çok iyi konuştuğumuz kişi artık pek yazmıyor hatta hiç yazmıyor. erkeklerden anlayanl

Seninle sevgili olamayacagini anladigi icin baska ufuklara yelken acmistir.

Bir erkek ve bir kizin arkadas ol(a)mayacagina inananlardanim ben.

Oneri; ilgini belli et, ne cok fazla, ne cok az.

canım kendini boşuna yıpratma. Kesin yeni biri vardır ya da eski kız arkadaşı varsa onunla barışmş olabilir. Emin ol adam boşluğa düşünce seni geri bulur. Konuşmak isterse de Sen isteme. Sen yedekte tutmasına izn verme. Başak burcu erkeği inatçıdir. Zorla birşey yaptırazsn.

demekki o zamanlar (1-2 hafta önce ) sadece arkadaşım değilmiş, belki birşeyler olabilirdi, olamadan başkasını buldu benide boşverdi galiba

sen iletişim kurmadığın zaman illaki bir ara geri yoklar.

izin verme, yolla gitsin...

tatlım bir erkek doğru birini bulana kadar biriyle çıkar,çıkarkende gözü gönlü başka birini arar
kendine dikkat etmelisin sonra üzülen sen olursun.
ayrıca benden sana tavsiye kendin ol,yapmacık davranma,doğal ol,bakımlı ol.
seni kabul eden seni beğenen öyle beğensin
dikkatini çekmeye gelince zaten sen bu dediklerim gibi olduğun müddetçe çevrende dolaşan sana yakınlık göstermeye çalışan çok erkek olur,ama sen onların arasından sana yakışanı bulmalısın,

Belli ki yeni bir ilişkiye başlamış. O yüzden sana soğuk davranıyor. Seninle gerçekten ilgilenseydi zaten soğuk davranmazdı. Yapman gereken kendini geri çekmek, bir daha yazmamalısın ona...

hayatında yeni biri olabilir, seninle arkadaş ayağında konuşmuş nabzını yoklamıştır mesajlarla belki olabilir diye farklı biriyle karşılaşınca belli ki hayatından çıkarmış yok gibi davranıyor..
bence sende hiç oralı olma belki böylesi daha hayırlıdır

ya sevgili bulmadıysa ?

O zaman açık açık konuş.
Açıkça sor uzaklaşmasının sebebini, alacağın cevaplara göre ya sen de mesafeni alırsın ya da onunla vakit geçirmekten çok hoşlandığını söylersin.
Merak etme gururun incinmez

Öküz değilse anlar adım atar zaten.

ya sevgili bulmadıysa ?

Onu sonra dusunuruz. Ilk once sevgilisi var mi yok mu onu ogren. Senin duygularinda net degil, once bir kendini netlestir. Hem beni birakmasin, hem pesimden kossun istiyorsun ama sevgili olmayalim diyorsun. Ilgilensin ama bulasmasin. Yok oyle bir dunya.

Son düzenleme:
aynı şekilde devam ettiği başka biri var

onunla arası bozulursa, sana bi yoklama çeker
o zamana kadar da ne yapsan boş

hayır benim duygularım net, ben sevgili olmak istiyorum. ama arkadasız ve bunu ona ben söyleyemem

arkadaş olarak yazışıyorsanız ama dediğin şekilde adı konulmamış bir şey ama tam duygular da belli değil... karşındaki insanın kişiliği de önemli bunu yorumlarken. bazı isanlar vardır ki çok yönlüdür herkesle konuşacak bir şeyler bulurlar; hani okulda popüler dediğimiz tipler.. böyle de olabilir. ve seninle özel bir şeyi olmadığına göre hayatına biri de girmiş olabilir, muhabbet sıkmış olabilir. ben olsam bir süre sessizliğe bürünüp, aynı politikayı izlerim, nasıl olsa kokusu çıkarcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…