- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Allahım nasip eder sanada hemen inslh.Ay çok mmutlu oldum masAllah. Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşAllah. Sen bana bir umut oldun.
Canim benim bizimde durumumuz sizinkiyle ayni esimim sperm sayisi 17milyon ve morfolojisi %2 bu ay bitkisel kurlere basladik 7 aydir deniyoruz rabbim nasip etmedi henuz...rahim filmi bende cektirdim anestizili yaparsan agri sizi olmuyo gozun korkmasinnnKızlar yeni katıldım aranıza 8 aydr olmuyo bebegmiz. 1 bck senelik evliyim. 22 milyon eşimin sperm sayısı üroloji doktoru sperm sayını ilaç tedavisiyle yukdeltmeliyiz dedi banada kadın doğum doktorum rahim filmi çekelim dedi kafam çok karsik kızlar doğrumu yapıyoruz yanlışmış bilmiyrm çekilsem mi rahim filmı eşimin sorununumu çözsem önce bilemedim
MerhabaMrb arkadaşlar
Birebir kendimi gördüm bu yorumda her noktasi benBebek Bebek diye konu açmaktan yoruldum insanlarda artık çok eleştiri yaptı yeter artık diye.. benimde 2 yıldır çocuğum olmuyor eşimde Varikosel vardı suan ki sonucu bilmiyoruz . . test yapılacak çok korkuyorum..
her ay aynı hüsran her ay umutla beklemekten yoruldum . .
bazen kabul et issizz sen yalnız Öleceksin diyorum bazen umutsuzluk yok diyorum..
artık hayalini bile kuramiyorum . .
eşime de dedim biri bana hamilesin dese düşer bayılırım . .
o kadar uzak geliyor ki bana . . ve anne olan kadınlar o kadar sanslisiniz ki bence dünyada en büyük nimet evlat sahibi olmak . . bir damladan bir mucize ye sahip olmak . .o kadar çok nankör tanıyorum ki bunun değerini bilmeyen . .Rabbim diyorum sen bilirsin bizimde yüzümüzü güldür.. bizimde evimize nesemezi gönder melegimizi gönder.. eskiden rüyamda görürdüm artık ruyama bile girmiyor . .
gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu düşünce den sizede de öyle mi.. biri size hamilesin dese ne tepki verirdiniz . . ben kendimi düşünemiyorum bile . . uzun oldu kusura bakmayin çok doluyum bu konuda konuşacak kimsem yok . . Çünkü soranlara istemiyoruz diyoruz ailemiz bile bilmiyor olmadığını . ..
Birebir kendimi gördüm bu yorumda her noktasi ben
Amin canım çok sevindim hareket sorunu mu vardı sizde neler yaptınız tavsiyede bulunur musunuz bana dacanim allahtan umit kesilmez..
bu yorumu uzun zaman once yaptim..
suan esimin sperm degerleri duzeldi bin sukur ve benimde butun kontrollerim temiz cikti..
allah nasip ederse bizimde yuzumuz gulecek...
allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
hep diyorum iyiki bu sinavi yasamisim daha iyi bir anne daha farkinda olan bir anne olacagim allah nasip ederse...
gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler...
Amin canım çok sevindim hareket sorunu mu vardı sizde neler yaptınız tavsiyede bulunur musunuz bana da
Biz de iki buçuk yıldır bekliyoruzVarikosel Spermleri azaltmis dı. .
ve hareketsizdi. . yok denecek kadar azdı. .
bursada medikal hastanesinde mete hoca ameliyatını yaptı eşimin. .
Allah ondan razı olsun. .
8 ay sonra spermtesti yaptırdık ve cok sukur normale döndü. ..
bende herşey normaldi. .
tedbir amaçlı rahim filmi istedi doktorum tüpleri göremiyorum o yüzden dedi..
tüpler de açık çıktı şükür allaha...
şimdi bekleyeceğiz 2 yıldır çok yiprandik. .
hersey normale dönmüş ve sabır etmeye devam allah ne zaman ol derse olacak inşallah. ..
Benimki sizlere gore biraz daha sıkıntılı bi surec 10 yil oldu 2 tup bebek 1 aşılama var negatif malesef 3.uncu tup bebek icin ugrasiyorum ama malesef umutlarim tukeniyor giderek erken over yetmezligi yumurta olusmuyor
Denedim ama alerjim oldugu icin polen mahfetti bogazimi benim.ayrica dr da ise yaramaz ugrasma boşunaarı sütü polen propolıs denedin mi canım
bende de yumurta rezervi az.Benimki sizlere gore biraz daha sıkıntılı bi surec 10 yil oldu 2 tup bebek 1 aşılama var negatif malesef 3.uncu tup bebek icin ugrasiyorum ama malesef umutlarim tukeniyor giderek erken over yetmezligi yumurta olusmuyor
Kac yasindasin canim?bende de yumurta rezervi az.
25 yasındayım eşim 31 yasında eşimde sorun yok benim amh 0,34 adetin 4, günü yaptırmıştım incir kürü de denemdim ama bende fayda etmedi. geçtiğimiz cuma gününe kadar 7 gün menogon ve merional kullandım. Yumurtalar 5 mm büyüdü solda zaten yumurta yok. solda önemsiz kist vardı mm lik küçük ama o 2 cm olunca iğnelerden dolayı doktor bir daha ki adet gününe kadar bekle 3. günü tekrar gel. yeniden iğnelere başlayacağız dedi ama kistin bu arada kuçulmesi lazım. yenşden buyume ihtinali var iğneye başladıktan sonra falaaannn filaaann. Rabbim e sığındım o bilir.Kac yasindasin canim?
Bende 25 yasindayim henüz cocugum olmadi malesef.4 senelik evliyim.insallah senin olur canim uzme kendini bi vakti zamani vardir elbet.yumurtalik rezervim azz diyince bende yaşın ilerledi falan sandim.hani genelde yaş etken olabiliyor ya,genc yaşta neden rezerv azlığı oluyormus doktor sana bi bilgi verdimi25 yasındayım eşim 31 yasında eşimde sorun yok benim amh 0,34 adetin 4, günü yaptırmıştım incir kürü de denemdim ama bende fayda etmedi. geçtiğimiz cuma gününe kadar 7 gün menogon ve merional kullandım. Yumurtalar 5 mm büyüdü solda zaten yumurta yok. solda önemsiz kist vardı mm lik küçük ama o 2 cm olunca iğnelerden dolayı doktor bir daha ki adet gününe kadar bekle 3. günü tekrar gel. yeniden iğnelere başlayacağız dedi ama kistin bu arada kuçulmesi lazım. yenşden buyume ihtinali var iğneye başladıktan sonra falaaannn filaaann. Rabbim e sığındım o bilir.
Bende 25 yasindayim henüz cocugum olmadi malesef.4 senelik evliyim.insallah senin olur canim uzme kendini bi vakti zamani vardir elbet.yumurtalik rezervim azz diyince bende yaşın ilerledi falan sandim.hani genelde yaş etken olabiliyor ya,genc yaşta neden rezerv azlığı oluyormus doktor sana bi bilgi verdimi
Bende bu ay klomen kullaniyorum ardindan catlatma ignesi olcam bende de kist varevet erken menopoz diyorlar . Olmayacak demiyorlar ama yumurta arttırmak ve büyütmek için iğne oldum işte kistim büyüdü. sen nasıl tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?