Bencil sevgi sozcugu zaten pardon doğru haklisinizKime yazıyorsanız onu alıntılayın lütfen. Böyle ortaya yazmışsınız herkese cevap hakkı doğuyor.
Sizin işinize yarayacak yorum olamaz. Olan olmuş artık. Konuda bir tane mantıklı hareket yok. Uzak mesafe ilişkisiyle evlenmişsiniz 1 ay aile evinde tanıdım diyorsunuz. Yarın uzak mesafeden 1 ay kalmaya gelin bana kısıtlı zaman nasılsa dünyanın en şirin, en misafirperver insanı olurum. Ne zaman ki temelli artık aynı yaşarız o zaman asıl ev halimi görürsünüz. Bu eşiniz için de böyle.
Aynı eve girmişsiniz ilgi yok, çaba yok. Adam sizi umursamıyor. Ne evliliğe ne eşinize ne yaşadığınız ile alışmışsınız. Gidip tek eksik bu gibi hamile kalmışsınız. Bu haberi bile mesajla veriyorsunuz orası ayrı bir konu. Sizin evliliğinizde iki tarafta daha evli olduğunu idrak edememiş. Sosyalleş, gez toz diyoruz tek gezmeyi sevmem tek gezeceksem neden evlendim diyorsunuz. Çalış, kursa yazıl desek hamilesiniz. Hayır en garibi çocuk istemedim diyorsunuz korunmamışsınız. Biz şimdi size basıl bir akıl verebiliriz bu çerçeveden bakınca?
Çok değil bir sene sonra hala üyeyseniz buraya eşim benimle de bebekle de ilgilenmiyor bütün gün o gelsin diye bekliyorum yalnızlıktan bıktım diye konu açacağınız kesin.
Ortada hakaret yok ayrıca kimse size hakaret etmedi. Hakaret etmeden herkes her konuya dilediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin sen yaz sen yazma diye sınırlama getirmek gibi bir lüksünüz yok
Tamam da kim evlilik oncesinde evlilikteki halini görebiliyor ki benden bu beklensin. Ben siteyi kullanmayi bilmiyorum nasil alinti yapiliyor vs
Ehh keşke öyle olabilsekBazen içe dönük-dışa dönük insan evlilikleri gayet iyi gidebiliyor. Daha dışa dönük olan taraf, diğerini açıyor diğer taraf da memnun kalıyorGüneydoğu ve Doğu Anadoluda bayağı turistik yerler var, bir Google atın sonra planı yapın derim
Bencil sevgi sozcugu zaten pardon doğru haklisiniz
Az komiğini yapin da gülmekten kaçirmiyim altima bi dahakine. Korunamadim hastalikla da alay etmezsiniz ya. Kocamdan bekledim korunmasini,hassasiyet gostermedi.E korumamışsınız haliyle hamile kalmışsınız. Sonrasında nasıl çocuğu ben istemedim oluyor onu anlamadım. Zihin gücüyle istememe enerjisi gönderince hamile kalmam diye mi düşündünüz?
Sevgi sözcüğü ne alaka? Hakaret yok demişim ki bencil hakaret değildir. Bu konuda emsal bir dava da mevcut dilerseniz araştırabilirsiniz
Tamam şöyle yapalım ne okuyun ne fikir beyan edin siz. İnanın ben de memnun değilim ve buna mecbur da değilsinizEvet sanki biz kötülüğünü istiyoruz.
Fikir veriyoruz, eleştirmekle suçlanıyoruz.
Ne yapalım girip aralarına mı yatalım yani.
Kim anneliğine laf etti ? Kimse.
Sonra da dönüyorlar asıl bize kötü konuşuyorlar.
Sanki biz onları çekemiyoruz gibi.
Bana ne valla ya bu konuları okumak bile stemiyorum artık.
Az komiğini yapin da gülmekten kaçirmiyim altima bi dahakine. Korunamadim hastalikla da alay etmezsiniz ya. Kocamdan bekledim korunmasini,hassasiyet gostermedi.
