Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Hayır kızmiycam
Tamam da başta zaten herkes melek olur, sonradan belli olur karakteri tanıya tanıya ortaya çıkar. Göre göre anlarsınız tanırsınız birini. Sanaldan olduğu için bir tanıma fırsatı bulmamışsınız işte bulsaydınız şu anda bu konuyu açıp dert yanmazdınız kocam şöyle böyle diye, çünkü onu cidden tanısaydınız evlenmezdiniz hiç. Çocuğu istemediyseniz nasıl çocuk oldu, mutsuz olduğu adamla ilişkide korunmaz mı insan… Kendinize ve çocuğa yazık ediyorsunuz adam size zerre değer vermiyor ki. Dediğim gibi beleş hizmet ve seks için evlenmiş. Burda insanlar doğruyu söylüyor diye kızıyorsunuz, acı ama gerçek bir hakikati söylüyoruz.

Bir de adamın ısrar etmenize rağmen kondom kullanmaması sizi önemsemediğinin bir başka işaretidir. Ama şimdi bunu dediğim için de kızacaksınız.
1 ay adamın ailesinin evinde kaldım yaşayış şeklini gördüm. Her gün buluşan ayni şehirde yaşayan kaç kişi adami doğal ortamında gozlemleyebiliyor da ben tanimadan evlenmiş oluyorum. E evlilik oncesi provasi yapamadim ayni evde başbaşa. Buluşur gorusurduk biz. Adam evlenince degisti. Önemsenmediğimin farkındayim bunu nasil duzeltebilirim tavsiye almak için burdayim. Buraya kadar olan olmuş bundan sonra ne olur diyorum ben.

Peki siz hiç duydunuz mu ertesi gün hapları içerdikleri yoğun hormon sebebiyle her ilişkiden sonra doğum kontrol yontemi gibi kullanilamaz? Yorumlarda belirttiğim şeyleri tekrar yazmayacağim. Bizim topraklarda kadin en kotusuymuş bunu anladim. Adam diyorum ilgisiz sesimi duyuramiyorum ama bencil,kotu anne ben oluyorum.
E bende aynı şeyi diyorum ??
Do you understand Turkısh ?

İlgisiz adamdan daha evliliğini oturtmadan çocuk yapmışsın, her şey tammış gibi ertesi gün haplarının hormonal bozukluklarını mı konuşacağız şimdi :)
E bacım doğum kontrol hapı kullansaydn? sağlık ocaklarında 3 aylık iğneler yapılıyor, yaptırsaydın ?

Ya da oturup kocanla konuşsaydın evliliğinden daha emin olmadığı söyleseydin vs vs.. Yarın da gelir burada konu açarsın eşim çocukla ilgilenmiyor, tüm yük bende. Yoruldum, bıktım boşanmak istiyorum ama çocuğumu düşünüyorum diye. Te Allam

Aman boş ver ya.
Baksana kadın bilmem ne nidaları başlamış gene.
Korun diyoruz biz kötüyüz, korunma diyoruz çocuklar zarar görüyor.

Sitemi bize ediyor.

Hiç şaşmıyor gerçekten. Her konuda suçlu yorum yapanlar. Konu bir de fikir verin diye açılmış ama olan olmuş artık. Bu saatten sonra neyin fikrini verelim

