Çok karışığım seviyorum seviliyorum ama sonu belirsiz..

bence ögretmen ve ögretmen iliskisi suanda gercekten cok igrenc geliyor..sen 17 yasindasin kendini elbette cok olgun görüyorsun,o yaslardan bizlerde gectik bizde kimi zaman ögretmenimizden hoslandik,ama simdi gülüp gülüp geciyoruz..
fakat ögretmenin senin ruhsal sagligini pek düsünmüyor..ilerde ya da 1 sene sonra sende oalcak travmalari..tamam 28 yasinda arada 10 yas var falan filan yas sorun degil asil sorun bir ögretmenin ögrencisine bu göze bakmasi..hemde gelecegimiz yok diyor yalanda demiyor sen daa 17 yasinda bir cocuksun belki kiziyorsundur cocuk filan denilmesine ama sen simdi ortaokul bir ögrencisiyle bu tür iliski yasarmisin sen yolun basindasin o degil...
kizmak istersen kizabilirsin ama ben ortada ask görmüyorum yalniz kullanilan bir cocuk
kusura bakma sana iyi yapiyorsun iyi ediyorsun demek isterdim bekle bekle de ama cok üzülüyorum bu durumlara,sen neyse anlamiyorsunda kocaman adam ya kusura bakma hic hos degil senin icin demiyorum ama bu tür iliskileri görünce midem bulaniyor..cocuk istismari var diye bas bas bagriliyor,bir ögretmen bunu yapacaksa gitsin cobanlik yapsin

bu adamın köyde yavuklusu yoksa beni de atın burdan, hem de derhal. bütün yollar buna işaret ediyor küçük kız, aç gözünü.

ilk mesajlarını okudum, sonra içimden dedim ki acaba telefonu falan bozuluyomu, demeye kalmadan telefonu bozuldu msnden yazışıyoruz diye yazdığını gördüm.

bak güzelim, bu herif adi şrefsizin teki. çok ciddi söylüyorum. seven adam, sevgisinin ardında durur. sen türk filmlerindeki gibi pavyondan mı çıktın, genelevden mi çıktın? senle evlense annesi niye üzülecek ki? neden biliyomusun, çünkü köyde ona çoktaaan birini buldular koydular kenara. anası da seni duysa inme iner muhtemelen gerçekten. ama seninki seni gerçekten sevse, o yavuklu işini bi şekilde halleder, ailesine de seni anlatmanın bi yolunu bulurdu. dediğim gibi, senin başka ne noksanın var ki ailesi üzülsün? bana de ki bu yazdıkların mantıksız geldi, hadi?

bak güzelim senden 9 yaş büyükmüşüm. zilyon tane aşk mı yaşadım hayır, ama etraftan gördüğüm şahit olduklarımla kendi yaşadıklarım birleşip sağlam bir mantık halini aldı bu 26 senede. sen de bu yaşa gelince anlayacaksın dediklerimizi, neden sana yaşın çok küçük dediğimizi.

gelgelelim şrefsiz öğretmenine. evet o bir şrefsiz. 17 yaşında, kendisine sırılsıklam aşık bi kızcağızı koyup gidecek çünkü sene sonunda. göreceksin. zaten sonumuz yok demiş. ağzıyla söylemiş ve sen de kabul etmişsin. aşk sevgi bu değil bitanem. seven insan zorluk içinden söker alır sevdiğini, zorluklara gark etmez. sevgi aşk insanın hayatını kolaylaştırıp güzelleştirmeli. oysa bu adam seni sürüncemede bırakıyor. ne kadar mutluyum desen de bi tarafın hep harıl harıl düşünüyor, belirsizlikler içindesin ve en kötüsü huzursuzsun. sene sonunda yaşayan cesete dönmeye hazır mısın?

muhtemelen kızcaksın ona şrefsiz dememe. ama biliomusun, eğer senin annen veya baban olsaydım, o herifi gırtlayarak öldürürdüm. onu düşündüğün kadar kendi aileni de düşün, ne kadar üzüleceklerini de.

bi de sana bişi diyimmi, bi arkadaş da söylemiş, 28 gerçekten erkekler için olgun bi yaş değil bu zamanda. etrafımda işyerimde öyle acayip 28-30luk erkekler varki, anaokuluna kapatsalar lego oynatsalar da biz de rahat rahat işimizi yapsak dediğim oluyo, ki ben de öyle olgun sayılmam.

zaten seninki de öyle gibi gözüküyor. onun ipiyle kuyuya inilmez güzelim. seven erkek kararlı olur, seven erkek kadın farketmez, sevdiğini zor durumda bırakmaz. şimdi o seni sevmiyo da demiyorum, benim anladığım kadarıyla ne istediğini bilmeyen biri ve ciddi durumlardan kaçıyor.

bu adamın köyde yavuklusu yoksa beni de atın burdan, hem de derhal. bütün yollar buna işaret ediyor küçük kız, aç gözünü.

ilk mesajlarını okudum, sonra içimden dedim ki acaba telefonu falan bozuluyomu, demeye kalmadan telefonu bozuldu msnden yazışıyoruz diye yazdığını gördüm.

bak güzelim, bu herif adi şrefsizin teki. çok ciddi söylüyorum. seven adam, sevgisinin ardında durur. sen türk filmlerindeki gibi pavyondan mı çıktın, genelevden mi çıktın? senle evlense annesi niye üzülecek ki? neden biliyomusun, çünkü köyde ona çoktaaan birini buldular koydular kenara. anası da seni duysa inme iner muhtemelen gerçekten. ama seninki seni gerçekten sevse, o yavuklu işini bi şekilde halleder, ailesine de seni anlatmanın bi yolunu bulurdu. dediğim gibi, senin başka ne noksanın var ki ailesi üzülsün? bana de ki bu yazdıkların mantıksız geldi, hadi?

