Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Yazmayacaktim ama dayanamadim..
Kimilerine gore cehalet mutluluktur..
Anlayana :)
İsi olmaz,parasi olmaz hatta giyecek kiyafeti bile olmayabilir.
Muhim olan insan kalabilmek degil mi ama :)
Dayansaydin da yazmasaydin keşke. Of of laflara bak . Kendin anladiysan ne ala benim konumla pek alakasi yok

Benim derdim seni germesin ya git bebeni falan buyut. Hayir nasil batiyosa yazdiklarim bire on geliyolar pes de etmiyolar hadi havlayin da banlasinlar yoruldum size yazmaktan
Bak senin gibilerin bir diğer özelliği yavaş yavaş ağzı bozmak
Sonra küfür
En son konu silinmesi sonra

İşsizlikten tüm adımları ezbere biliyorum

Benim derdim seni germesin ya git bebeni falan buyut. Hayir nasil batiyosa yazdiklarim bire on geliyolar pes de etmiyolar hadi havlayin da banlasinlar yoruldum size yazmaktan
daha doğmadı yazdığımı da okumuyorsun ona buna sataşacağım diye kim üzdü seni bu kadar

Dayansaydin da yazmasaydin keşke. Of of laflara bak . Kendin anladiysan ne ala benim konumla pek alakasi yok
Sen neden aldin ki ortada duran sozu.. :)
Yani silah elimde ama ben ates demedim demekten ne farki kaldi bunun :)

Kızlar beni tutun çünkü bundan sonra başkalarının hayatı için satır satır yazmayacağım. Konu sahibi öyle dedi
Yazarsam da mune beni banlasın

Kızlar beni tutun çünkü bundan sonra başkalarının hayatı için satır satır yazmayacağım. Konu sahibi öyle dedi
Yazarsam da mune beni banlasın
Hakkaten insan üzülür bi sorar ben neden kendi hayatıma odaklanmiyorum ne yaşıyorum niye böyle oluyo

Hakkaten insan üzülür bi sorar ben neden kendi hayatıma odaklanmiyorum ne yaşıyorum niye böyle oluyo
şeyy aslında senin konun için burdayız
hani şu kocanın tam bir odun olduğğunu anlattığın konun

Valla benim hayatımla ilgili bir sorunum yok onu sen çıkardın o yüzden sorma gereği duymuyorum ben hayatımdan memnunum.

Ama bu kadar stres agresiflik bebeğin için de iyi değil, o kocayla pek de sağlıklı bir süreç beklemiyor seni haberin olsun.

Kız valla sen bir dehasın. Ne kadar da benziyor değil mi? Benim şu ara kafam dolu, uyanamadım.

Mavera çiçeğimmm, eğer sensen ses ver.
Konuda çamaşır makinesi yok, o değil bence

Mavera arada evi terk edip kendi kendine geri dönüyordu, ama bu hiç evden çıkmıyor
Senin de çok çıktığını düşünmüyorum aklın konuda kalmış baksana gözün iki farkli sey gorse burayi dusunmezdin. Avukatmiş bir de muvekkillerini falan düşün kız beni dertleme sen

Hadi bitti bitti sus

sana mavera olabilirsin diyolla çık aslan gibi söyle o değilsin
o olsa kocişine önce bi atarlanır çeyizini düşünürdü
sende tık yok maveram gibi kimse olamaz ...

Kararsız kaldım ben hangisi daha itici bilemedim.
Bu kadar rezillikten sonra başka nicklerle konu açar artık.
Kirirsiz kildim hingisi dihi itici bilimidim. Sizin kadar ağır bi issiz olursam neden olmasin ki ? Kişi kendinden bilirmiş işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…