Çok karısan çevre

Lafini esirgeme. Aman akraba,es ,dost kirilmasin diyerek atma icine. Karsida ki sizi dusunmuyor ise siz neden dusuneceksiniz ?
Zaten Boyle sorular soran kisiler direk merhametsiz,dusuncesiz biridir benim gozumde. Ay dellendim..
Okadar cok insanin kanayan yarasi ki bu. Yinede patavatsizlasiyor bu yaratiklar
Aynen öyle. Belki olmuyor, nerden biliyorsun? En nefret ettiğim şeydir ya.

82 buçuk yıllık evliyim.
Çocuğum olmuyor, önceleri istiyordum su an zamana bıraktım. İstemiyorum pek de aslında. Sorana istemiyorum diyorum. Çünkü cidden istemiyorum. Yoo niye öyle diyosun olsun işte bi tane, sıkılmazsın, böyle şöyle vs vs.
Sıkıntı su ben sıkılmıyorum ki 🥴
Yaşın da küçük zten. İlk önce yapacaklarını yap zihnini boşalt kendi hedefini koy ve hedefine ulaş sonra bebeği düşünürsün. Çünkü sen ne kadar iyi olursan zihnen ve bedenen bebeğe de o kadar faudalı olursun

Ahahha aynen öyle. Ya biraz da annemden yüz buluyorlar. Babam varken karisamazlardi da, vefat edince, annem de aşırı yumuşak her şeye susar. Ensesine vur lokmasını al tabiri tam onun için geçerli.
Ya eşimin bazı sağlık problemleri oldu. Anneme anlattık biz bak dedik durum bu. Olmayabilir doktor ihtimal çok düşük dedi. E deneyin siz. Ya anne dedim bak ne diyorum sana. Sanki ben bunu anlatmadım kadına. Kardeşim askere gitti, herkes yanımızda. Konu komşu, akraba. Tuttu yapmıyorlar ki bebek!!!!
Ya dedim ben sana ne anlattım??? Abla gibi sevdiğim biri var o biliyor, anneme kizdi, sus artık diye ..
Ay el kapısından beklersin de senin anne benim abla yapınca çok tuhaf oluyor ya gerçekten.

Ha bide sıkıntınız olduğunu anlatmissin bilmiyor olsa anlayacam anne yüreği işte anneanne olmak istiyor demek ki diyecem iyimser tablodan ama yok 🤷

Yani degil mi ? Bunu akil edemiyorlar diye dusunmek isterdim. Ama bile bile soruyor artik insanlar.
5 aylıkken bir arkadaşla karşılaştık, darısı sana dedim. Direk dilimi ısırdım. Ya kızım dedim sus. Hayırlısı olsun diye çevirdim sonra.

yapmadığım birşeyi yazmam zaten.
gıcık bir akrabamız var erkek . bana diyor ki ee siz evde oturun ancak dedi. evet babamın parasını yiyorum falan dedim. bu uzattı işte. kendi de çalışmıyor bu arada . sen de annenin parasını yiyosun ,ben sana birşey diyor muyum dedim. bozuldu gitti . laf etse cevabım hazır zaten
Çok iyisin ya

Ay el kapısından beklersin de senin anne benim abla yapınca çok tuhaf oluyor ya gerçekten.

Ha bide sıkıntınız olduğunu anlatmissin bilmiyor olsa anlayacam anne yüreği işte anneanne olmak istiyor demek ki diyecem iyimser tablodan ama yok 🤷
İstiyor istiyor. Babam vefat ettiğinde neler saydı bana. Yapsaydın adam torun gorseydi diye ki eşimle boşanma arifesine gelmiştik o aralar. Annem çoğu zaman düşünmeden konuşuyor maalesef.
Alıştım artık 😂

Lafini esirgeme. Aman akraba,es ,dost kirilmasin diyerek atma icine. Karsida ki sizi dusunmuyor ise siz neden dusuneceksiniz ?
Zaten Boyle sorular soran kisiler direk merhametsiz,dusuncesiz biridir benim gozumde. Ay dellendim..
Okadar cok insanin kanayan yarasi ki bu. Yinede patavatsizlasiyor bu yaratiklar
Galiba lafımı esirgediğim ve gereksiz samimiyetim yüzünden herşey :/

Ya bir de daha beterleri vsr bunun. Bizim 3.5 yaşında kedimiz var. Çocuk olunca atacaksın vereceksin di mi diyenler 😂
Onlar evladını atsın ya sokağa ? Bı cocuklari daha olunca ötekini yani buyuyeni atiyorlarmiymis

Yaşın da küçük zten. İlk önce yapacaklarını yap zihnini boşalt kendi hedefini koy ve hedefine ulaş sonra bebeği düşünürsün. Çünkü sen ne kadar iyi olursan zihnen ve bedenen bebeğe de o kadar faudalı olursun
Katılıyorum buna. Çok şükür bebek su an hedeflerimin en sonlarında hemen hemen, çevre, baskı vs zamanında kendimi bu konu yüzünden çok yıprattım, ama kendime geldim şükür

Onlar evladını atsın ya sokağa ? Bı cocuklari daha olunca ötekini yani buyuyeni atiyorlarmiymis
Öyle diyene öyle cevap veriyorum ben de zaten. Sen de çocuğunu at o zaman sokağa diye. Aynı şey mıymış? Lan diyorum kedi, çocuktan daha sessiz. Allah'ın sessiz kulu. Sen sevmiyorsun diye ben bu avatardakini nasıl bırakayım? Annem diyen evladımı 😍

bu yüzden pek akrabamız kalmadı :D
canım sağ olsun , akraba değil akrep onlar .annemi babamı yediler ama bizi yiyemezler
o laf edenlerin hiçbiri sizi düşünerek , iyi niyetle söylemiyor

bize sürekli evlenin cnm ya diyenin kız evlendiğinden beri dayak yiyip , kv kp eziyeti görüp evden dışarı çıkamayan birisi. kendi kızına üzülse bize de kızım dikkat edin, iyice tanıyın birbirinizi ne olur ne olmaz derdi.
ekonomi ortada. sizi düşünse zaten ayıp söylenmez ama ertelemek daha iyi , zaten masrafları çok olur stres olursunuz derdi.
kitap konusuna yorum bile yapmıyorum tamamen cahillik . sizinle aynı kitap kulübündeyiz ve çok aktif üyesiniz

yaşınız 23 yazıyor. öğrenecek çok şey var. özellikle sınırlar konusu . hayat boyu lazım

Asosyal olun diyesim geliyor herkese 😂
Eşimin akrabalariyla aynı ilde oturuyorum
Bı on dakika mesafede
Hiç birine gitmem ben mesela, kaynanam geldikçe bir araua geliyorum SADECE
Ne gerek var fazla muhabbet herşeyi söyleme hakkı doğuruyor
Evet iyi insanlar ve tam da iyi insanlar oldukları için iyi anlaştığım için uzak duruyorum, çok gorusursek hani çocuk ne zaman ? Hani ikinci ne zaman? Ogretmensin niye calismiyon? bunlara bir görüşme de olmasa diğer görüşme de laf etme hakkı bulacaklar.cunku nie
insanların yüzde doksani samimiyet olarak görüyor bunu.
Hayır efendim hadsizlik.

Back
X