Cok teşekkür ederim desteğiniz içinYani gerçekten gurbet çok zor bı durum aileden ayrılmak bambaşka bi hayata bambaşka bi şehre yerleşmek.. burada en önemlisi esindir tabiki onun desteği onun sevgisi seni ayakta tutması lazım. Sanırım öncesinde bı birlikteliginiz olmuş ve uzaktan yurutmussunuz. Çok da taniyamadiginizi düşünüyorum bu süreçte. Böyle olmamalı tabiki de. Kendinize çevre edinmeye çalışın arkadaş ortamları yaratın. Veya sosyal biriyseniz şehri kendiniz öğrenmeye bakın. Zaten hamileyim dediniz inşallah bebeğiniz doğduğunda bunların hiç birine zaten ihtiyacınız olmuycak. Emin olun eşinizi bile kafanıza takmiycaksiniz. O bebek size iyi gelcek eminim
Tamam şöyle yapalım ne okuyun ne fikir beyan edin siz. İnanın ben de memnun değilim ve buna mecbur da değilsiniz
Cok teşekkür ederim desteğiniz içinYani gerçekten gurbet çok zor bı durum aileden ayrılmak bambaşka bi hayata bambaşka bi şehre yerleşmek.. burada en önemlisi esindir tabiki onun desteği onun sevgisi seni ayakta tutması lazım. Sanırım öncesinde bı birlikteliginiz olmuş ve uzaktan yurutmussunuz. Çok da taniyamadiginizi düşünüyorum bu süreçte. Böyle olmamalı tabiki de. Kendinize çevre edinmeye çalışın arkadaş ortamları yaratın. Veya sosyal biriyseniz şehri kendiniz öğrenmeye bakın. Zaten hamileyim dediniz inşallah bebeğiniz doğduğunda bunların hiç birine zaten ihtiyacınız olmuycak. Emin olun eşinizi bile kafanıza takmiycaksiniz. O bebek size iyi gelcek eminim
Yürü hadi yaKonu açıp sonra ooo piti piti karamela sepeti diye sen yaz sen yazma mı oynayacağız :)
Burası bir forum canımın istediğine yorum yaparım, istemediğine yapmam.
İstediğin cevapları alamayınca hemen ters tepki yapın siz anca.
Bu kafayla da gidersen daha çok memnuniyetsizlik yaşarsın.
Aynen ben gideyim daha fazla prime ihtiyacın yok :)
Bana baaaay
Ben de 5 senelik uzak mesafe ilişkisinden bildirmek istiyorum çok zor çooook5 sene uzak mesafe ilişkisi yürütsem de katılıyorum.
Biz liseden arkadaştık, üniversite için gitti. yaz tatillerinde vs geliyordu, ailesini biliyordum.ona rağmen çok zor günlerimiz oldu.
Ama direk uzak mesafe ile başlayanlara anlam vermem asla mümkün değil.
Seninle yaşadıklarımız o kadar benziyor ki, ben de sevgilimle 3 buçuk yıllık bi uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim aynı şekilde ve tıpkı sen gibi ben de bu koca şehiri bilmiyorum tek başıma neredeyse hiçbi yere gidemiyorum eşim zaten gece sabaha kadar çalışıyor gündüz de geldikten sonra benimle vakit geçirip mecbur uyuyor aynı şekilde biz de birlikte evde film izlemek dışında hiçbi aktivite yapmıyoruz bu durum canımı bazen çok sıkıyor ama bizimkisi biraz maddi problemlerden kaynaklı, eşim bunun düzeleceğini her şeyin daha iyi olacağını söylüyor bakalım bekliyorum, bana çık gez öğrenirsin diyor ama benim bu şehirde eşim dışında kimsem yok diyebilirim tıpkı senin gibi, benimki de öyle aşırı istekli şekilde benimle planlar yapmıyor ama maddiyata bağlıyorum bakalım malum her şey para, sizi gayet anlıyorum ve şuan ben de bebek istiyorum ama yazınızı okuduktan sonra biraz tereddüt ettim açıkçası, gerçi sizinkisi oturmamış bi evlilik değil sadece ufak problemleri olan bi evlilik umarım zamanla düzelir belki çocuğunuz okula başlayınca birbirinize daha çok zaman yaratıp birlikte bi şeyler yapabilirsiniz, üzülmeyin yalnız değilsiniz.2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadıktan sonra evlendik çoook uzağa eşimin memleketine yerleştim. Burada eşim hem arkadaşim hem ailem her şeyim olur sandım. Umdugumu bulamadim. Eşim kendi halinde,kendisiyle mutlu. Çok sık dışarıya çıkmaz ama mesela gözleri parlayarak benimle bir kez bile plan yapmadı. Bunu arkadaşlarıyla yaptiğini görünce haliyle içerliyorum. Birlikte hiçbir yere gitmiyoruz. Ben şehri bilmiyorum o da tanitmiyor. Etkileşim,muhabbet bazen neredeyse 0. Telefon,televizyon.. ben ise iletişimi,paylaşmayı seviyorum. Aylardır bunu düzeltemedim. Sanki sensörlü lambaya kendimi farkettirmeye calisiyorum. Cinsel anlamda da keyfine göre istekli. Ben yaklaşmaya çalışınca huylaniyorum gıdıklanıyorum diyor. Bazen dikkat cekici giyiniyorum görmüyor. Koca sehirde arkadasim ailem dostum kimsem yok. Haliyle duvarları ezberledim. Sonra gebe olduğumu öğrendim. 7. Haftadayiz. Bebegimin olacağini bilmek beni heyecanlandırsa da ona her gun daha çok alışsam da eşimle dolu dolu bir hayat göremiyorum. Ne önerirsiniz? Benle ayni durumda olan var mı ?
