Hayır kızmiycam
1 ay adamın ailesinin evinde kaldım yaşayış şeklini gördüm. Her gün buluşan ayni şehirde yaşayan kaç kişi adami doğal ortamında gozlemleyebiliyor da ben tanimadan evlenmiş oluyorum. E evlilik oncesi provasi yapamadim ayni evde başbaşa. Buluşur gorusurduk biz. Adam evlenince degisti. Önemsenmediğimin farkındayim bunu nasil duzeltebilirim tavsiye almak için burdayim. Buraya kadar olan olmuş bundan sonra ne olur diyorum ben.Tamam da başta zaten herkes melek olur, sonradan belli olur karakteri tanıya tanıya ortaya çıkar. Göre göre anlarsınız tanırsınız birini. Sanaldan olduğu için bir tanıma fırsatı bulmamışsınız işte bulsaydınız şu anda bu konuyu açıp dert yanmazdınız kocam şöyle böyle diye, çünkü onu cidden tanısaydınız evlenmezdiniz hiç. Çocuğu istemediyseniz nasıl çocuk oldu, mutsuz olduğu adamla ilişkide korunmaz mı insan… Kendinize ve çocuğa yazık ediyorsunuz adam size zerre değer vermiyor ki. Dediğim gibi beleş hizmet ve seks için evlenmiş. Burda insanlar doğruyu söylüyor diye kızıyorsunuz, acı ama gerçek bir hakikati söylüyoruz.
Bir de adamın ısrar etmenize rağmen kondom kullanmaması sizi önemsemediğinin bir başka işaretidir. Ama şimdi bunu dediğim için de kızacaksınız.