çok iyi biri diye evlenilir mi?

Evlilik ile cikmak farklı.

Aynı eve gireceksiniz, ayda bir görüşmelerinizde onun eşref saatine tanık oldunuz evlenince onunda artik eşek saatini göreceksiniz.

Ayni yatağa gireceksiniz ki bence önemli. Mutlu olabilecek misiniz?

Suanda bile biz diyemiyorsunuz. O ve ben diyorsunuz. Sorumluluklar artınca biz olabilecekmisiniz?

Ne aileniz ve dostlariniz evinizin, yatak odanizin ve daha da onemlisi beyninizin icinde olmayacak?

kızlar merhaba,

ben şu anda ne yapmalıyım bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var.

6-7 yıldır devam eden bi ilişkim var. Ilk erkek arkadaşım. Lisedeyken başladı ve bugüne kadar geldi.şimdi 24 yaşındayım. O benden 3 yaş büyük. Ilişkimiz süresince mesafeler girdi çoğu zaman araya, okul iş vs. Den dolayı ama bi şekilde devam etti.

Erkek arkadaşım çok iyi bir insan gerçekten, beni el üstünde tutuyor, saygılı, efendi... Ailesi de aynı şekilde çok iyi insanlar ve beni çok seviyorlar.

Erkek arkadaşım yoğun çalıştığından dolayı şu an aynı şehirdeyiz ama bazen ayda 1 bile görüşmediğimiz oluyor, bazen bikaç gün konuşmadığımız. Bu süreçte özlemiyorum bile. Günlük konuşmalarımız, mesajlaşmalarımız olduğunda da hani haber verme maksatlı oluyor genelde. çok ilerlemiyor muhabbet. Belki buna ben itmiş de olabilirim, evde rahat konuşamıyorum edemiyorum diyerek. Her neyse... Normal buluşmalarımızda da aman aman sohbet edip çok eğleniyoruz diyemem.

Hani toparlayalım edelim şöyle yaparsak bizim için çözüm olur diye konuşsak bile iş icraata gelince hiçbir şey yapmıyoruz. çok monotonlaştık. Paylaşımlarımız yok denecek kadar az. Bir arkadaş ortamımız yok...

Senelerimiz beraber geçti fakat gelin görün ki benim bi türlü kanım kaynamıyor. Yani bazen elini bile tutmak istemiyorum. Belki kızacaksınız ama bazen aklım başkalarına, bana ilgi gösterenlere kayıyor.

şöyle olsun düzelir, bunu da atlatalım düzelir diye diye yıllarımız geçti. Yanında huzurluyum ona laf yok ama sırf iyi bir insan ailesi iyi bunca senemiz beraber geçti diye elini tutmakta zorlandığım bir insanla evlilik olur mu? Onun planları hep benimle evlilik üstüne yaşı da benden büyük olunca işi de hazır, ailesi de biliyor. O da evlenince düzelir kafasında... Böyle nereye kadar gider, gitmez mi? Siz olsanız napardınız?
evlenınce duzelıcegıne daha cok monotonlasır emın ol . Bence sana heyecan vermıyorsa kendıne de onada yazık etme . Cunku evlılık cok farklı suan en guzel zamanlarınız olmalı heyecan olmalı evlenınce zaten bıtıyor sımdı yoksa heyecan ozaman daha kotu:(

ben sanırım iyi biri diye evlenicem,biraz da çekim olacak tabi... zaten çok aşırı hoşlandığım insanlar pek adam çıkmıyor :24:

Anladığım kadarıyla baştan beri aşık değilmişsin.7 yılını aşık olmadığın biriyle geçirmen yazık olmuş.Bence daha fazla zaman kaybetmeden ayrılmalısın.Şuan aklında başka biri varsa karşındaki kişiye de haksızlık olmuyor mu yaptığın?Yaşın da daha 24 müş ileride karşına hem aşık olabileceğin hem de iyi biri çıkabilir.Aşık olmadığın biriyle evlenerek hem kendine hem karşındaki kişiye kötülük yapma bence.

ne desem bilemedim aşık olarak evlenmek çok güzel olurdu ama evleneceğin kişinin karakteri de önem kazanıyo sonrası için
eğer aklın başkalarına kayıyosa sevgilinle birlikteyken heyecanlanmıyosan evliliğin nasıl yürür bilmiyorum

Kızlar merhaba,

Ben şu anda ne yapmalıyım bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var.

6-7 yıldır devam eden bi ilişkim var. İlk erkek arkadaşım. lisedeyken başladı ve bugüne kadar geldi.şimdi 24 yaşındayım. o benden 3 yaş büyük. ilişkimiz süresince mesafeler girdi çoğu zaman araya, okul iş vs. den dolayı ama bi şekilde devam etti.

Erkek arkadaşım çok iyi bir insan gerçekten, beni el üstünde tutuyor, saygılı, efendi... Ailesi de aynı şekilde çok iyi insanlar ve beni çok seviyorlar.