bak güzelim senden 9 yaş büyükmüşüm. zilyon tane aşk mı yaşadım hayır, ama etraftan gördüğüm şahit olduklarımla kendi yaşadıklarım birleşip sağlam bir mantık halini aldı bu 26 senede. sen de bu yaşa gelince anlayacaksın dediklerimizi, neden sana yaşın çok küçük dediğimizi.

gelgelelim şrefsiz öğretmenine. evet o bir şrefsiz. 17 yaşında, kendisine sırılsıklam aşık bi kızcağızı koyup gidecek çünkü sene sonunda. göreceksin. zaten sonumuz yok demiş. ağzıyla söylemiş ve sen de kabul etmişsin. aşk sevgi bu değil bitanem. seven insan zorluk içinden söker alır sevdiğini, zorluklara gark etmez. sevgi aşk insanın hayatını kolaylaştırıp güzelleştirmeli. oysa bu adam seni sürüncemede bırakıyor. ne kadar mutluyum desen de bi tarafın hep harıl harıl düşünüyor, belirsizlikler içindesin ve en kötüsü huzursuzsun. sene sonunda yaşayan cesete dönmeye hazır mısın?

muhtemelen kızcaksın ona şrefsiz dememe. ama biliomusun, eğer senin annen veya baban olsaydım, o herifi gırtlayarak öldürürdüm. onu düşündüğün kadar kendi aileni de düşün, ne kadar üzüleceklerini de.

çok güzel açıklamışsın olayı, ben bu kızcağızıda anlıyorum yaş,tecrübesizlik ve aşk o yaşta insanı kör ediyor.. buna benzer bi durumu bende yaşadım liseyi bitirdiğim yıl tanışmıştım neyse toparlanmak o kadar zor oluyor ki :58: keşke benide uyarsaydı birileri yapma yanlış diye ama anlatacak kimsem yoktu arkadaşlarımda zaten benim yaşımda benim gibi düşünüyorlardı

bu ilk aşkın acısı ilk terk edilmenin acısı hele ki kız ona hayran olmuşsa bu acının dinmesi yıllar sürüyor:43:
bi gün duyarsın sevdiğin evlenmiş şokuna şok eklenir:50: yol yakınken kendini bu acılardan kurtar daha ne denir ki

çok güzel açıklamışsın olayı, ben bu kızcağızıda anlıyorum yaş,tecrübesizlik ve aşk o yaşta insanı kör ediyor.. buna benzer bi durumu bende yaşadım liseyi bitirdiğim yıl tanışmıştım neyse toparlanmak o kadar zor oluyor ki :58: keşke benide uyarsaydı birileri yapma yanlış diye ama anlatacak kimsem yoktu arkadaşlarımda zaten benim yaşımda benim gibi düşünüyorlardı

bu ilk aşkın acısı ilk terk edilmenin acısı hele ki kız ona hayran olmuşsa bu acının dinmesi yıllar sürüyor:43:
bi gün duyarsın sevdiğin evlenmiş şokuna şok eklenir:50: yol yakınken kendini bu acılardan kurtar daha ne denir ki

evlenmiş :50: düşünmesi bile berbat.....

siz kimsiniz de benimle böyle konuşabiliyorsunuz ! haddinizi bilin en başta..

ben kimseye dediğine göre muamelede bulunmadım. ahkam kesmekten kastım kimileri var kesnlikle skandal kimileri var suç değilmi bu.. oysa benim sorunuma bakarsanız konunun çok dışındasnız. bazılarınız kendi içini döküyor gelmiş benim derdimin altında. yardımcı olabilecek varmı diyorum suç değilmi bu deniliyor.. ahkam kesmek benim lügatımda budur. yarası olan gocunur...

suc olan bisey hakkinda herkes nasil yorum yapabilir.
SUC ISLIYOR SEVGILINIZ.
ahkam kesmekse bu evet ben de ahkam kesiyorum.!!!!!!!!!!!!

Seni yargılamak kimsenin hakkı değil ama şu an yaşadığınız ilişki bir suç. Benim sadece tek tavsiyem dikkatli olman zaten iki ay sonra okullar kapanacak. Daha 17 yaşındasın ve bir erkek için kendini bu kadar hırpalamaya gerek yok. Üniversite hayatın olacak değişik ortamlara gireceksin ve bu yüzden ben ilişkinizin sonunu pek sağlıklı görmüyorum. Ayrıca bir erkek ailesinden bu kadar çekiniyorsa eminim altından bir pislik çıkar. Ben açıkcası bu adamın evli olduğundan veya ailesinin istediği biri olduğundan şüpheleniyorum. Hata yapacak yaştasın karar vermek yine sana ait.

Açıkcası çok açık ve güzel bir tahmin . bravo benim aklıma gelmemişti böyle bir şey ama....Bir erkek evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa bilinki yedektesiniz...Bir erkek habire bahane üretiyorsa bilink yine yedektesiniz...telefonum bozuldu diyorsa ve habıre siz arayp msj atıyorsanız yine yedektesınızdır...

Açıkcası çok açık ve güzel bir tahmin . bravo benim aklıma gelmemişti böyle bir şey ama....Bir erkek evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa bilinki yedektesiniz...Bir erkek habire bahane üretiyorsa bilink yine yedektesiniz...telefonum bozuldu diyorsa ve habıre siz arayp msj atıyorsanız yine yedektesınızdır...

ben anlarım yedekte kalma mevzusunu hem de hemen :) az biraz başıma gelmişti de :) tabi uyandığımda hemen koşarak uzaklaştım. :27:

Back
X