Hiç bişey yapma cünkü fayda etmez, bu tipler büyük ihtimalle yoluna farklı şekilde devam ederler ve seninle asla eskisi gibi olmaz, sen ne yaparsan yap. eger geçerli bi sebebi varsa zamanı gelince sana acıklar o zmnda üstüne gitmemiş oldugundan yine sen kazanmıs olursun
ayyy yoksa bu dershanedeki çocukmuu
hayır o tam embesil çıktıunutmamışsınn
arkadaslar çook iyi konustugumuz kişi ( erkek ) artık yazmıyor. öyle konusuyordukki bizi görenler sevgili misiniz diyordu ama sadece arkadastık. bana her sabah günaydın yazardı kapalı olsam bile. hep konusurdu mesajlarıma cevap verirdi, geçte olsa cevap vermeye çalısırdı. ama artık bakmıyor bile mesajlarıma, bende çok yazmıyorum halini hatrını soruyorum ama benimle konusmaktan hoslandıgını sanıyordum, rahatsız ettim ya falan dediğimde hayır ya ne alakası var konusalım falan derdi. ilk başlarda kendini geri çekiyor benim onu merak etmemi sağlamak için çalısıyor sandıysamda hala devam ettirmesinden dolayı başka sebepler oldugunu seziyorum. kızlar ne yapmalıyım yardım eder misiniz, onunla tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim bunun yanında nasıl etkileyebilirim, çok kafayı taktım
evet unutmadım hatta geçende aklıma geldin acaba ne yaptı diye düşünmüştüm:)onunda ayrıntılarını alırım bi ara
siz arkadaştınız değil mi?
bu çocuk büyük ihtimal yeni bi ilişkiye başlamış.
bazı erkekler boş kalmayı sevmiyor, sevgilisi olmadığı zamanlarda normal kız arkadaşlarıyla günaydın iyi geceler olayına girebiliyor.
benim aklıma gelen bu
o sana taksın sen nie onu takıosun:)
arkadaslar çook iyi konustugumuz kişi ( erkek ) artık yazmıyor. öyle konusuyordukki bizi görenler sevgili misiniz diyordu ama sadece arkadastık. bana her sabah günaydın yazardı kapalı olsam bile. hep konusurdu mesajlarıma cevap verirdi, geçte olsa cevap vermeye çalısırdı. ama artık bakmıyor bile mesajlarıma, bende çok yazmıyorum halini hatrını soruyorum ama benimle konusmaktan hoslandıgını sanıyordum, rahatsız ettim ya falan dediğimde hayır ya ne alakası var konusalım falan derdi. ilk başlarda kendini geri çekiyor benim onu merak etmemi sağlamak için çalısıyor sandıysamda hala devam ettirmesinden dolayı başka sebepler oldugunu seziyorum. kızlar ne yapmalıyım yardım eder misiniz, onunla tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim bunun yanında nasıl etkileyebilirim, çok kafayı taktım
sevgilisi vardır belki ?
tatlım,erkekler ulaşılması zor olan gizemli kadınları sever,
kaçanı kovalar,
yakaladığından da umduğunu bulamazsa geri adım atar bence...
evli filan değil değil mi ?
burcu eğer kovaysa ,normaldir korkulacak bişi yoktur :)
biz konusurken yoktu, şuanda facebookta ilişkisi yok görünüyor ama bilmiyorum belki flörtü vardır :S
siz arkadaştınız değil mi?
bu çocuk büyük ihtimal yeni bi ilişkiye başlamış.
bazı erkekler boş kalmayı sevmiyor, sevgilisi olmadığı zamanlarda normal kız arkadaşlarıyla günaydın iyi geceler olayına girebiliyor.
benim aklıma gelen bu
hay allahım yaa facebook bir kriter mi :)) ben ne ilişkisi olmayan evli adamlar gördüm ppehh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?