• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım! Niye herşey üst üste gelir?

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
Kızlar bu gece öyle kötüyüm ki...
Hoşlandığım biri var diye anlatmıştım size. Arkadasıma benimle görüşmek istediği söylemiş. Bugünse çok eskiden sevdiğimi gördüm öyle kötü oldum ki...
Ben onu unuttuğumu sanıyordum, göz görmeyince gönül katlanırmış meğer..
Saatlerdir ağlıyorum. Ötekine haksızlık yapmak istemiyorum.Keşke çıkıp gelmeseydi, görmeseydim onu!
Diğeriyle mutlu olabilirdim belkide...
Üstüne babamın hasta olduğunu öğrendim..
Akşam üstüne doğru en yakın arkadasımın sevgilisinin aslında 50 yasında bi adam olduğunu öğrendim hiç görmemiştim bana yalan söylemiş hep.. üstelik hamile olabilirim bana yardım et diyor.
Beni yargılama zor durumdayım annem öğrenirse biterim diyor..
offf offf öyle doluyum ki.. :14::14::14:
Birşeyler düğümlendi boğazıma, yutkunamıyorum..
Ve yarın en önemli sınavım var napıcam, nasıl yapıcam bilmiyorum :14:
Herşey bi yana o adamı cok sevdiğini söylüyor. adamın çocukları falanda varmış kendisinden büyük. Adama çocuklarını istemiyorum bile demiş. Bana üniversitede okuyor demişti şok oldum resmen. ben onun doğru söyleyeceğine o kadar inanmısım ki yalan söylemesi çok koydu..
Şimdi ben napmalıyım sevdiğim, ailem, arkadaşım kime, neye yanmalıyım...?
Çok huzursuzum, mutsuzum...

ohoo bu nedir arkadasım baya üstüste gelmiş seninkiler. birincisi eski erkek arkadasını unut hayatına devam et arkadasına gelince valla 50 yaşındaki adamdan hamile kalmadan düşünecekti o işi sevişmeyi öğrenmişse korunmayıda öğrenebilme potansiyeli vardır heralde !!!!

Daha evvelde bahsetmistim.Hak kuldan intikamini kulla alir .Allahin ilmini bilmeyenler bunu kul etti sanir.Dallas filmini,Yalan Ruzgarini gecmis bu yasanilanlar.Toplum nereye kayiyor Allahim? AKIL tatile mi cikmis bu insanlarda? Kimin eli kimin cebinde? kafam allak bullak oldu, icim daraldi be

sen kendi hayatına bak yarın sınavın varmış sen onu düşün senin geleceğin söz konusu gönül işlerini ikinci plana at yoluna devam et geleceğini kurtar gerisi senin peşinden gelir

canım bu konuda seninüzülmen gereken tek kişi baban bence.insan eskiye ait kimi görürse görsün içi sızlar eskiye bi gidersin ama sakın kurduğun düzeni yıkmasına izin verme bu duyguların,emin ol geçecek.arkadaşına gelince ,onun konusuna da ağlama, eden bulur,madem çok yakın arkadaştınız sana en başından anlatsaydı,demekki o seni okadar yakın bulmuyor.sen sınavına çalış geleceğini kurtar arkadaşım.gönlünü ferah tut.babana da acil şifalar diliyorum tüm kalbimle.

:97:Yaprak dökümü gibi olmuş;
ülke genelinin başına gelebilecek tüm felaketler tek bir ailenin başına gelmişti ya o misal.
Geldimi üstüste gelir diye boşuna dememişler.Babanın rahatsızlığı için geçmiş olsun,
umarım ciddi bir durum yoktur.diğer konu içinde kafana takma bence.
Neticede ''su akar yolunu bulur''
Burda en karmaşık olan arkadaşının durumu ama ona da karışamayız,sonuçta kendi hayatı.
Sen dışardan ne söylesen etkilenip düze çıkacak durumu çoktan aşmış ilişkileri.
Fikrini tabiki söyle,uyar hatta ama dikkate alacağını sanmıyorum.
Yine de ''keşke doğruyu anlaması için uyarsaydım''demezsin.
Samimiyetsizlik dersen de bilemiyorum,belki yaşadığı ilişkinin doğru olduğunu
içinde kendine bile sindiremediğinden sana açılamamıştır.
Utanmıştır,sıkılmıştır vs...
Çok takılma bu konulara,hayat inişli çıkışlıdır,gel-gitleri çoktur.
Herşeyin yoluna girmesi için elinden geleni yap ama fazla da hırpalanmadan bekle...

ohoo bu nedir arkadasım baya üstüste gelmiş seninkiler. birincisi eski erkek arkadasını unut hayatına devam et arkadasına gelince valla 50 yaşındaki adamdan hamile kalmadan düşünecekti o işi sevişmeyi öğrenmişse korunmayıda öğrenebilme potansiyeli vardır heralde !!!!
ben ona bişiy diyemiyorum artık inanki...