sizi normal halde yalnız bırakan bir insan çocuk olunca düzelir düşüncesiyle çocuk yapayım dediyseniz yanlış düşünce haa gebesiniz şuan kırıcı bişey demem umarım. şimdi hamile olduğunu eşine söyleyince ne tepki verdi ? birde şehri bilmiyorum cart curt bunları geçin lütfen dışarıya çık gez dolaş gör heryeri alışveriş yap eşinede söyle dışarıya çıkacağım madem burda yaşıyoruz etrafıma bakayım de adam seni merak etsin biraz evde pinekleme git kafeye otur kahve iç storye at evet belki çocukcadır ama maksat onu meraklandırmak erkek milletini biraz meraklandırmak gerekir. cinselliğe gelincede ters köşe yapabilirsin o isterse sen başım ağrıyor de ama bir sonraki gün sen üzerine git gerçi gebeliğin ilk ayları biraz hassas oluuor doktor cinsellik önermiyor die okumuştum ama
Beni merak etsin falan çok strateji geliyor bana. Ama malesef deniyorum en etkili olan da bu zaten. Bu da beni yoruyo omur boyu strateji mi kullanicam.bebeğe ilk çok sevindi. Mesajla haber verdim. Cunku memleketimdeyim. Arkadaslarina baba oluyoruuuum diye heyecanli heyecanli mesaj atmis. Sonraki gün yine çok durgundu. Dedigim gibi 2 aya yakin bir zamandir yani bebegi ogrendigimden beri cinsellik olmuyor zaten memleketteyim.

Hayır kızmiycam

1 ay adamın ailesinin evinde kaldım yaşayış şeklini gördüm. Her gün buluşan ayni şehirde yaşayan kaç kişi adami doğal ortamında gozlemleyebiliyor da ben tanimadan evlenmiş oluyorum. E evlilik oncesi provasi yapamadim ayni evde başbaşa. Buluşur gorusurduk biz. Adam evlenince degisti. Önemsenmediğimin farkındayim bunu nasil duzeltebilirim tavsiye almak için burdayim. Buraya kadar olan olmuş bundan sonra ne olur diyorum ben.

Bundan sonra hiçbir şey olmaz, düzelmez. Burda herkes bunu söylemeye çalışıyor. Üzmek, kırmak istemem ama ilgi gösterecek kıymet verecek adam zaten kendiliğinden yapar bunu. Adam sevmiyorsa alnına silah dayasan da binbir türlü taktik uygulasan da fayda etmez. Evde mutsuzsun, şehirde mutsuzsun, boşanıp bu adamdan kurtulmazsan bu hep böyle sürecek hatta yıldan yıla daha da kötü olacak. O yüzden dedim keşke korunsaydın diye. Bana inanmıyorsan istersen 1 sene sonra yine gel yaz foruma evliliğini, ben nasılsa yine buralarda olurum Allah izin verirse. Bu adam düzelirse ben de bir şey bilmiyorum. Çünkü bu forumda daha önce çok böyle konu açan oldu, 1 tane bile kocası düzelen olmadı.

Beni merak etsin falan çok strateji geliyor bana. Ama malesef deniyorum en etkili olan da bu zaten. Bu da beni yoruyo omur boyu strateji mi kullanicam.bebeğe ilk çok sevindi. Mesajla haber verdim. Cunku memleketimdeyim. Arkadaslarina baba oluyoruuuum diye heyecanli heyecanli mesaj atmis. Sonraki gün yine çok durgundu. Dedigim gibi 2 aya yakin bir zamandir yani bebegi ogrendigimden beri cinsellik olmuyor zaten memleketteyim.
strateji geliyor diyorsunuz ama ne yapacaksınız mecbur yapacaksınız bunu evlenmeden önce tartıp biçip ondan sonra evlilik yapacaktınız . ayrıca siz şuan memleketteyim diyorsunuz eşinizin yanında değilsiniz mesajla vermek yerine yanına gittiğinizde verseydiniz belki daha iyi olurdu

E bende aynı şeyi diyorum ??
Do you understand Turkısh ?

İlgisiz adamdan daha evliliğini oturtmadan çocuk yapmışsın, her şey tammış gibi ertesi gün haplarının hormonal bozukluklarını mı konuşacağız şimdi :)
E bacım doğum kontrol hapı kullansaydn? sağlık ocaklarında 3 aylık iğneler yapılıyor, yaptırsaydın ?

