Cok kararsizim

Eşini kandırmış oluyorsun kusura bakma da. Boşanman daha hayırlı

Eşinizle boşanın. Eşinizi üzmeye hakkınız yok hem evliyken başkasıyla konuşup gönül bağı kuruyorsunuz hemde ne yapmalıyım diye soruyorsunuz . Ne yapacağınız belli eşinize yazık boşanmalısınız

Ya ben şu aldatma sureclerini merak ediyorum. Bir baskasi nasil kalbinize giriyor, nasil iletisime gecebiliyorsunuz bu sekilde evli oldugunuz halde? Azicik da bunlari anlatsaniz ya?

Zaten kabinde biri varken evde hep sorun çıkarmak istersin. Hiç bi konuda yapıcı olmak istemezsin. Ama eşin iyi biri ise ayrılma sakın. Seninki aşk değil, mutsuzdun belki dışardan güzel şeyler duyunca böyle hissediyorsun. Kalbindekiyle evlensen hep mutlumu olacağını sanıyorsun. Zaten 1-0 yenik başlarsın. Adam sana 2 gün sonra evliyken bana geldin demiycekmi. Zaten o adam düzgün biri olsa evli bir bayana yaklaşmaz. Eğer sen eşini sevmiyorsan yada anlaşamıyorsan boşanır sonra yoluna bakarsın. Boşananların çoğu bin pişman bence. Basit konulardan yuvanı yıkma, eşinin iyi ve güzel yönlerine odaklan. İlk göz ağrın o senin. Evlikik iyi ve kötü gün içindir. Ayrıca evlenmek için binbir masraf yapılıyor. Lütfen bayanlar basit şeyler için boşanmayalım. eteri gider, beteri gelir...

Boşanın bari madem kalbinizde başkası var eşinize yazık baya baya aldatılıyor.

Dikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Uğruna evliliğini bitireceğin adam buna değer mi? Sana ne gibi imkanlar veriyor. Libidonla değil beyninle hareket etmeni tavsiye ederim

Ya ben şu aldatma sureclerini merak ediyorum. Bir baskasi nasil kalbinize giriyor, nasil iletisime gecebiliyorsunuz bu sekilde evli oldugunuz halde? Azicik da bunlari anlatsaniz ya?

Bak bunu ben de çok merak ediyorum. Benim ev dışında bulunduğum yerlerde "akşama ne yemek yapsam" düşüncesi ve "çocuk sıçarsa pişik olur şimdi." kaygısı olduğundan etraftaki pipilileri görecek halim olmuyor pek. Libidom mu ölmüş nedir.

Kalp sağlığınız için en yakın bir kardiyoloji gidin eşinizin akıl sağlığını bozup psikiyatriye yollamadan önce.Konu başlığina ithafen keske eşinizin de bu durumdan haberi olsa karar vermeniz de yardımcı olsa.Afedersiniz ama nedense bana pek samimi gelmediniz.

Evli kadınla birlikte olmak isteyecek erkeğe erken demem karşındaki evlimi acaba

Iyi ilgisiz diye git aldat olur mu öyle şey
Esin senin yaptığını yapsa hüngür hüngür ağlarsın. Aman diyim ya evliligne tutun ya da ayrıl gitsin

Adam baskasini sevseydı neler derdin acaba sen sevince zaten aldatmis oluyorsun bide yardım istiyorsyn ne yapalım adamla konuşup imkansız değil olabilirsiniz kocasına bynz takinmi diyelim aldatan kadindanda adamdanda nefret edıyorum ayril arkadaş yazık günah adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…