arkadaşlar 2 gün önce teklif aldım. teklif aldığım kişi annemin yakın akrabasının oglu ve çocukluğundan beri beni seviyormuş benimde sevgilimin olmadığını duymuş bana açıldı. biz çocuklugumuzda bir arada büyüdük annem anneisyle çok samimiler. bana şimdi sen istersen ben bizimkilere açılıp istemeye gelelim dedi babam daha önce kendi aramızda konusurken üni bitirmiş birini istediğini söyledi çünkü ben okudum onunda okumuş olmasını istiyor bana kalırsa benim için içi güzel olsun beni mutlu etsin yeter diyorum ama ailem kendilerini göz önünde bulundurarak bizim bütün tartışmamız para yüzünden seninde öyle olmanı istemiyoruz diyorlar ileriyi düşün ileride çocukların olacak onlar için seçimini iyi yap diyorlar. şimdi bu çocukta lise mezunu acaba bizimkiler kabul edermi bilmiyorum daha henüz onlarada açılamadım. bana teklif eden çocukta önce sen benden hoşlanıyormusun istersen başlangıç yapalım dedi benimde kafam çok karışık zaten düzgün birşekildede anlatamadım çok karışık geliyor bana ne yapacagımı bilemiyorm şimdi ben kabul etsem tamam gelin desem bizimkiler olmaz derse ne derim ne yaparım bilmiyorum of of