Ya da oturup kocanla konuşsaydın evliliğinden daha emin olmadığı söyleseydin vs vs.. Yarın da gelir burada konu açarsın eşim çocukla ilgilenmiyor, tüm yük bende. Yoruldum, bıktım boşanmak istiyorum ama çocuğumu düşünüyorum diye. Te Allahi

Hiç şaşmıyor gerçekten. Her konuda suçlu yorum yapanlar. Konu bir de fikir verin diye açılmış ama olan olmuş artık. Bu saatten sonra neyin fikrini verelim

İlgisiz biri değildi eşim nişanlılıkta sevgililikte. Evlenince boyle oldu. Denerim sağolun

Bazen içe dönük-dışa dönük insan evlilikleri gayet iyi gidebiliyor. Daha dışa dönük olan taraf, diğerini açıyor diğer taraf da memnun kalıyor😁 Güneydoğu ve Doğu Anadoluda bayağı turistik yerler var, bir Google atın sonra planı yapın derim❣️🙋‍♀️

Ya iyi misiniz ? Fikir mi veriyorsunuz ? Linç ediyosunuz sadece. İşime yariycak hiçbir yorum göremiyorum. Linçe hakarete gelmedim buraya. Buysa yapacaginiz yorum ben de silah dayamadim alniniza bir daha yorum yapmayin lutfen

Evet sanki biz kötülüğünü istiyoruz.
Fikir veriyoruz, eleştirmekle suçlanıyoruz.
Ne yapalım girip aralarına mı yatalım yani.
Kim anneliğine laf etti ? Kimse.
Sonra da dönüyorlar asıl bize kötü konuşuyorlar.
Sanki biz onları çekemiyoruz gibi.

Bana ne valla ya bu konuları okumak bile istemiyorum artık.

insan insanı en iyi yolculukta para konusunda alkollü ortam mıydı neydi böyle yerlerde tanır demişler teee eskiler ne güzel demişler

Ya iyi misiniz ? Fikir mi veriyorsunuz ? Linç ediyosunuz sadece. İşime yariycak hiçbir yorum göremiyorum. Linçe hakarete gelmedim buraya. Buysa yapacaginiz yorum ben de silah dayamadim alniniza bir daha yprum yapmayin lutfen
Bundan sonra hiçbir şey olmaz, düzelmez. Burda herkes bunu söylemeye çalışıyor. Üzmek, kırmak istemem ama ilgi gösterecek kıymet verecek adam zaten kendiliğinden yapar bunu. Adam sevmiyorsa alnına silah dayasan da binbir türlü taktik uygulasan da fayda etmez. Evde mutsuzsun, şehirde mutsuzsun, boşanıp bu adamdan kurtulmazsan bu hep böyle sürecek hatta yıldan yıla daha da kötü olacak. O yüzden dedim keşke korunsaydın diye. Bana inanmıyorsan istersen 1 sene sonra yine gel yaz foruma evliliğini, ben nasılsa yine buralarda olurum Allah izin verirse. Bu adam düzelirse ben de bir şey bilmiyorum. Çünkü bu forumda daha önce çok böyle konu açan oldu, 1 tane bile kocası düzelen olmadı.
Maalesef. Ben de inanmak istiyorum düzeleceğine de bakalim. Teşekkur ederim yorumun icin

Buradaki yorumlar sizi kızdırsada herkes sizi düşünüyor, çünkü bebek olduğunda kocanızın sorumsuzluğu daha çok gözünüze batacak,bebek ,ev derken yükünüz artacak.Yipranan yine siz olacaksınız ,sorumluluk alan yine kadın, iyi evlilik için ne yapmalıyım diye düşünen yine kadın.Dilerim bir mucize olur,bebek kocanızı değiştirir.

