Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Kizlar umarim birgun hepiniz anne olursunuz ❤cok dua ediyorum..umudunuzu hicbizaman kesmeyin..sadece isteyinnn Rabbimden..

Kim Allahın kulu için dua ederse gökteki tüm melekler de dua eden kul için dua edermiş. Allah razı olsun . İnşallah Duaların dualarımız kabul olur.

Anladım .Başın saolsun, melek olmuş Eliha olmuş seni bekliyor, cennetinde. Adet oluyorum hatta sağlıklı bir bayandan daha çok. 21 günlük döngüm var standart olmasa da. Adet olamamın ebebi de çift rahim de var bende . Çift rahim , tek rahim ağzı, yumurta rezervim az sadece sağ tarafta 3 / 4 adet var (30 yaşından sonra belki bunlarda olmayacak) Sol tarafta hiç yumurta yok Ayrıca soldaki kistim kendini yumurta zannediyormuş.

Kurban oldugum rabbim insallah tez zamanda hayirlisindan bi evlat nasip etsin insallah canim benim.ne zordur uğraşmak cok iyi bilirim. Allah yardimcimiz olsun

Kurban oldugum rabbim insallah tez zamanda hayirlisindan bi evlat nasip etsin insallah canim benim.ne zordur uğraşmak cok iyi bilirim. Allah yardimcimiz olsun
verecek olan Allah bize de naip etsin inşallah. Çok zor çok. Psikolojik olan tümden yıkım. Senin için ne diyorlar kolmenin faydasını gördün mü?

verecek olan Allah bize de naip etsin inşallah. Çok zor çok. Psikolojik olan tümden yıkım. Senin için ne diyorlar kolmenin faydasını gördün mü?
Klomeni bu ay deniyorum bilmiyorum ki büyütecek mi,1 hafta sonra doktora gidicem o soyleyecek bakalim bekliyorum.bende de pko var yumurtalik büyümüyor rahim duvarim kalinlasmiyor

Klomeni bu ay deniyorum bilmiyorum ki büyütecek mi,1 hafta sonra doktora gidicem o soyleyecek bakalim bekliyorum.bende de pko var yumurtalik büyümüyor rahim duvarim kalinlasmiyor
İnşallah olur . Ama iğne tedavisi neden yapmıyorlar ? daha iyi pko büyür mü acaba o yüzden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…