Edit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Valla size sarılıp ağlayasım geldi. Öyle zor ki şimdi evlenmek bizde de maddi sorunlar var bazen buna bağlıyorum ama sonra bakıyorum evin içinde de adam kendi dünyasında maddiyat gerektirmeyen şeylerde de ilgisiz. Varsa imkanınız bebeği siz erteleyin. Siz de üzülmeyin maddiyat bir gün düzelir aranizda muhabbet varsa her sey duzelirSeninle yaşadıklarımız o kadar benziyor ki, ben de sevgilimle 3 buçuk yıllık bi uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim aynı şekilde ve tıpkı sen gibi ben de bu koca şehiri bilmiyorum tek başıma neredeyse hiçbi yere gidemiyorum eşim zaten gece sabaha kadar çalışıyor gündüz de geldikten sonra benimle vakit geçirip mecbur uyuyor aynı şekilde biz de birlikte evde film izlemek dışında hiçbi aktivite yapmıyoruz bu durum canımı bazen çok sıkıyor ama bizimkisi biraz maddi problemlerden kaynaklı, eşim bunun düzeleceğini her şeyin daha iyi olacağını söylüyor bakalım bekliyorum, bana çık gez öğrenirsin diyor ama benim bu şehirde eşim dışında kimsem yok diyebilirim tıpkı senin gibi, benimki de öyle aşırı istekli şekilde benimle planlar yapmıyor ama maddiyata bağlıyorum bakalım malum her şey para, sizi gayet anlıyorum ve şuan ben de bebek istiyorum ama yazınızı okuduktan sonra biraz tereddüt ettim açıkçası, gerçi sizinkisi oturmamış bi evlilik değil sadece ufak problemleri olan bi evlilik umarım zamanla düzelir belki çocuğunuz okula başlayınca birbirinize daha çok zaman yaratıp birlikte bi şeyler yapabilirsiniz, üzülmeyin yalnız değilsiniz.
Cesaret ister,fedakarlık ister,her şeyinizi bi kenara bırakmanızı ister. İster de ister. Bütün her şeyimi geride bıraktiktan sonra ben de ilgi muhabbet istedim çok bir şey değil. Sonuç sitede derdime çare ariyorum ve geneli diyor ki beklentiye girmeBen de 5 senelik uzak mesafe ilişkisinden bildirmek istiyorum çok zor çooook
Biz okulda tanıştık bir süre beraberdik zaten sonra memleketlere döndük ama sanaldan tanışıp ilişki yaşayıp evlenmek cesaret ister
Bence beklentide haklısınız siz yaşamınızı değiştirmişsiniz o adam için o da bunun farkında olmalı. Konuştunuz mu eşinizle?Cesaret ister,fedakarlık ister,her şeyinizi bi kenara bırakmanızı ister. İster de ister. Bütün her şeyimi geride bıraktiktan sonra ben de ilgi muhabbet istedim çok bir şey değil. Sonuç sitede derdime çare ariyorum ve geneli diyor ki beklentiye girme
aslında eşlerimiz de birbirine benziyor benimki de öyle, bir de bilgisayar oyunu var onunla da çok ilgileniyor, ama sanki bazen böyle ben laf atmasam hiç konuşmayacak gibi hissettiriyor bazen de dili çözülüp kendisi gayet iyi iletişim kuruyor, uykusuzum ondandır diyor aslında bu erkeklerin hep bahaneleri var ama biz kadınlar böyle ilgisizliklere gelemiyoruz haklı olarak, sonuçta ben senin için tüm hayatımı değiştirmişim bunun fedakarlığı çok büyük, sen de benim her şeyim olmak durumundasın, ben böyle düşünüyorum umarım durumunuz daha iyiye gider Rabbim yuvanıza muhabbet huzur versin, sarılırız ama ağlamak yok:) Allah bi şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyor derim ben hep, olumlu düşünmeye çalışın, ne güzel çocuğunuz olmuş, belki geç de olsa istediğiniz aile düzenine biraz daha zamanla kavuşursunuz, bazen insanlar tek başınalık sever, onları da değiştiremiyorum, ama üzülmeyin geçecek..Valla size sarılıp ağlayasım geldi. Öyle zor ki şimdi evlenmek bizde de maddi sorunlar var bazen buna bağlıyorum ama sonra bakıyorum evin içinde de adam kendi dünyasında maddiyat gerektirmeyen şeylerde de ilgisiz. Varsa imkanınız bebeği siz erteleyin. Siz de üzülmeyin maddiyat bir gün düzelir aranizda muhabbet varsa her sey duzelir
