• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızım lütfen yardım

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar bir ay sonra düğünüm var hersey birbirine girdi çok karasiz kalıyorum ev Eşyalarında yatak odasina nasıl bir perde alacam bilmiyorum Yatak ODASİNİN fotografini PAYLASTİM cok koyu renklr istemiyorum fon hangi renk olmali 20170406_160542.webpdobın aynası siyah ama geriye kalan hersey beyaz 20170406_144032.webp 20170406_144037.webp20170406_143945.webp

Merhaba arkadaşlar bir ay sonra düğünüm var hersey birbirine girdi çok karasiz kalıyorum ev Eşyalarında yatak odasina nasıl bir perde alacam bilmiyorum Yatak ODASİNİN fotografini PAYLASTİM cok koyu renklr istemiyorum fon hangi renk olmaliEki Görüntüle 1993137 dobın aynası siyah ama geriye kalan hersey beyaz Eki Görüntüle 1993140 Eki Görüntüle 1993139 Eki Görüntüle 1993142

zaten sıkıntı bu yatak odasının sade olmasında her renk perde olacağından kararsızlık sarmış seni.
tuttuğunuz evde yatak odası bol ışık alıyorsa çok hoş organze kumaşlardan biraz koyu renk tül perde seçebilirsin.
yok aydınlık almıyorsa pudra, krem renkler tercih edebilirsin.

evinizin yatak odası aydınlıksa koyu renk fon ve orta koyulukta perde açık tül derim.

zaten sıkıntı bu yatak odasının sade olmasında her renk perde olacağından kararsızlık sarmış seni.
tuttuğunuz evde yatak odası bol ışık alıyorsa çok hoş organze kumaşlardan biraz koyu renk tül perde seçebilirsin.
yok aydınlık almıyorsa pudra, krem renkler tercih edebilirsin.
Yatak odası çok küçük çünkü ev tokilerde

Çok güzelmiş takımınız hayırlı olsun.ben yatak odasında fon sevmiyorum bana kalsa hoş bir beyaz ya da krem tül :super: tabisi zevk sizin zevkiniz karar sizin kararınız

Küçücük odaya fon yapmayın. Bi stor, bi tül oldu bitti. Boşa masraf ;)

Kızcağız fon ne renk olsun diye soruyor cevapların ciddi bir kısmı fona gerek yok diyor alemsiniz valla..Bu arada canim bence de fona gerek yok..

Back
X