Yargı değil fikir beklemiştim aslına bakarsanız. Benim isteğimle oluşan bir durum değil bu hamilelik. Daha derin bir şekilde anlatmiycam. Uzak mesafe ilişkisi dediğim tanimiyor diyosunuz uzak olduğumuz her zaman görüşemedigimiz icin ailesinin evinde kaldım 1 ay. Sadece kendisini değil aile yasantisini da gözlemledim. Biz hiç gorusmemis değiliz yani. Tanimamak değil bu yani huy degistirdi adam. Tekrar söylüyorum yargı değil yapıcı yorum bekliyorum.
Kusura bakmayın, bu devirde bana yazdıklarınız anlaşılabilir gelmiyor. Korunma şansı olmayan 50 sene önceki garip gureba köy kadınlarını anlarım, eğitimli koskoca insanların oldu işte hamilelik demesi beni hayrete düşürüyor. Ben lise sonda ilk ilişkimi yaşadım, 27 yaşımdayım neredeyse 9 10 senedir hamile kalmadım;çünkü çoğu zaman partnerim de ben de çift taraflı korunduk.

Evlenmeden önce senelerdir tanışıyorduk, senelerce ara ara beraber de yaşadık; evlendik imzadan başka bir değişiklik olmadı. Adam aynı adam. Sizinki de huy değiştirmedi emin olun, siz iyi tanıyamadınız. Bir ayla olacak iş değil, hele mesafe ilişkisiyle tanıyamazsınız karşınızdaki adamı.

Bu saatten sonra da çok bir şey değişmeyecek. Hatta çocuk olacak belki düzelir diyorsanız (umarım düzelir) ben düzelmeyeceğini düşünüyorum. Daha iyi de olmayacak. Siz konuşun, bunun dışında yapılacak başka bir şey göremiyorum.

Ya iyi misiniz ? Fikir mi veriyorsunuz ? Linç ediyosunuz sadece. İşime yariycak hiçbir yorum göremiyorum. Linçe hakarete gelmedim buraya. Buysa yapacaginiz yorum ben de silah dayamadim alniniza bir daha yorum yapmayin lutfen

Kime yazıyorsanız onu alıntılayın lütfen. Böyle ortaya yazmışsınız herkese cevap hakkı doğuyor.

Sizin işinize yarayacak yorum olamaz. Olan olmuş artık. Konuda bir tane mantıklı hareket yok. Uzak mesafe ilişkisiyle evlenmişsiniz 1 ay aile evinde tanıdım diyorsunuz. Yarın uzak mesafeden 1 ay kalmaya gelin bana kısıtlı zaman nasılsa dünyanın en şirin, en misafirperver insanı olurum. Ne zaman ki temelli artık aynı yaşarız o zaman asıl ev halimi görürsünüz. Bu eşiniz için de böyle.

Aynı eve girmişsiniz ilgi yok, çaba yok. Adam sizi umursamıyor. Ne evliliğe ne eşinize ne yaşadığınız ile alışmışsınız. Gidip tek eksik bu gibi hamile kalmışsınız. Bu haberi bile mesajla veriyorsunuz orası ayrı bir konu. Sizin evliliğinizde iki tarafta daha evli olduğunu idrak edememiş. Sosyalleş, gez toz diyoruz tek gezmeyi sevmem tek gezeceksem neden evlendim diyorsunuz. Çalış, kursa yazıl desek hamilesiniz. Hayır en garibi çocuk istemedim diyorsunuz korunmamışsınız. Biz şimdi size basıl bir akıl verebiliriz bu çerçeveden bakınca?

Çok değil bir sene sonra hala üyeyseniz buraya eşim benimle de bebekle de ilgilenmiyor bütün gün o gelsin diye bekliyorum yalnızlıktan bıktım diye konu açacağınız kesin.

Ortada hakaret yok ayrıca kimse size hakaret etmedi. Hakaret etmeden herkes her konuya dilediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin sen yaz sen yazma diye sınırlama getirmek gibi bir lüksünüz yok

Buradaki yorumlar sizi kızdırsada herkes sizi düşünüyor, çünkü bebek olduğunda kocanızın sorumsuzluğu daha çok gözünüze batacak,bebek ,ev derken yükünüz artacak.Yipranan yine siz olacaksınız ,sorumluluk alan yine kadın, iyi evlilik için ne yapmalıyım diye düşünen yine kadın.Dilerim bir mucize olur,bebek kocanızı değiştirir.
Bencil, çocuğunu düşünmeyen vs gibi sözler çok kırıcı. Hali hazirda sikintisi olan insana bu kadar yüklenilmesini asla doğru bulmuyorum. Bana da öyle geliyor. Mutlu olacağimi sanmiyorum ilerleyen zamanlarda. Yazma sebebim buna cozum aramakti. Umarim teşekkur ederim