Erkek arkadaşım yoğun çalıştığından dolayı şu an aynı şehirdeyiz ama bazen ayda 1 bile görüşmediğimiz oluyor, bazen bikaç gün konuşmadığımız. Bu süreçte özlemiyorum bile. Günlük konuşmalarımız, mesajlaşmalarımız olduğunda da hani haber verme maksatlı oluyor genelde. Çok ilerlemiyor muhabbet. Belki buna ben itmiş de olabilirim, evde rahat konuşamıyorum edemiyorum diyerek. Her neyse... Normal buluşmalarımızda da aman aman sohbet edip çok eğleniyoruz diyemem.

Hani toparlayalım edelim şöyle yaparsak bizim için çözüm olur diye konuşsak bile iş icraata gelince hiçbir şey yapmıyoruz. Çok monotonlaştık. Paylaşımlarımız yok denecek kadar az. Bir arkadaş ortamımız yok...

Senelerimiz beraber geçti fakat gelin görün ki benim bi türlü kanım kaynamıyor. Yani bazen elini bile tutmak istemiyorum. Belki kızacaksınız ama bazen aklım başkalarına, bana ilgi gösterenlere kayıyor.

Şöyle olsun düzelir, bunu da atlatalım düzelir diye diye yıllarımız geçti. Yanında huzurluyum ona laf yok ama sırf iyi bir insan ailesi iyi bunca senemiz beraber geçti diye elini tutmakta zorlandığım bir insanla evlilik olur mu? Onun planları hep benimle evlilik üstüne yaşı da benden büyük olunca işi de hazır, ailesi de biliyor. O da evlenince düzelir kafasında... Böyle nereye kadar gider, gitmez mi? Siz olsanız napardınız?

Ben olsam ne yapacağımı konumda sonucuyla görebilirsiniz :) açıkcası benim bu kadar yıllık bir iliskim olmadı hic Ama su an onun icin konu açtığım cocuk basta bana yazdığında bende onu hic beğenmemiş ve sadece iyi biri Bi sans vereyim diye görüşmüştüm. Sonrasından etkilendim ama bazı soru işaretlerim vardı ortak müzik zevkleri ortak yasam tarzları vs vs.. Kendisi çalışan bir adamdı ve fazla hırslıydi is konusunda. Bende bu yonden ileride evlenince sorun olur mu yalnız kalır miyim diye hep git gellerdeydim. Açıkcası korkuyordum ileride ona olan sevgim etkilenmem biterse ve ben ya boşanırsam diye. Ben bunları düşünürken tabi ki adamın hayatını bi guzel alt üst ettim ve adam saglıgından olacak dereceye gelip bana bitirelim ileride mutsuz olacağız dedi. Duşunun benim düşündüğüm şeyi o bana söyleyince ben basta ne oluyor oldum sonra oturup düşündüm. Hatalarımı gördüm. Haksızlık yaptığımı gördüm. Bir anda adama karsi saygım sevgim arttı. Su an hem cok pişmanım hem de seviyorum. Fakat o bitirmek istiyor.
Diyeceğim su ki insan onundeyken hic birşeyi anlamıyor. Hele ki karşınızda sizi cok seven biri varsa deger gercekten de pek bilinmiyor. Evlilik cok farklı bir kurum ve bunun icin sevgiden önce saygı ve güvenin üst düzey olması gerek. Ama bunu sözlerle anlamanız zor. Benim tavsiyem erkek tarafının kendini geri çekmesi olurdu ama bunu yazan sizsiniz:) isterseniz biraz ara verin ya da kaybetme korkusunu yasayın. Anca o zaman kısınin degerini anlamış olursunuz. Benim düşüncem bu yonde

çok iyi biri diye evlilik olmaz sanırım
benim 8yıllık ilişkim onun odunluğu yüzünden biittii
aşık oldum çok sevildim çok ta sevdim çok fedakarlık yaptım kendimden çok onu düşündüm neler yapmadım ki keşke diceğim hiç bişey bırakmadım
ama zamanla değişiyor insanlar
sevgi ilgide değişiyor elbet
artık herşeyi benim yönettiğimi benim ilişkiyi ayakta tutuğumu anlayıncaya ne kadar yorulduğumu herşeyin kadar karşılıksız olduğunu anladım
onun bana davrandığı gibi davrandım bende
artık sadece kendimi düşündüm ilgisiz davrandım değer vermemeye başladım
herşey karşılıklı dedim içimden
o bana ne yaptıysa bende aynısını yapıcam diye söz verdim kendime çünkü artık o kadar çok karşılıksız şeyler yaşadım ki
kendimi enayi yerine bile saydığım oldu düşünün
bunca zaman niye durdum
aşık oldum çok sevildim ve iyi biri diye bana zararı yok diye
ama farkına vardım ki asıl kötülüğü ben kendim kendime yapmışım

sonuç: boşa geçen 8yıl....... :31:

Back
X