- 9 Ekim 2020
- 818
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
İçinizden bisey gelmiyorsa neden görünüyorsunuz anlamadımbeni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
sizce kaderim bu deyip evet mi diyeyim
sürekli yazıyorİçinizden bisey gelmiyorsa neden görünüyorsunuz anlamadım
Nedensürekli yazıyor
kalbini de kırmksitemiyorum
aynaya bakarak yazdınız herhaldePsikoloğa git
Kimse beni beğenmiyor deyip duruyordun bak seni beğenen, seven biri varmış gözü kör olmayasıca yedin bizibeni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
Çocuğu kırmak istemeyip buradakileri niye kırıyorsunuzaynaya bakarak yazdınız herhalde
Dene bakalim belki budurbeni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
Psikologa gitmek ayıp değildir. Bunu hakaret ederek yazmadim. Hakaret sayan zihniyetin ve cevap verme şeklinle, yardima ihtiyacın olduğu belli oluyor.aynaya bakarak yazdınız herhalde
Kırılmadım, çok çocukça tepkiler.Çocuğu kırmak istemeyip buradakileri niye kırıyorsunuz
tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.Ah Vanessa vah Vanessa… Bence bir görüş belki karakteri hoşuna gider her şey tip mi? Kendi tipine takmışsın, erkeklerin tipine takmışsın.
İmkanın varsa bir uzmana gidip düşüncelerini ona anlat bakalım
E pis dişli de hep bilgisayar başındaydı, ağzı leşti, milletin memelerini cikletme derdinde bi abazaydi ama onu begeniyodun.tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
mesela kendisi sürekli maç peşinde pes futbol beşiktaş barlar okey nargile ortamı ama saygılı bir çocuğa benziyor gene de
Hepsinin ruhu ayrı güzel o konuda sonuna dek katılıyorum.Bence görüşün ve kendiniz de dahil insanların dış görünüşlerini bir kenara bırakın. Sizin ruhunuzun güzelliği ve karşınızın ruhunun güzelliği bir süre sonra dış görünüşü geride bırakacaktır.
Olsun çaktırmaKırılmadım, çok çocukça tepkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?