Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Senin de çok çıktığını düşünmüyorum aklın konuda kalmış baksana gözün iki farkli sey gorse burayi dusunmezdin. Avukatmiş bir de muvekkillerini falan düşün kız beni dertleme sen
Yoo arkadaşlarımla da sevgilimle de fırsat buldukça gezeriz. İstanbuldayız zaten. Gezen, çalışan insanlar foruma yazı yazamaz gibi bir kural yok

Konuya yorum yazıp konu sahibine yazılanlara laf atarak yorum atan biri, evde kalmış, sorunlu, herkese boşan diyen şeklinde nitelemişti de burada bazılarını, hangi sayfada unuttum

Pembroken diye biri :)))))
Sen de yazilanlari açiklamayi gorev edindin sanirim

Hadi bitti bitti sus
Ne bitti

Kuzum sen bu siteyi sadece dert yeri falan mı sandın?
Bak biz burada düzenli kitap okuyoruz tartışıyoruz, kişisel gelişim topikleri falan var.
Hamile topikleri var fikir alışverşleri için.
Ama sen de haklısın, herkes kendi baktığı pencereden bakıyor. Senin küçücük pencerene de bdv yeterli.

yok ben maveraya paragraflarca yazardım aramız çok iyiydi ondan:))

Hadi git kitap oku o zaman, tartışma boyle olmaz bu arada siz dümdüz saygısız kenar mahalle agizli kadnlarsiniz

Aynen bi tek senin çocuğun mutlu buyucek
Yok kız sadeve benim değil
İnanmazsın var öyle kocası kendine saygı duyan kadınlar ve onların evlilikleri

Ne diyeceksin valla sen de haklısın
Evdeki kocadan saygı göremeyince, üstüne bi de hamile bırakılınca hiç fikrin önemsenmeden mecbur bi yerlerde stres atman gerek
Boşver valla saydır bize

Kararsız kaldım ben hangisi daha itici bilemedim.
Bu kadar rezillikten sonra başka nicklerle konu açar artık.
En son profil fotosu ile millete cahil dedikten sonra yüzü yetip kendi hesabı ile konu açamadıysa diye düşündüm.

Cidden zor ya. Ne düşündüğünün bir önemi yok. Hele ki çocuk gibi hayati bir konuda. O da haklı valla

Sen de yazilanlari açiklamayi gorev edindin sanirim
Forum nedir? Amacı nedir? Burada sorunlu gibi evliliklerini sürekli ortaya seren, yüzsüz yüzsüz konu açan, kocasının ve koca ailesinin paspası olmuş biri mavera. Yalandan blöf yapar, eser gürler, avukat yalanları vs, tek derdi gideceğim bu sefer boşanacağım çamaşır makinem ne olcak yazdığı için herkesin aklında yer etti. Akşam kocişine paspas olur, sarma sarar ama. Ne de olsa kocişler değerli, kolay mı bulunuyor??? Aman siz, ona benzemeyin. Evliliğiniz düzelmezse, alnınızın akıyla bitirin, umarım düzelir.

Hadi git kitap oku o zaman, tartışma boyle olmaz bu arada siz dümdüz saygısız kenar mahalle agizli kadnlarsiniz
sana nerde hakaret ettim ?
ya da hakaretvari birşey yazdım
boşuna çırpınıyorsun çok ucuz duruyor
için kokuşmuş ondan daha çok mutsuz oluyorsun
malesef sevilmiyorsun ve sevilmeyeceksin
istediğin kadar parala kendini
seviyesizsin

Oyyy bunlar sevgi pitirciklarii cok mutlulaaar eminim çok saygilidir bakma ben derdimi açık ettim siz anlatmadiniz diye kusursuz olmuyosunuz. Hic kimsenin hayati icin bu kadar cirpinip yazmadim valla. Ölüyosunuz mutsuzluktan gozunuzu burda acip burda kapatiyosunuz

Yoo arkadaşlarımla da sevgilimle de fırsat buldukça gezeriz. İstanbuldayız zaten. Gezen, çalışan insanlar foruma yazı yazamaz gibi bir kural yok
Telefon karıştırma huyu olmayan kocalarımız olduğu için kk 7/24 açık kalıyor, arada 10 dk giriyoruz.

Telefon karıştırma huyu olmayan kocalarımız olduğu için kk 7/24 açık kalıyor, arada 10 dk giriyoruz.
Aranızda en manyak da benimdir herhalde
Kullanıcı adımı biliyor komik diye söyledimdi kesin unutmuştur ama.

Senle muhatap olduğum için senin seviyene indim ondan seviyesizimdir

Gelmiş yine en sevdiğim trip
Çünkü sen buraya yazmadan önce atom parçalıyor, dünya barışına katkı sağlıyordun
Buraya yazınca bizim gibilere bulaştın seviyen düştü
Nasıl üzülüyorum

Dediğim gibi kendine derdine yan
Herkesi mutsuz san
Evet hepimizin kocası saygısız
Hepimiz mutsuzuz
Sadece yazmadık diye mutlu görünüyoruz
Kendini yalnız hissetme en azından

Kocam telefonumu karıştırıyor mu demişim ? Where is the alaka ? 10 dk mi hiç sanmam saatlerdir burdasiniz biri yaziyo biri susuyo...
Yani diyorum ki, kk ya girmek çok büyük efor gerektirmiyor, işsizlik ihtiyacı yok buraya girmek için. Neden üstüne alındın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…