çok kararsızım :( ne yapacagımı bilmiyorum:(

melank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
99
0
26
Konya
arkadaşlar 2 gün önce teklif aldım. teklif aldığım kişi annemin yakın akrabasının oglu ve çocukluğundan beri beni seviyormuş benimde sevgilimin olmadığını duymuş bana açıldı. biz çocuklugumuzda bir arada büyüdük annem anneisyle çok samimiler. bana şimdi sen istersen ben bizimkilere açılıp istemeye gelelim dedi babam daha önce kendi aramızda konusurken üni bitirmiş birini istediğini söyledi çünkü ben okudum onunda okumuş olmasını istiyor bana kalırsa benim için içi güzel olsun beni mutlu etsin yeter diyorum ama ailem kendilerini göz önünde bulundurarak bizim bütün tartışmamız para yüzünden seninde öyle olmanı istemiyoruz diyorlar ileriyi düşün ileride çocukların olacak onlar için seçimini iyi yap diyorlar. şimdi bu çocukta lise mezunu acaba bizimkiler kabul edermi bilmiyorum daha henüz onlarada açılamadım. bana teklif eden çocukta önce sen benden hoşlanıyormusun istersen başlangıç yapalım dedi benimde kafam çok karışık zaten düzgün birşekildede anlatamadım çok karışık geliyor bana ne yapacagımı bilemiyorm şimdi ben kabul etsem tamam gelin desem bizimkiler olmaz derse ne derim ne yaparım bilmiyorum of of

arkadaşlar 2 gün önce teklif aldım. teklif aldığım kişi annemin yakın akrabasının oglu ve çocukluğundan beri beni seviyormuş benimde sevgilimin olmadığını duymuş bana açıldı. biz çocuklugumuzda bir arada büyüdük annem anneisyle çok samimiler. bana şimdi sen istersen ben bizimkilere açılıp istemeye gelelim dedi babam daha önce kendi aramızda konusurken üni bitirmiş birini istediğini söyledi çünkü ben okudum onunda okumuş olmasını istiyor bana kalırsa benim için içi güzel olsun beni mutlu etsin yeter diyorum ama ailem kendilerini göz önünde bulundurarak bizim bütün tartışmamız para yüzünden seninde öyle olmanı istemiyoruz diyorlar ileriyi düşün ileride çocukların olacak onlar için seçimini iyi yap diyorlar. şimdi bu çocukta lise mezunu acaba bizimkiler kabul edermi bilmiyorum daha henüz onlarada açılamadım. bana teklif eden çocukta önce sen benden hoşlanıyormusun istersen başlangıç yapalım dedi benimde kafam çok karışık zaten düzgün birşekildede anlatamadım çok karışık geliyor bana ne yapacagımı bilemiyorm şimdi ben kabul etsem tamam gelin desem bizimkiler olmaz derse ne derim ne yaparım bilmiyorum of of

ailen eğitim farkını önemsiyorsa bu iş babadan döner gibi geliyor

İyi günler arkadaşım akraba derken çok mu yakın teyze çocugu dayı çocugu gibi falan ben oldum olası akraba evliligine pek sıcak bakmıyorum.

ailen eğitim farkını önemsiyorsa bu iş babadan döner gibi geliyor

benimde kafam çok karışık kabul etsem mi etmesemmi birde bilirsiniz dedikodu çok olur bu durumlarda birde dedikodu çıkarsa kendimi kötü hissederim bende biraz hoşlanıyorum yani bi tarafım evet diyor bi tarafım hayır diyor

benimde kafam çok karışık kabul etsem mi etmesemmi birde bilirsiniz dedikodu çok olur bu durumlarda birde dedikodu çıkarsa kendimi kötü hissederim bende biraz hoşlanıyorum yani bi tarafım evet diyor bi tarafım hayır diyor

yaşın kaç bilmiyorum ama sonucta ciddi düşüceksiniz ,anneninde akrabası madem bence önce babana durumu anlat eğer eğitim farkı sorun olur derse hiç girişmezsin böyle bir şeye başladıktan sonra baban istemezse zor olur ayrılmak

annemim halasının torunu

görüşme samimiyetinize bağlı bizim ailemize göre yakın ama size yakın gelmeyebilir
bizde olsa imkansızz derim aile bağlarımız yakındır ama herkes te durum aynı olmayabilir..

