- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Sanirim o guvenmiyormusum gibi davrand ondan sinirlenip sogudum dedi senlik bisey yok dedi donermi sizce?Kaybolma gereği neden ? Ayrılma sebebinize göre dönüş ihtimali değişir.
Haklisiniz keske koymasaydimseni bitirmisse kafasinda, ne yapsan da umrunda olmaz, bilakis itici gorunursun..
hicbsy yapma rica ederim..Haklisiniz keske koymasaydim
Sanirim o guvenmiyormusum gibi davrand ondan sinirlenip sogudum dedi senlik bisey yok dedi donermi sizce?
Nasil yani donse mrktan? sanirim umursamam sinir edior veya sessiz kalincaNe gerek var simdi oyle seylere bitmisse donmesini istiyorsaniz sessizlik seviyorsa doner sevmiyorsa kayfi bilir ilgi cekeyim derken batirmayin tahhu donecegi varsada donmez donsr bile meraktan doner
Hakliniz ama sevgilim degilki kendisiAyrildiktan sonra bi kizla fotosunu gorsem kiskanmak yerine donecegim varsada donmezdim ben olsam kafamdan iyice kazirdim .. herkes kiskanip ego yapip geri donmez yankis yapmissin
Sende haklisin ama o bunu bilmiyormus ki ben bu konuda genis olamiyorum beni sevse ayrildik sevgilim degil diye millete kosan biri hemen kizlarla veya kizla foto koyan gozumde sifir olur bidahada donmem 3senelik iliskimde bi kere ayrilmistik ve baska kizla oldugunu ogrendim ogunden sonra icim rahatladi kafamdan kolayca sildim baslama sansi yoktu geri dondugundede ben yoktum buda baska bi versiyon tabi benim icin bu boyledir ayrilmistik o ara nasilsa diyip o ara yaptiklarini yok sayamam ister sevgili olsun ister arkadas hatta oyle samimi bi arkadastan neden hic haberim olmadida ayrilinca hortladi derdim 2yil az degilHakliniz ama sevgilim degilki kendisi
Arkadasimi yeni buldum snra soyle diyim fotolari programla birlestirdim yani ayni mekanda cekilmemis resim ama sanirim salaklik attim napsam bundan snrasivrikosost: 37706001 .!.:Sende haklisin ama o bunu bilmiyormus ki ben bu konuda genis olamiyorum beni sevse ayrildik sevgilim degil diye millete kosan biri hemen kizlarla veya kizla foto koyan gozumde sifir olur bidahada donmem 3senelik iliskimde bi kere ayrilmistik ve baska kizla oldugunu ogrendim ogunden sonra icim rahatladi kafamdan kolayca sildim baslama sansi yoktu geri dondugundede ben yoktum buda baska bi versiyon tabi benim icin bu boyledir ayrilmistik o ara nasilsa diyip o ara yaptiklarini yok sayamam ister sevgili olsun ister arkadas hatta oyle samimi bi arkadastan neden hic haberim olmadida ayrilinca hortladi derdim 2yil az degil
Ben boyle bisey yapmayi hic aklimdan geciremedigim icin ben olsam bundan sonra napardim diye empati kuramadim oyuzden hic bilmiyorum napilir simdi durduk yere cocuga aciklama yapmak sacma olur gordugunde sorsaydi veya sonradan sorarsa anca bi aciklama yapilir oda sorar mi hic bilemiyorum keske yapmasaymissinArkadasimi yeni buldum snra soyle diyim fotolari programla birlestirdim yani ayni mekanda cekilmemis resim ama sanirim salaklik attim napsam bundan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?