Daha evvelde bahsetmistim.Hak kuldan intikamini kulla alir .Allahin ilmini bilmeyenler bunu kul etti sanir.Dallas filmini,Yalan Ruzgarini gecmis bu yasanilanlar.Toplum nereye kayiyor Allahim? AKIL tatile mi cikmis bu insanlarda? Kimin eli kimin cebinde? kafam allak bullak oldu, icim daraldi be

çok haklısınız kim kimle niye nasıl felakete gidiyor insanlar..

canım bu konuda seninüzülmen gereken tek kişi baban bence.insan eskiye ait kimi görürse görsün içi sızlar eskiye bi gidersin ama sakın kurduğun düzeni yıkmasına izin verme bu duyguların,emin ol geçecek.arkadaşına gelince ,onun konusuna da ağlama, eden bulur,madem çok yakın arkadaştınız sana en başından anlatsaydı,demekki o seni okadar yakın bulmuyor.sen sınavına çalış geleceğini kurtar arkadaşım.gönlünü ferah tut.babana da acil şifalar diliyorum tüm kalbimle.
haklısınız ne diyebilirim ki herşeyi sindirdim derken ben hamileyim galiba diyerek bana teselliye gelmesi çok oturdu içime. bunları yapana kadar ben yoktum bundan sonrada ben olmasam bişi olmaz heralde..

:97:Yaprak dökümü gibi olmuş;
ülke genelinin başına gelebilecek tüm felaketler tek bir ailenin başına gelmişti ya o misal.
Geldimi üstüste gelir diye boşuna dememişler.Babanın rahatsızlığı için geçmiş olsun,
umarım ciddi bir durum yoktur.diğer konu içinde kafana takma bence.
Neticede ''su akar yolunu bulur''
Burda en karmaşık olan arkadaşının durumu ama ona da karışamayız,sonuçta kendi hayatı.
Sen dışardan ne söylesen etkilenip düze çıkacak durumu çoktan aşmış ilişkileri.
Fikrini tabiki söyle,uyar hatta ama dikkate alacağını sanmıyorum.
Yine de ''keşke doğruyu anlaması için uyarsaydım''demezsin.
Samimiyetsizlik dersen de bilemiyorum,belki yaşadığı ilişkinin doğru olduğunu
içinde kendine bile sindiremediğinden sana açılamamıştır.
Utanmıştır,sıkılmıştır vs...
Çok takılma bu konulara,hayat inişli çıkışlıdır,gel-gitleri çoktur.
Herşeyin yoluna girmesi için elinden geleni yap ama fazla da hırpalanmadan bekle...

daha bu anlattıklarım ne ki...
geçen ay amcamı tutuklamışlar 6 sene ceza almış..
Yengem benim en yakın arkadasımla berabermiş amcamı benim arkadasımla aldatıyor düşünün..
babam ve annem şeker hastası babamın şekeri yükselince gözündeki damarlar çatlama yapmıs ameliyat falan uğraşıyor işte
hangi derdime yansam bilemedim.
babaannem de unutkanlık hastalığı başlamış aksine küçük kardeşime o bakıyor annem çalıştığı için
bide bu arkadasım kaç yaşında adamla valla sinirlerim harap oldu sınavlarım bitsede bi rahatlayabilsem diyodum öğrendiklerime bakın.. çok ağır geldi çoookk :14::14::14:

[sıze="2"]daha bu anlattıklarım ne ki...
Geçen ay amcamı tutuklamışlar 6 sene ceza almış..
Yengem benim en yakın arkadasımla berabermiş amcamı benim arkadasımla aldatıyor düşünün..
Babam ve annem şeker hastası babamın şekeri yükselince gözündeki damarlar çatlama yapmıs ameliyat falan uğraşıyor işte
Babaannem de unutkanlık hastalığı başlamış aksine küçük kardeşime o bakıyor annem çalıştığı için
bide bu arkadasım kaç yaşında adamla valla sinirlerim harap oldu sınavlarım bitsede bi rahatlayabilsem diyodum öğrendiklerime bakın.. çok ağır geldi çoookk :14::14::14:[/sıze]

arkadasım hakikatten film gibi ya sen karışma yengene arkadasına görüşme mümkünse nasıl yozlaşmış hayatlar bunlar böyle herkes kendi yaptıklarından sorumludur şimdide ne halleri varsa görsünler.
Sen sınavlarına çalış ailene bu zor dönemde destek olmaya çalış. Annem babam hasta diyosun bak.