direk konuş bence bşlayıp bi görelim dersen sonra red yersen silenden cok üzülürsün
eğer gönlün varsa konuş ailenle

ne çok uzak ne de çok yakın bir akraba..
ama çocuğun karakteri ve işi gücü iyiyse,e ailende tanıyor ve onaylıyorsa bence sorun olmaz
bence biraz çocuğu sen tanımaya çalış
bı sıkıntı olmazsa ailenle konuşursunuz
dediğim gıbı belkı eğitimının önüne gececek birçok meziyetleri vardır belli mi olur???

arkadaşım bence önce sen ne hissttiğine karar ver o kişiye karşı ailede istemede sonraya kalsın

yaşın kaç bilmiyorum ama sonucta ciddi düşüceksiniz ,anneninde akrabası madem bence önce babana durumu anlat eğer eğitim farkı sorun olur derse hiç girişmezsin böyle bir şeye başladıktan sonra baban istemezse zor olur ayrılmak

yaşım 23 daha önce böyle zor durumda kalmamıştım bende böyle düşünüyorum ama iş babama nasıl açılacagım

görüşme samimiyetinize bağlı bizim ailemize göre yakın ama size yakın gelmeyebilir
bizde olsa imkansızz derim aile bağlarımız yakındır ama herkes te durum aynı olmayabilir..

direk konuş bence bşlayıp bi görelim dersen sonra red yersen silenden cok üzülürsün
eğer gönlün varsa konuş ailenle

anneme biraz açıldım önce güldü daha sonra yüz verme dedi bende zaten fazla yüz vermiyorum ama arayıp duruyor birinde açmazsam diğerinde açmak zorunda kalıyorum

ne çok uzak ne de çok yakın bir akraba..
ama çocuğun karakteri ve işi gücü iyiyse,e ailende tanıyor ve onaylıyorsa bence sorun olmaz
bence biraz çocuğu sen tanımaya çalış
bı sıkıntı olmazsa ailenle konuşursunuz
dediğim gıbı belkı eğitimının önüne gececek birçok meziyetleri vardır belli mi olur???

çocuğun işi iyi ama orada devamlı kalacagı bellimi daha yeni işe girdi sonu belli değil onun için bende sorun ettim onu belki akraba olunca tanıdıkları için bizimkilerde kabul edecek yani bu konuşmaya bağlı da ilk adımı nasıl atarım onu bilmiyorum

arkadaşım bence önce sen ne hissttiğine karar ver o kişiye karşı ailede istemede sonraya kalsın

ben ailemle birlikte karar alıp hareket ettim bu güne kadar suan onların düşünceleri benim için çk önemli onları hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum
böyle bir konu daha ilk defa başıma geliyor tepkilerini hiç bilemiycem

arkadaşlar 2 gün önce teklif aldım. Teklif aldığım kişi annemin yakın akrabasının oglu ve çocukluğundan beri beni seviyormuş benimde sevgilimin olmadığını duymuş bana açıldı. Biz çocuklugumuzda bir arada büyüdük annem anneisyle çok samimiler. Bana şimdi sen istersen ben bizimkilere açılıp istemeye gelelim dedi babam daha önce kendi aramızda konusurken üni bitirmiş birini istediğini söyledi çünkü ben okudum onunda okumuş olmasını istiyor bana kalırsa benim için içi güzel olsun beni mutlu etsin yeter diyorum ama ailem kendilerini göz önünde bulundurarak bizim bütün tartışmamız para yüzünden seninde öyle olmanı istemiyoruz diyorlar ileriyi düşün ileride çocukların olacak onlar için seçimini iyi yap diyorlar. şimdi bu çocukta lise mezunu acaba bizimkiler kabul edermi bilmiyorum daha henüz onlarada açılamadım. Bana teklif eden çocukta önce sen benden hoşlanıyormusun istersen başlangıç yapalım dedi benimde kafam çok karışık zaten düzgün birşekildede anlatamadım çok karışık geliyor bana ne yapacagımı bilemiyorm şimdi ben kabul etsem tamam gelin desem bizimkiler olmaz derse ne derim ne yaparım bilmiyorum of of

ben 3 üni diploması olan biriyim ama eşim lise mezunu , benim babamda başta hayır dedi ama yine olsa yine onla evlenirdim , eğitim değil sıkıntı kafa yapısı , ama senin durumunda talibini eş anlamında tanıdığından emin değilim bence çocukla görüş aileni hiç karıştırmadan, belki görüşleriniz farklıdır yol yakınken vazgeçersiniz...

