- Konu Sahibi VanessaRinki
-
beni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
sizce kaderim bu deyip evet mi diyeyim
Feci zayifmis 77 kilodayken, Vanessa'nin boy 2.10 çünküKilonuzu neden paylaşma gereği duydunuz anlamadım 77 kilo zaten az bir kilo değil tabi boyunuz 180 ve üstü ise o başka. Bu arada size gram çekici gelmeyen biriyle gorusmeyin her iki tarafın da zamanına yazık.
Mesela sen nelerle ilgileniyorsun? Ortak ilginiz hiç yok mu?tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
mesela kendisi sürekli maç peşinde pes futbol beşiktaş barlar okey nargile ortamı ama saygılı bir çocuğa benziyor gene de
O dişleri çürük, hentaici , asosyal , PC de oyun oynamaktan g.tü tepsi gibi düzleşmiş veledden bin kat iyi ama.tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
mesela kendisi sürekli maç peşinde pes futbol beşiktaş barlar okey nargile ortamı ama saygılı bir çocuğa benziyor gene de
Yanlış tavsiyler bunlarkendini olduğu gibi gösteriyor sen de göster
Ne diyeyimYanlış tavsiyler bunlar
77 mi 85 mi karar ver, 85 kiloyken mi feci zayiftin?ya hanımlar neden moralimi bozdunuz boyum 1.70 e yakın
şu an 90 kgyim o zamanlar 85 falandım ve bir anda zayıflayınca çok dikkat çekmişti.
balık etli statüsündeydim yani amma takıldınız he
Görüşmeyin madem öyle.tip değil ki kendisiyle çay da içtim ama tavırları falan bana gram çekici gelmiyor.
İyi misiniz? gram çekici gelmiyor deyip kaderim bu evet mi diyeyim diye soruyorsunuz ilginçsiniz gerçekten.beni 2 yıldır hazılıktan beri seven biri var.
tanıştığımız dönemde gerçekten aşırı bakımlıydım ve moodum yüksekti kilom da 77 civarıydı yani felaket zayıflamıştım.
neyse çocuk beni geçenlerde tekrar görmüş ama bu sfeer görüşmek için deli ısrar ediyor.
ne yapacağımı bilmiyorum daha önce şans verdim ama inanın gram çekici gelmiyor bana.
sizce kaderim bu deyip evet mi diyeyim
Ay deme öyleGörüşmeyin madem öyle.
Artık gerçek bir kişilik olduğuna inanmıyorum. Resmen dalga geçmek için konu açıyorsun.ya hanımlar neden moralimi bozdunuz boyum 1.70 e yakın
şu an 90 kgyim o zamanlar 85 falandım ve bir anda zayıflayınca çok dikkat çekmişti.
balık etli statüsündeydim yani amma takıldınız he
Meme cikletenle görüşmüş müydü?Ay deme öyle
Büyük aşk yaşadı onlaMeme cikletenle görüşmüş müydü?
AnlayamadımHepsinin ruhu ayrı güzel o konuda sonuna dek katılıyorum.
Bir de limonlu turta vardıBüyük aşk yaşadı onlabi tane de anası doktor vardı onla gorusemedi ama agdalar boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?