Bence o arkadaşınla bir daha görüşme kendisine zarar veren sanada zarar vermekten çekinmez uzak dur. Hen en iyi arkadaşınsa sana neden hep yalan söylemiş rahatlığa bak çocuklu adamdan hamile olabilir madem öyle halt yemiş ne diye korunmuyo sonrada beni yargılama sadece yardım et ben iyi bir dost olduğuna inanmıyorum her koyun kendi bacağından asılır.. Bu onun hayatı aman yargılamayın felan yok yardım istiyorsa senden sende yargılarsın!.. Yada hiç muhatap olma.. Babana gelincee üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah öenmli bişeyi yoktur.. İki kişi arasında sıkışmışsın giden döndü diye umutlanma yine gider.. Geçmişe takılma önüne bak başkalarına şans ver mutluluğu yakalayamadıklarına değil... Sınavında başarılar dilerim senin için öncelik senin hayatın sınavına odaklan.

daha bu anlattıklarım ne ki...
geçen ay amcamı tutuklamışlar 6 sene ceza almış..
babam ve annem şeker hastası babamın şekeri yükselince gözündeki damarlar çatlama yapmıs ameliyat falan uğraşıyor işte
babaannem de unutkanlık hastalığı başlamış aksine küçük kardeşime o bakıyor annem çalıştığı için
bide bu arkadasım kaç yaşında adamla valla sinirlerim harap oldu sınavlarım bitsede bi rahatlayabilsem diyodum öğrendiklerime bakın.. çok ağır geldi çoookk :14::14::14:

:53::53::53:
Ayyyy içim daraldı,cidden yaprak dükümünü aratmıyor yani.
Sağlık problemleri için üzüldüm ama her ailede olan şeyler,
insanız malesef yaşanıyor:(Allah en kısa zamanda şifasını versin.
Yenge olayı tamamen ayrı bi durum,uzak durman en iyisi.
Bence sen sadece kendi hayatına ve çekirdek ailene odaklan.
çünkü diğerleri için yapabileceğin bir şey yok inan.
Fırsat buldukça da babaannene yardımcı ol derim.
İnan büyüklerimizin yanında olmak böyle saçma salak aldatma-entrika-atraksiyon
ilişkileriyle ilgilenmekten çok daha anlamlı.
Ailelerimizle geçirdiğimiz zaman öyle kıymetli ki,
ileride bu zamanı ayıramadığımız için yaşayacağımız pişmanlıktan öte değil hiç bir sorun...

arkadasım hakikatten film gibi ya sen karışma yengene arkadasına görüşme mümkünse nasıl yozlaşmış hayatlar bunlar böyle herkes kendi yaptıklarından sorumludur şimdide ne halleri varsa görsünler.
Sen sınavlarına çalış ailene bu zor dönemde destek olmaya çalış. Annem babam hasta diyosun bak.
gerçkten pişman bile değiller yaptıklarından ilk önce bana zorla sahip oldu dedi adam başka şehirdeymiş en son geçen ay gelmişti o zaman bile bişiy olmuş. dedim hani zorlaydı zoru falan boşver napmalıyım dedi. bende karar senin dedim...

Bence o arkadaşınla bir daha görüşme kendisine zarar veren sanada zarar vermekten çekinmez uzak dur. Hen en iyi arkadaşınsa sana neden hep yalan söylemiş rahatlığa bak çocuklu adamdan hamile olabilir madem öyle halt yemiş ne diye korunmuyo sonrada beni yargılama sadece yardım et ben iyi bir dost olduğuna inanmıyorum her koyun kendi bacağından asılır.. Bu onun hayatı aman yargılamayın felan yok yardım istiyorsa senden sende yargılarsın!.. Yada hiç muhatap olma.. Babana gelincee üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah öenmli bişeyi yoktur.. İki kişi arasında sıkışmışsın giden döndü diye umutlanma yine gider.. Geçmişe takılma önüne bak başkalarına şans ver mutluluğu yakalayamadıklarına değil... Sınavında başarılar dilerim senin için öncelik senin hayatın sınavına odaklan.

haklısın gidene şans vermek yanlıslık olacak. şuan duygularım öyle karısık ki hepsini birden öğrenmem koydu belkide bana.. yoksa ben insanların hayatlarına yorum yapan biri değilim. arkadasıma da söyledim ailen seni siler diye o kadar rahat ki hala evlenicez diyo. babasının karsısına yaşlı adamı 30 yaşında diyerek cıkartacakmış genç gösteriyormuş..

:53::53::53:
Ayyyy içim daraldı,cidden yaprak dükümünü aratmıyor yani.
Sağlık problemleri için üzüldüm ama her ailede olan şeyler,
insanız malesef yaşanıyor:(Allah en kısa zamanda şifasını versin.
Yenge olayı tamamen ayrı bi durum,uzak durman en iyisi.
Bence sen sadece kendi hayatına ve çekirdek ailene odaklan.
çünkü diğerleri için yapabileceğin bir şey yok inan.
Fırsat buldukça da babaannene yardımcı ol derim.
İnan büyüklerimizin yanında olmak böyle saçma salak aldatma-entrika-atraksiyon
ilişkileriyle ilgilenmekten çok daha anlamlı.
Ailelerimizle geçirdiğimiz zaman öyle kıymetli ki,
ileride bu zamanı ayıramadığımız için yaşayacağımız pişmanlıktan öte değil hiç bir sorun...
kendime zarar vermekten başka bişiye yaramıyo bunları düşünmek. babama destek olmaya çalısıyorum elimden geldiğince. ama oda bize o kadar acılar yaşattı ki.. annemin hatrı olmasa baba demek gelmiyor içimden! hayat hep eksik bıraktı beni herşeye ve herkese..annem ve kardeşlerim icin yaşıyorum su dünyada..:14:

Back
X