ben 3 üni diploması olan biriyim ama eşim lise mezunu , benim babamda başta hayır dedi ama yine olsa yine onla evlenirdim , eğitim değil sıkıntı kafa yapısı , ama senin durumunda talibini eş anlamında tanıdığından emin değilim bence çocukla görüş aileni hiç karıştırmadan, belki görüşleriniz farklıdır yol yakınken vazgeçersiniz...

daha tam tanımıyorum herkes normalde göründüğü gibi değilki arkadaş olarak iyi ama sevgiliolarak nasıl olur bilmiyorum birde ben çok bağlanan biriyim eger şimdi devam etsem ayrılamsı zor oluyor üzülen ben oluyorum ve ailemide üzmekten korkuyorum

evlenmek allahın emri,bu işler öyle kolay olmuyor birinin vesile olması gerek tanıstırması gerek sen söyleyemezsen annen çıtlatsın

daha tam tanımıyorum herkes normalde göründüğü gibi değilki arkadaş olarak iyi ama sevgiliolarak nasıl olur bilmiyorum birde ben çok bağlanan biriyim eger şimdi devam etsem ayrılamsı zor oluyor üzülen ben oluyorum ve ailemide üzmekten korkuyorum

şans vermeden de tanıyamazsın kendimi kaptırıyorum diye direk nikah masasına oturmayacaksın heralde , evleneceğin herkes için geçerli bu durum , sadece bu çocuk için değil ....

evlenmek allahın emri,bu işler öyle kolay olmuyor birinin vesile olması gerek tanıstırması gerek sen söyleyemezsen annen çıtlatsın

bence onun annesine söyleyip onun annesinin benim anneme açılması lazım bunu söylüyorum ona ama o önce benim isteyip istemediğimi ögrenmek istiyor bende diyorum ben birşey diyemem henüz söyle annene gelsin istesimnler madem diyorum önce tanışalım aramızda sonra diyor bende çabuk baglanacagımdan korktugum için tmm diyemiyorum

Bilmiyorum ama bu kadar sıkıntıya girdiğine göre seninde gönlün var çocukta :34: Ailenden emin olamadığın için başlamaya bile çekiniyorsun..

Annene danış derim..

iyide sen tamam desen hemen gelmezler sanırım....
yani ne bu acele hemen ailelere yansımasına ne gerek var...
biraz zaman geçirin belki arkdaş olarak iyi ama sevgili olarak tutmayacak elektiriğiniz...

Ailen hakli. Egitim farki ilerde sorun yaratir diye dusunuyorum. Bence onlari dinlemelisin sonucta onlar senin iyiligini ister kotulugunu degil. Ilerde pisman olmaktansa keske demektense ailemi dinlerdim ben olsam.

Bilmiyorum ama bu kadar sıkıntıya girdiğine göre seninde gönlün var çocukta :34: Ailenden emin olamadığın için başlamaya bile çekiniyorsun..

Annene danış derim..
duygularımdan emin değilim henüz

iyide sen tamam desen hemen gelmezler sanırım....
yani ne bu acele hemen ailelere yansımasına ne gerek var...
biraz zaman geçirin belki arkdaş olarak iyi ama sevgili olarak tutmayacak elektiriğiniz...

acele ettiğim yok kabul etsem bile hemen evlenmemde zaten taışmak için zamana ihtiyacım var ben sadece ilk adıma kararsızım

Ailen hakli. Egitim farki ilerde sorun yaratir diye dusunuyorum. Bence onlari dinlemelisin sonucta onlar senin iyiligini ister kotulugunu degil. Ilerde pisman olmaktansa keske demektense ailemi dinlerdim ben olsam.

su an bende sen gibi düşünüyorum ama sonuç ne olur bilemem canım

Back
X