Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sene gitmezsem sonra zaten çocuğun aklı erince gelmek istemez kim bilir...

Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk
Teşekkür ederim okuduğunuz için