Birebir aynı nerdeyse. Ben hastalanınca temizliğimi yemeğimi her şeyimi yapar mesela. Bazen çok eğleniyoruz ama bazen bir şey diyorum duymuyor surekli tekrar ediyorum. Sürekli gelgitli gibi. Hele tv koltuğuna uzandiysa ona ulaşmak imkansiz. Biz sevgiliyken 3 4 saat beni görmek için 1500 km yol gelirdi. Degismemis sen taniyamamissin diyorlar. Bilsem kafasinda neler dönüyor her şeye çare bulucam. Ama konuşup derdini de anlatmaz.ilaç gibi geldiniz bana allah razı olsun yaaslında eşlerimiz de birbirine benziyor benimki de öyle, bir de bilgisayar oyunu var onunla da çok ilgileniyor, ama sanki bazen böyle ben laf atmasam hiç konuşmayacak gibi hissettiriyor bazen de dili çözülüp kendisi gayet iyi iletişim kuruyor, uykusuzum ondandır diyor aslında bu erkeklerin hep bahaneleri var ama biz kadınlar böyle ilgisizliklere gelemiyoruz haklı olarak, sonuçta ben senin için tüm hayatımı değiştirmişim bunun fedakarlığı çok büyük, sen de benim her şeyim olmak durumundasın, ben böyle düşünüyorum umarım durumunuz daha iyiye gider Rabbim yuvanıza muhabbet huzur versin, sarılırız ama ağlamak yok:) Allah bi şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyor derim ben hep, olumlu düşünmeye çalışın, ne güzel çocuğunuz olmuş, belki geç de olsa istediğiniz aile düzenine biraz daha zamanla kavuşursunuz, bazen insanlar tek başınalık sever, onları da değiştiremiyorum, ama üzülmeyin geçecek..
Birebir aynı nerdeyse. Ben hastalanınca temizliğimi yemeğimi her şeyimi yapar mesela. Bazen çok eğleniyoruz ama bazen bir şey diyorum duymuyor surekli tekrar ediyorum. Sürekli gelgitli gibi. Hele tv koltuğuna uzandiysa ona ulaşmak imkansiz. Biz sevgiliyken 3 4 saat beni görmek için 1500 km yol gelirdi. Degismemis sen taniyamamissin diyorlar. Bilsem kafasinda neler dönüyor her şeye çare bulucam. Ama konuşup derdini de anlatmaz.ilaç gibi geldiniz bana allah razı olsun
kesinlikle birebir aynı, aynen ben de söylüyorum duymuyor defalarca tekrar ediyorum, odaklanıyorum diyor tv izlemek odaklandığı şey de:) bu gibi durumlar bazen psikolojik de olabiliyor ya da tamamen kişilik meselesi, biz sanıyoruz ki bi derdi var ama bazen olmasa bile böyle durgunluk olabiliyor insanlarda, bu tanıyamamak değil ki insan kaç yıllık sevgilini tanımaz mı, boşverin boş konuşanları, sadece evlilik ciddi bi durum bazen erkeklerin de umduğu gibi gitmeyebiliyor, maddi manevi kendi içinde sorunları çözmeye çalışıyor olabilirler, sonsuza dek sürmez ki bence düzelecektir, Allah sizden de razı olsun, bizimkiler birbirinin kayıp ikizi sankiBirebir aynı nerdeyse. Ben hastalanınca temizliğimi yemeğimi her şeyimi yapar mesela. Bazen çok eğleniyoruz ama bazen bir şey diyorum duymuyor surekli tekrar ediyorum. Sürekli gelgitli gibi. Hele tv koltuğuna uzandiysa ona ulaşmak imkansiz. Biz sevgiliyken 3 4 saat beni görmek için 1500 km yol gelirdi. Degismemis sen taniyamamissin diyorlar. Bilsem kafasinda neler dönüyor her şeye çare bulucam. Ama konuşup derdini de anlatmaz.ilaç gibi geldiniz bana allah razı olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?