Dayansaydin da yazmasaydin keşke. Of of laflara bakYazmayacaktim ama dayanamadim..
Kimilerine gore cehalet mutluluktur..
Anlayana :)
İsi olmaz,parasi olmaz hatta giyecek kiyafeti bile olmayabilir.
Muhim olan insan kalabilmek degil mi ama :)
Bak senin gibilerin bir diğer özelliği yavaş yavaş ağzı bozmakBenim derdim seni germesin yagit bebeni falan buyut. Hayir nasil batiyosa yazdiklarim bire on geliyolar pes de etmiyolar hadi havlayin da banlasinlar yoruldum size yazmaktan
daha doğmadı yazdığımı da okumuyorsun ona buna sataşacağım diye kim üzdü seni bu kadarBenim derdim seni germesin yagit bebeni falan buyut. Hayir nasil batiyosa yazdiklarim bire on geliyolar pes de etmiyolar hadi havlayin da banlasinlar yoruldum size yazmaktan
Açmiş bulundum saane ?Konu niye açtınız o zaman ?aman neyse ya Allah kocaniza sabir versin.
Ay evet çok işsizim biliyor musunn
O şahane hayatından bana biraz örneklendirme yaparsan belki kendime bir uğraş bulurum diye düşünüyorr başkalarinin hayatlari için satir satir yazma mesela. Bak şahane hayati var diye dalga geçtigin insan bile eksiğinin farkinda
Okumak zorunda değilim banane beben dogdu mu karninda midaha doğmadı yazdığımı da okumuyorsun ona buna sataşacağım diye kim üzdü seni bu kadar
Jajsjdjdjjd tmm yazmaamAçmiş bulundum saane ?
Sen neden aldin ki ortada duran sozu.. :)Dayansaydin da yazmasaydin keşke. Of of laflara bak. Kendin anladiysan ne ala benim konumla pek alakasi yok
Allah bana bu siteyi kullanmayi ögretmesinJajsjdjdjjd tmm yazmaam
Alıntının da içine etmeyeydin iyiydi
Sjdjjdkdk dibe vurmak değil de gözünün önündeki satırı görüp bir altına yazman gerektiğini anlaman yeterliAllah bana bu siteyi kullanmayi ögretmesino kadar dibe vurmiyim amin
Hakkaten insan üzülür bi sorar ben neden kendi hayatıma odaklanmiyorum ne yaşıyorum niye böyle oluyoKızlar beni tutun çünkü bundan sonra başkalarının hayatı için satır satır yazmayacağım. Konu sahibi öyle dedi
Yazarsam da mune beni banlasın
Kız valla sen bir dehasın. Ne kadar da benziyor değil mi? Benim şu ara kafam dolu, uyanamadım.Ama yalan mı ? Maveradan ne farkı kaldı
şeyy aslında senin konun için burdayızHakkaten insan üzülür bi sorar ben neden kendi hayatıma odaklanmiyorum ne yaşıyorum niye böyle oluyo
Valla benim hayatımla ilgili bir sorunum yok onu sen çıkardın o yüzden sorma gereği duymuyorumHakkaten insan üzülür bi sorar ben neden kendi hayatıma odaklanmiyorum ne yaşıyorum niye böyle oluyo
Konuda çamaşır makinesi yok, o değil benceKız valla sen bir dehasın. Ne kadar da benziyor değil mi? Benim şu ara kafam dolu, uyanamadım.
Mavera çiçeğimmm, eğer sensen ses ver.
Senin de çok çıktığını düşünmüyorum aklın konuda kalmış baksana gözün iki farkli sey gorse burayi dusunmezdin. Avukatmiş bir de muvekkillerini falan düşün kız beni dertleme senMavera arada evi terk edip kendi kendine geri dönüyordu, ama bu hiç evden çıkmıyor
Kararsız kaldım ben hangisi daha itici bilemedim.Kız valla sen bir dehasın. Ne kadar da benziyor değil mi? Benim şu ara kafam dolu, uyanamadım.
Mavera çiçeğimmm, eğer sensen ses ver.
Hadi bitti bitti susValla benim hayatımla ilgili bir sorunum yok onu sen çıkardın o yüzden sorma gereği duymuyorumben hayatımdan memnunum.
Ama bu kadar stres agresiflik bebeğin için de iyi değil, o kocayla pek de sağlıklı bir süreç beklemiyor seni haberin olsun.
Kirirsiz kildim hingisi dihi itici bilimidim. Sizin kadar ağır bi issiz olursam neden olmasin ki ? Kişi kendinden bilirmiş işiKararsız kaldım ben hangisi daha itici bilemedim.
Bu kadar rezillikten sonra başka nicklerle konu açar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?