Esimle severek evlensekde cok sorunlar yasadik sorumsuzluğu o donem ilgisizligiAldatmaktansa bosanin bari.
Kalbiniz nasil kayiyor anlamiyorum.
Bosanmak koly birsey degil belki bi kac tavsiye daha farkli bir yere götürebilir yada baska carem yoktur biterNe yapmalıyım diye sormanız biraz saçma değil mi?
Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız boşanın lafını duymak için mi buraya yazıyorsunuz
Bosanmak koly birsey degil belki bi kac tavsiye daha farkli bir yere götürebilir yada baska carem yoktur biter
Birazdan kiyamet kopar burda onu soylemeye geldim.
O daha kotu kalben aldatmak buna dayanmdgm icn dusunyrmBoşanmak kolay değil ama aldatmak kolay mı ?
Evet kalben ama nolursa olsun esimi uzmemeye calistim icim kan aglasada ona es oldumKalbiniz bitirdiyse imzaya neden gerek duyuyorsunuz,iade edin soy ismini olsun bitsin...
Umarim kalben aldatmissinizdir...
Esinizi daha fazla uzmek istemiyorsaniz dürüst olun, karsi taraf imkansiz diyorsa demek kalple kalmamis....Kendinize sayginizi yitirmeyin ve kimsenin buna sebep olmasina izin vermeyin...Evet kalben ama nolursa olsun esimi uzmemeye calistim icim kan aglasada ona es oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?