• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızımm ne yapmam gerekir?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabaa herkesee
2 haftada bir görüştüğüm uzak mesafeli 8 aylık bir ilişkim var.
Normalde bu hafta görüşecektik ama kızlarla pazar günü planımız var haftaya görüşelim dedim. Önceliklerini belirlemek konusunda bu kadar kararsız olma diye alındı. Onu da kırmak istemiyorum ama şimdi onun şehre gitsem kalacak yer ayarlamadığım için öncesinde evine gitmem gerek.
Sizce çok mu erken? Kalmam uygun olur mu?

ben olsam evinde kalırdım çünkü 8 aydır ilişki içinde olduğum insana güvenirdim. evinde kalacak kadar güvenmiyorsan ayrıl o zaman, yani ne denmesini bekliyorsun ki? haa çekincen aranızda cinsel bir seks döner tarzında ise o başka. bu konuda beni örnek alma, ben çatır çatır cinsel seks yapmak için özellikle evine giderdim ahahaha kov sen şeytanlarını tabii.

Siz olsaydınız alınır mıydınız? Çok abarttığını düşünüyorum 🤦‍♀️
Valla ben ayıp ettiğini düşünüyorum 2 haftada bir görüşüyoruz diyosun yani önceden biliyordun görüşeceğinizi, kız arkadaşlarına başka zaman buluşalım diyebilirdin. Çocuk haklı

Merhabaa herkesee
Normalde bu hafta görüşecektik ama kızlarla pazar günü planımız var haftaya görüşelim dedim. Önceliklerini belirlemek konusunda bu kadar kararsız olma diye alındı. Onu da kırmak istemiyorum ama şimdi onun şehre gitsem kalacak yer ayarlamadığım için öncesinde evine gitmem gerek.
8 aylık bir ilişki için bence erken değil. Kız arkadaşlarınız size yakınlarsa her zaman gorusebilirsiniz.

Konu sahibinin kafasındaki kalacak yer ayarlama zorluğu
images (56).jpeg

Ya o şehirde festival olduğu için pek yer yok olan da çok uçuk fiyatlarda hep.
Öğrenci olduğum içim daha çok devlet misafirhanelerde yer ayarlıyordumm.
Amaaaaan ucuzdan pahalıya sırala elbet uygun bir yer bulursun.
Devlet misafirhanesi ne ya? Bunca yıllık cimri gezginim hiç kalmadım öyle bir yerde.
Benim icin 8 aylık degil 8 haftalık sevgilik bile 'ay onda kalsam nasıl olur' diye dusunmemi gerektirecek bir şey degil.
Sana göre böyleyse demek ki kalmak istemiyorsun.
Kalmak istemiyorsan da çözüm yolu arayacaksın bu kadar basit.
Festival vs olan bir yerse demek ki gelişmiş,turistik bir sehir. Hostel diye arat, paylaşımlı odalar oluyor hostellerde.
Sevgilinle yatmak yerine ranzalı odalarda yatiyosun ama çok ucuz oluyor .
Ya da soyle,paranın yarısını o versin.
Ona yok,buna yok diyorsaniz da gitmeyiverin, her naz yaptığında koşacaksiniz diye bir kaide yok

Neye alınır mıydım?
Yaaaniii çok özel bir program yoksa benim yerime arkadaşların tercih edilmesinden rahatsızlık duyardım. Çünkü benim sevgilim yerine arkadaşlarımı tercih etmemin tek sebebi sevmiyor olmamdır. İlişki artık monotonlaşmış, final noktasına yaklaşmıştır. Aksi halde sevgilim dururken kızlarla kahve içmeye gitmem.

Merhabaa herkesee
Gorusmek derken nasil misal ?
Birlikte olmamissaniz,evine gittiginde de soylersin..
Erken dersiniz.Hazir hisettmiyorum dersiniz..
Ha adami taniyamadim,seri katil gibi bogazima yapismasindan tedirginim diyorsaniz o da mantikli.
İmkaniniz varsa net uzerinden bir kontrol edin otel,pansiyon,apart gibi kalabileceginiz opsiyonlari.
Bu zor bir sey degil zaten..

Daha önce hiç yüzyüze görüşmediyseniz önce o sizin şehrinize gelmeli. Önceliklerini belirleme konusunda o daha sıkıntılı gibi. Ayrıca 8 aydır hiç yüzyüze gelmediyseniz bırakın öyle insanı. Bir cacık olmaz.

Yani ne var ki bunda, insanın kendine zaman, arkadaşlarına zaman ayirmasi kadar normal birşey yok.
Bu konuda taviz verirseniz bu böyle.surup gidecek. Ne karar verdiyseniz onu uygulayin bence. Bunda alınacak güvenecek birşey yok.

Back
X