- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Ya o şehirde festival olduğu için pek yer yok olan da çok uçuk fiyatlarda hep.Kalacak yer ayarlamak kaç saniyene mal olacak? Şehri ve butceni yaz ben sana kalacak otel bakayım, ne var ki bundan kolay?
Siz olsaydınız alınır mıydınız? Çok abarttığını düşünüyorumBizce erken olmasa gidecek misiniz ya da ovvv çok erken desek gitmeyecek misiniz?
Neye alınır mıydım?Siz olsaydınız alınır mıydınız? Çok abarttığını düşünüyorum
Yani 1 hafta görüşmeyi ertelemeyeNeye alınır mıydım?
Yok 2 defa gittim o geldi hep.8 aydır hep siz mi gidiyorsunuz?
Ayrıca 1 hafta sonra olsa ne olacak öncelikle ne alakası var?
Valla ben ayıp ettiğini düşünüyorum 2 haftada bir görüşüyoruz diyosun yani önceden biliyordun görüşeceğinizi, kız arkadaşlarına başka zaman buluşalım diyebilirdin. Çocuk haklıSiz olsaydınız alınır mıydınız? Çok abarttığını düşünüyorum
8 aylık bir ilişki için bence erken değil. Kız arkadaşlarınız size yakınlarsa her zaman gorusebilirsiniz.Merhabaa herkesee
2 haftada bir görüştüğüm uzak mesafeli 8 aylık bir ilişkim var.
Normalde bu hafta görüşecektik ama kızlarla pazar günü planımız var haftaya görüşelim dedim. Önceliklerini belirlemek konusunda bu kadar kararsız olma diye alındı. Onu da kırmak istemiyorum ama şimdi onun şehre gitsem kalacak yer ayarlamadığım için öncesinde evine gitmem gerek.
Sizce çok mu erken? Kalmam uygun olur mu?
Yani bana göre abartı geldi 1 hafta sonra da görüşebilirsiniz. Hani aylar olsa da siz bunu ötelemiş olsanız tavrını anlarım da.Yok 2 defa gittim o geldi hep.
Amaaaaan ucuzdan pahalıya sırala elbet uygun bir yer bulursun.Ya o şehirde festival olduğu için pek yer yok olan da çok uçuk fiyatlarda hep.
Öğrenci olduğum içim daha çok devlet misafirhanelerde yer ayarlıyordumm.
Yaaaniii çok özel bir program yoksa benim yerime arkadaşların tercih edilmesinden rahatsızlık duyardım. Çünkü benim sevgilim yerine arkadaşlarımı tercih etmemin tek sebebi sevmiyor olmamdır. İlişki artık monotonlaşmış, final noktasına yaklaşmıştır. Aksi halde sevgilim dururken kızlarla kahve içmeye gitmem.Neye alınır mıydım?
Gorusmek derken nasil misal ?Merhabaa herkesee
2 haftada bir görüştüğüm uzak mesafeli 8 aylık bir ilişkim var.
Normalde bu hafta görüşecektik ama kızlarla pazar günü planımız var haftaya görüşelim dedim. Önceliklerini belirlemek konusunda bu kadar kararsız olma diye alındı. Onu da kırmak istemiyorum ama şimdi onun şehre gitsem kalacak yer ayarlamadığım için öncesinde evine gitmem gerek.
Sizce çok mu erken? Kalmam uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?