çok iyi konuştuğumuz kişi artık pek yazmıyor hatta hiç yazmıyor. erkeklerden anlayanl

BadRomanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
151
0
46
Eskişehir
arkadaslar çook iyi konustugumuz kişi ( erkek ) artık yazmıyor. öyle konusuyordukki bizi görenler sevgili misiniz diyordu ama sadece arkadastık. bana her sabah günaydın yazardı kapalı olsam bile. hep konusurdu mesajlarıma cevap verirdi, geçte olsa cevap vermeye çalısırdı. ama artık bakmıyor bile mesajlarıma, bende çok yazmıyorum halini hatrını soruyorum ama benimle konusmaktan hoslandıgını sanıyordum, rahatsız ettim ya falan dediğimde hayır ya ne alakası var konusalım falan derdi. ilk başlarda kendini geri çekiyor benim onu merak etmemi sağlamak için çalısıyor sandıysamda hala devam ettirmesinden dolayı başka sebepler oldugunu seziyorum. kızlar ne yapmalıyım yardım eder misiniz, onunla tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim bunun yanında nasıl etkileyebilirim, çok kafayı taktım

Hiç bişey yapma cünkü fayda etmez, bu tipler büyük ihtimalle yoluna farklı şekilde devam ederler ve seninle asla eskisi gibi olmaz, sen ne yaparsan yap. eger geçerli bi sebebi varsa zamanı gelince sana acıklar o zmnda üstüne gitmemiş oldugundan yine sen kazanmıs olursun

başka biri var herhalde, bilmiyorum ama

Başka birisi ilgisini çekmiştir yada sıkılmıştır, bişeyler yapmaya uğraştıkca daha çok kaçmasın, uğraşma

o sana taksın sen nie onu takıosun:)

siz arkadaştınız değil mi?

bu çocuk büyük ihtimal yeni bi ilişkiye başlamış.

bazı erkekler boş kalmayı sevmiyor, sevgilisi olmadığı zamanlarda normal kız arkadaşlarıyla günaydın iyi geceler olayına girebiliyor.

benim aklıma gelen bu

kesinlikle haklısın bende böyle düşünüyoum

tatlım,erkekler ulaşılması zor olan gizemli kadınları sever,
kaçanı kovalar,
yakaladığından da umduğunu bulamazsa geri adım atar bence...
evli filan değil değil mi ?
burcu eğer kovaysa ,normaldir korkulacak bişi yoktur :)

Son düzenleme:

peki bu ulaşılması zoru oynamam için iş işten geçmedi mi ? çünkü baya iyi konusuyorduk arkadas olarak.Evli değil. Eğer geçmediyse sizce nasıl yapabilirim bu ulasılması zoru nasıl oynayabilirim, ben vur kaç tekniği uyguluyordum sanırım işe yaramadı. Lütfen bana öneride bulunun. Bu bir başak erkeği

harika yorum olmuş..benimde bir kuzenim var böyle ciddi bişey yok ama hep gnydın, iyi geceler mesajı atacağı kız vardır telefonunda aslada kabul etmez görsen hiç öle şeylerle işi olmaz arkadaş sdce..kız erkek ark. olamıyor maalesef sende de öyle olmuş ark.dık diyorsun ama her dk. yazış , yazmayınca mrk et vs. eminim kız ark.dan haber almasan bu kadar meraklanmazdın. demekki dce ark. ın olamamış olmazda ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…