Bazı insanlar iteklemeyle bir şeyler yapar. Plan programı siz yapın, siz organize edin. Sosyalleşirken eğlendiğini, beraber mutlu olup paylaşım yaptığınızı görürse belki açılır, o da planlar, organizasyonlar yapar. Açık olun, beklentilerinizi, hislerinizi kırmadan, kızmadan ifade edin. Kavganız gürültünüz yok çok aşılamayacak sorunlar değil gibi geldi bana. Ayrıca doğum kontrolü için size uygun bir yöntemi mutlaka doktorunuzla görüşün, eşiniz umursamaz belli ki, sizin hayatınızla ilgili kontrolü elinize almanız gerekli, yoksa kısa aralıklarla istenmeyen gebelikler bekliyor sizi

Kime yazıyorsanız onu alıntılayın lütfen. Böyle ortaya yazmışsınız herkese cevap hakkı doğuyor.

Sizin işinize yarayacak yorum olamaz. Olan olmuş artık. Konuda bir tane mantıklı hareket yok. Uzak mesafe ilişkisiyle evlenmişsiniz 1 ay aile evinde tanıdım diyorsunuz. Yarın uzak mesafeden 1 ay kalmaya gelin bana kısıtlı zaman nasılsa dünyanın en şirin, en misafirperver insanı olurum. Ne zaman ki temelli artık aynı yaşarız o zaman asıl ev halimi görürsünüz. Bu eşiniz için de böyle.

Aynı eve girmişsiniz ilgi yok, çaba yok. Adam sizi umursamıyor. Gidip tek eksik bu gibi hamile kalmışsınız. Bu haberi bile mesajla veriyorsunuz orası ayrı bir konu. Sizin evliliğinizde iki tarafta daha evli olduğunu idrak edememiş. Sosyalleş, gez toz diyoruz tek gezmeyi sevmem tek gezeceksem neden evlendim diyorsunuz. Çalış, kursa yazıl desek hamilesiniz. Hayır en garibi çocuk istemedim diyorsunuz korunmamışsınız. Biz şimdi size basıl bir akıl verebiliriz bu çerçeveden bakınca?

Çok değil bir sene sonra hala üyeyseniz buraya eşim benimle de bebekle de ilgilenmiyor bütün gün o gelsin diye bekliyorum yalnızlıktan bıktım diye konu açacağınız kesin.

Ortada hakaret yok ayrıca kimse size hakaret etmedi. Hakaret etmeden herkes her konuya dilediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin sen yaz sen yazma diye sınırlama getirmek gibi bir lüksünüz yok
Tamam da kim evlilik oncesinde evlilikteki halini görebiliyor ki benden bu beklensin. Ben siteyi kullanmayi bilmiyorum nasil alinti yapiliyor vs

Bazı insanlar iteklemeyle bir şeyler yapar. Plan programı siz yapın, siz organize edin. Sosyalleşirken eğlendiğini, beraber mutlu olup paylaşım yaptığınızı görürse belki açılır, o da planlar, organizasyonlar yapar. Açık olun, beklentilerinizi, hislerinizi kırmadan, kızmadan ifade edin. Kavganız gürültünüz yok çok aşılamayacak sorunlar değil gibi geldi bana. Ayrıca doğum kontrolü için size uygun bir yöntemi mutlaka doktorunuzla görüşün, eşiniz umursamaz belli ki, sizin hayatınızla ilgili kontrolü elinize almanız gerekli, yoksa kısa aralıklarla istenmeyen gebelikler bekliyor sizi
Bunu kesinlikle deniycem. Yok kavga gurultu olmuyor pek. Tabiki oyle doğumdan sonra tüplerimi baglatmayi bile düşünüyorum

Back
X