• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsızımmmmmm

oyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
228
13
0
35
Ankara
arkadaslar aslında benımkı dert falan degıl ama kac gundur kararsızlıktan bunaldım.ben ceyızım için ınternetten derı kırlı sepetı almak ıstıyorum .malumçeşıt çok ama ya ıyı çıkmazsa dıye de korkuyorum.alıp da memnun kalan varsa bana nereden ve markasını yazabılır mi? bı de resmını koyarsanız ıyı olurrr

arkadaslar aslında benımkı dert falan degıl ama kac gundur kararsızlıktan bunaldım.ben ceyızım için ınternetten derı kırlı sepetı almak ıstıyorum .malumçeşıt çok ama ya ıyı çıkmazsa dıye de korkuyorum.alıp da memnun kalan varsa bana nereden ve markasını yazabılır mi? Bı de resmını koyarsanız ıyı olurrr

yuhh derdn bu muu

arkadaslar aslında benımkı dert falan degıl ama kac gundur kararsızlıktan bunaldım.ben ceyızım için ınternetten derı kırlı sepetı almak ıstıyorum .malumçeşıt çok ama ya ıyı çıkmazsa dıye de korkuyorum.alıp da memnun kalan varsa bana nereden ve markasını yazabılır mi? bı de resmını koyarsanız ıyı olurrr

valla Allah başka dert vermesin umarım ileride kararsız kalıp alacağın kirli sepetine atılacak karakterde bir eş bulup onunla ilgili konular açmazsın ....bu dert değil canım ya alırsın beğenmezsen geri gönderirsin ama alacağın eşe dikkat o konu önemli zira beğenmeyince hemen geri iade edilmiyor...

İnşallah seçeceğin eş için açmada, 50-100 TL lik sepet için aç konuyu canım :1:

Sitede aldığında beğenmezsen geri gönderebiliyorsun şimdi bu kadar kişi içinde deri sepet alan birini nasıl bulalım sana yani. Bu dert mi ayrıca yani hem ev dekorasyonu başlıkları var gezerseniz siteyi görürsünüz orada hem konuya uygun başlık açmış olursunuz hem de daha iyi yardımcı olurlar.

Back
X