peki bu ulaşılması zoru oynamam için iş işten geçmedi mi ? çünkü baya iyi konusuyorduk arkadas olarak.Evli değil. Eğer geçmediyse sizce nasıl yapabilirim bu ulasılması zoru nasıl oynayabilirim, ben vur kaç tekniği uyguluyordum sanırım işe yaramadı. Lütfen bana öneride bulunun. Bu bir başak erkeği
harika yorum olmuş..benimde bir kuzenim var böyle ciddi bişey yok ama hep gnydın, iyi geceler mesajı atacağı kız vardır telefonunda aslada kabul etmez görsen hiç öle şeylerle işi olmaz arkadaş sdce..kız erkek ark. olamıyor maalesef sende de öyle olmuş ark.dık diyorsun ama her dk. yazış , yazmayınca mrk et vs. eminim kız ark.dan haber almasan bu kadar meraklanmazdın. demekki dce ark. ın olamamış olmazda ztn
Seninle sevgili olamayacagini anladigi icin baska ufuklara yelken acmistir.
Bir erkek ve bir kizin arkadas ol(a)mayacagina inananlardanim ben.
Oneri; ilgini belli et, ne cok fazla, ne cok az.
sen iletişim kurmadığın zaman illaki bir ara geri yoklar.
izin verme, yolla gitsin...
neye izin vermemeliyim
şuan konusmuyoruzki, sizce nasıl belli edebilirim ilgimi, ne yapabilirim
Sen hoslaniyorsun. Sevgili buldun, unuttun beni:) diyerek tepkisini olcelebilirsin. Cevap vermezse bir daha asla mesaj atma. Verirse verdigi cevaba gore degerlendiririm.
ya sevgili bulmadıysa ?
ya sevgili bulmadıysa ?
Onu sonra dusunuruz. Ilk once sevgilisi var mi yok mu onu ogren. Senin duygularinda net degil, once bir kendini netlestir. Hem beni birakmasin, hem pesimden kossun istiyorsun ama sevgili olmayalim diyorsun. Ilgilensin ama bulasmasin. Yok oyle bir dunya.
aynı şekilde devam ettiği başka biri var
onunla arası bozulursa, sana bi yoklama çeker
o zamana kadar da ne yapsan boş
arkadaslar çook iyi konustugumuz kişi ( erkek ) artık yazmıyor. öyle konusuyordukki bizi görenler sevgili misiniz diyordu ama sadece arkadastık. bana her sabah günaydın yazardı kapalı olsam bile. hep konusurdu mesajlarıma cevap verirdi, geçte olsa cevap vermeye çalısırdı. ama artık bakmıyor bile mesajlarıma, bende çok yazmıyorum halini hatrını soruyorum ama benimle konusmaktan hoslandıgını sanıyordum, rahatsız ettim ya falan dediğimde hayır ya ne alakası var konusalım falan derdi. ilk başlarda kendini geri çekiyor benim onu merak etmemi sağlamak için çalısıyor sandıysamda hala devam ettirmesinden dolayı başka sebepler oldugunu seziyorum. kızlar ne yapmalıyım yardım eder misiniz, onunla tekrar nasıl eskisi gibi olabilirim bunun yanında nasıl etkileyebilirim, çok kafayı taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?