikli ömurler insallah
Çok teşekkür ederim . Henüz varlığını şuan kabul edemesemde iyiki var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?