- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Ne güzel işte yaptırın bence ya hevesli bak bu güzel birşey yürü burdan herşeyi bn cekiyorum destek olmuyorsun faln filanAmin canım.
Yeterince hırpalıyoruz zaten kendimizi hormon yüklenmeler, dr kontrolleri vs.. ile onlar da daha çok destek olacakları yerde köstek oluyorlar ne yazık ki. Benimkinin doktor sorunu yoktu en başından beri Allahtan hatta pek bir hevesliydi Sperm testi yaptırmak için. Geçen gün bizim sonuç böyle olunca da gidip yaptırmış. Şimdi de aşılama yaptıralım bitsin artık bu stres diye beynimi kemiriyor.
Biz kadinlarda tamam aceleciyiz ama bu erkekleri anlamak gercekten çok zor. Belkide aşılama vesile olacaktır canım bilemeyiz ki. Eşinin ısrarı sonuç verir inşallah sende bende hepimiz bi an önce kavuşuruz yavrularımıza.aXhi
Ne güzel işte yaptırın bence ya hevesli bak bu güzel birşey yürü burdan herşeyi bn cekiyorum destek olmuyorsun faln filanasilmada ikiz ihtimali de yüksek bn o yüzden bir an önce şu iki uç tlay gecsede aşılama yaptrsak diyorum bence onu deneyn hem yipranmazsn aşılama sureci çok yorucu degl.
Hayırlısı olur inslh canm .. o halde aşağı yukarı aynı zamanda asilamamiz olacak bnide doktorum nisanda cagrdi o zaman kadr olmazsa gel dedi ama bn martta giderm :).. esine keçi boynuzu kürü içir faydası olacaktır :)Aynen canım bir de kadınları anlamanın zor olduğunu söylerler :) İnşallah hayatım dualarım sizlerle
Söyledim aynılarını. Ondan sonra dank etmiş kafasına muhtemelen :) Doktor neofortil m diye bir ilaç vermiş. İLeri hareketi biraz düşükmüş bir de spermlerde kümeleşme varmış. Onu 1 ay kullanıp tekrar test vermesi gerekiyormuş. O zamana kadar ben de dinlenmiş olacağım. Sonrasında da aşılama için doktorla görüşmeye başlayacağız.
Nasip kısmet bu ayda degilmiş canim demekki. En yakın zamnda insallahYine husraaaan
İkisini de yap canm esine keçi boynuzu kürü yap içir .Kızlar yeni katıldım aranıza 8 aydr olmuyo bebegmiz. 1 bck senelik evliyim. 22 milyon eşimin sperm sayısı üroloji doktoru sperm sayını ilaç tedavisiyle yukdeltmeliyiz dedi banada kadın doğum doktorum rahim filmi çekelim dedi kafam çok karsik kızlar doğrumu yapıyoruz yanlışmış bilmiyrm çekilsem mi rahim filmı eşimin sorununumu çözsem önce bilemedim
Yoo onu kullanan canm farketmez sigarayida bıraksn çok faydası olacak emin ol.Aktardan hazr aldım olmazmi kndmi yapmaliyim
Canın hamile misin????Ne güzel işte yaptırın bence ya hevesli bak bu güzel birşey yürü burdan herşeyi bn cekiyorum destek olmuyorsun faln filanasilmada ikiz ihtimali de yüksek bn o yüzden bir an önce şu iki uç tlay gecsede aşılama yaptrsak diyorum bence onu deneyn hem yipranmazsn aşılama sureci çok yorucu degl.
Su insanları anlamıyorum ya bende bebeğimi kaybettim bir sene önce kürtaj oldum halada olmadı soranlara henüz düşünmüyoruz diyorum hatta biri korkuyor musun yine aynı olur diye dedi kime ne ya valla sinir oluyorum yaşadığımızı bi biz bi Allah biliyor sakin ağlama hersey Allahtan canım rabbim ol demeden hiç birşey olmuyor vermiyorsa da bir sebebi vardır rabbim herseyi iyisini bilir üzülme soranlara da düşünmüyoruz de geç kim ne derse desin bizde isteriz olmasını ama olmayınca olmuyorYine Beni hüngür hüngür ağlatan bir şey oldu kızlardün kayinvalidemlere gittik ,verseydik iyiydi 'taki kayınvalidemi eski komşusu arayana kadar!!! Bir iki defa gormustumbende onları. Neyse kadın demesin mi çocukları olmadi mi daha o gelini bi hastaneye götürün diye O an inanın ölmek istedim. İnsanlar ne kadar kötü ya ne kadar kırıcı Sonra telefonu kapatınca kayinvalidem de yapın artik bizimakrabalarda soruyo 2sene oldu dedi .. inanın bana o kadar kot bir durumdayım ki Psikolojim yine altüst...
Ah bi anlasalar cahil insanlar.Su insanları anlamıyorum ya bende bebeğimi kaybettim bir sene önce kürtaj oldum halada olmadı soranlara henüz düşünmüyoruz diyorum hatta biri korkuyor musun yine aynı olur diye dedi kime ne ya valla sinir oluyorum yaşadığımızı bi biz bi Allah biliyor sakin ağlama hersey Allahtan canım rabbim ol demeden hiç birşey olmuyor vermiyorsa da bir sebebi vardır rabbim herseyi iyisini bilir üzülme soranlara da düşünmüyoruz de geç kim ne derse desin bizde isteriz olmasını ama olmayınca olmuyor
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllahSu insanları anlamıyorum ya bende bebeğimi kaybettim bir sene önce kürtaj oldum halada olmadı soranlara henüz düşünmüyoruz diyorum hatta biri korkuyor musun yine aynı olur diye dedi kime ne ya valla sinir oluyorum yaşadığımızı bi biz bi Allah biliyor sakin ağlama hersey Allahtan canım rabbim ol demeden hiç birşey olmuyor vermiyorsa da bir sebebi vardır rabbim herseyi iyisini bilir üzülme soranlara da düşünmüyoruz de geç kim ne derse desin bizde isteriz olmasını ama olmayınca olmuyor
Amin canım olamayan herkese nasip etsin inşallah içini ferah tut sen üzülmeRabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllah
Yine Beni hüngür hüngür ağlatan bir şey oldu kızlardün kayinvalidemlere gittik ,verseydik iyiydi 'taki kayınvalidemi eski komşusu arayana kadar!!! Bir iki defa gormustumbende onları. Neyse kadın demesin mi çocukları olmadi mi daha o gelini bi hastaneye götürün diye O an inanın ölmek istedim. İnsanlar ne kadar kötü ya ne kadar kırıcı Sonra telefonu kapatınca kayinvalidem de yapın artik bizimakrabalarda soruyo 2sene oldu dedi .. inanın bana o kadar kot bir durumdayım ki Psikolojim yine altüst...
Çok şükür hamileyim canm darısı sna olsun :) . Cahil insanları boşver sen çok acimaszlar inslh olur en yakın zamanda psikolojik olarak iyi değilsin sn stres çok etkiliyor inslh olur br an önce..Canın hamile misin????
Ay çok mmutlu oldum masAllah. Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşAllah. Sen bana bir umut oldun.Çok şükür hamileyim canm darısı sna olsun :) . Cahil insanları boşver sen çok acimaszlar inslh olur en yakın zamanda psikolojik olarak iyi değilsin sn stres çok etkiliyor inslh olur br an önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?