- Konu Sahibi altinerpinar
Kızlar bu gece öyle kötüyüm ki...
Hoşlandığım biri var diye anlatmıştım size. Arkadasıma benimle görüşmek istediği söylemiş. Bugünse çok eskiden sevdiğimi gördüm öyle kötü oldum ki...
Ben onu unuttuğumu sanıyordum, göz görmeyince gönül katlanırmış meğer..
Saatlerdir ağlıyorum. Ötekine haksızlık yapmak istemiyorum.Keşke çıkıp gelmeseydi, görmeseydim onu!
Diğeriyle mutlu olabilirdim belkide...
Üstüne babamın hasta olduğunu öğrendim..
Akşam üstüne doğru en yakın arkadasımın sevgilisinin aslında 50 yasında bi adam olduğunu öğrendim hiç görmemiştim bana yalan söylemiş hep.. üstelik hamile olabilirim bana yardım et diyor.
Beni yargılama zor durumdayım annem öğrenirse biterim diyor..
offf offf öyle doluyum ki..

Birşeyler düğümlendi boğazıma, yutkunamıyorum..
Ve yarın en önemli sınavım var napıcam, nasıl yapıcam bilmiyorum
Herşey bi yana o adamı cok sevdiğini söylüyor. adamın çocukları falanda varmış kendisinden büyük. Adama çocuklarını istemiyorum bile demiş. Bana üniversitede okuyor demişti şok oldum resmen. ben onun doğru söyleyeceğine o kadar inanmısım ki yalan söylemesi çok koydu..
Şimdi ben napmalıyım sevdiğim, ailem, arkadaşım kime, neye yanmalıyım...?
Çok huzursuzum, mutsuzum...
Hoşlandığım biri var diye anlatmıştım size. Arkadasıma benimle görüşmek istediği söylemiş. Bugünse çok eskiden sevdiğimi gördüm öyle kötü oldum ki...
Ben onu unuttuğumu sanıyordum, göz görmeyince gönül katlanırmış meğer..
Saatlerdir ağlıyorum. Ötekine haksızlık yapmak istemiyorum.Keşke çıkıp gelmeseydi, görmeseydim onu!
Diğeriyle mutlu olabilirdim belkide...
Üstüne babamın hasta olduğunu öğrendim..
Akşam üstüne doğru en yakın arkadasımın sevgilisinin aslında 50 yasında bi adam olduğunu öğrendim hiç görmemiştim bana yalan söylemiş hep.. üstelik hamile olabilirim bana yardım et diyor.
Beni yargılama zor durumdayım annem öğrenirse biterim diyor..
offf offf öyle doluyum ki..

Birşeyler düğümlendi boğazıma, yutkunamıyorum..
Ve yarın en önemli sınavım var napıcam, nasıl yapıcam bilmiyorum

Herşey bi yana o adamı cok sevdiğini söylüyor. adamın çocukları falanda varmış kendisinden büyük. Adama çocuklarını istemiyorum bile demiş. Bana üniversitede okuyor demişti şok oldum resmen. ben onun doğru söyleyeceğine o kadar inanmısım ki yalan söylemesi çok koydu..
Şimdi ben napmalıyım sevdiğim, ailem, arkadaşım kime, neye yanmalıyım...?
Çok huzursuzum, mutsuzum...