çok karışığım yardım lütfen :((

ipek29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
19
0
6
İstanbul
merhaba herkese öncelikle. son günlerde kafam çok karışık ve bunu anlatmak istedim sizlere belki yorumlarınız içimi bi nebze rahatlatır. erkek arkadaşım var ve şu an evlilik yolunda ilerliyoruz. hatta cumartesi günü ailecek onlara gideceğiz. ben üniversite 4.sınıf öğrencisiyim. okula kapandı ve görüşemiyoruz 2 aydır. asıl konum şu: erkek arkadaşım eve geldiğimden beri çok ilgisizleşti. beni her dk arayan mesaj atan adam gitti yerine işteyken arayan akşam olunca dışarı çıkıp beni unutan bi adam geldi. mahallede baraka diye adlandırdıkları bi mekan var bütün mahalledeki arkadaşları orda toplanıyorlar akşamları. oraya gittiği zaman aklına bile gelmiyorum bu 2 aydır böyle. aramıyo cevap yazmıyo ve ilgisizliği yüzünden ben çok yıprandım. içimden hiçbi şey gelmiyor. normalde çok eğlenceli bi çiftiz ama şu sıralar gülmüyoruz bile ve gün geçtikçe daha da artıyo bu uzaklık mesela bu akşam skype açacaktık öyle sözleştik ama o dışarı çıktı yine. benimle kaçta açarız ona göre dışarı çıkıcam diye pazarlık yapıyor. bankacı kendisi geç çıkıyor akşamları kendime vakit ayırmak istiyorum diyor ama kendine vakit ayırırken beni unutuyor. anlayacağınız şuan aramız çok soğuk. her şeyden bi tartışma. 2 senedir hayatımda ve ilk defa böyle davrandığı için alışamıyorum bu ilgisizliğe. bilmiyorum ben mi çocukluk yapıyorum diyorum şımarıklık mı diyorum ama hakim olamıyorum işte sinirlerime. o tabi kabullenmiyor ilgisizliğini. ben mi abartıyorum nolur bi akıl verin. onu çok seviyorum ve aramızın sürekli bozulmasına dayanamıyorum

Benim sana tavsiyem aileleri şuanlık araya karıştırma
Bi kaç ay daha ölç biç tart şimdiden hemen kesip atma
bir kaç ay daha böyle davranırsa yolver gitsin

Oturup bize yazdigin gibi birebir hissettiklerini;boyle yaptikca ondan uzaklastigini bu durumdan endislendigini soyleyeceksin.yada hic konustunmu bu sekilde?

Oturup bize yazdigin gibi birebir hissettiklerini;boyle yaptikca ondan uzaklastigini bu durumdan endislendigini soyleyeceksin.yada hic konustunmu bu sekilde?

her akşam konuşuyorum anlatıyorum ama ısrarla hayır ben seninle ilgileniyorum diyor. soğudum diyorum ama anlamıyor inanmıyor belki de.

yanyanayken bıraz ceksen kendını :))) en azından senı arzuladıgında sen bıraz ceksen, hı? ne oluyor dedıgınde de, bunu yuzune vursan..

yanına gidebilsem yapıcam da :) buluşamıyoruz uzun zamandır okulum tatil olunca eve döndüm tabi ben. bundan önce iki yaz geçirdik böyle uzak ama bu şekilde davranmamıştı.

Daha önce onun ailesi size geldi mi ki ,babanız kıyamet koparıyor gitmemek söz konusu olduğunda
Sonuçta siz kız tarafınız,ne bu acele babanda ki anlamadım
İlgisiz tavırları varsa siz uzaktayken,bence iyice emin olun bu davranışlarının sebebinden
Sonuçta sizi de düşünmesi lazım,aynı şekilde siz ona davranırsanız ne hisseder
Baraka denilen yer kahvehane gibi bi yer mi ,oyun falan oynuyorsa unutuyor demekki geçen vakti
Ciddi bi konuşmayı haketmiş sevgiliniz,agresif değil-ciddi-
Sizin ondan soğuduğunuzdan emin olmalı ki kendine çeki düzen versin
Baktınız vermiyor,kürek sallamaktan vazgeçip yolunuza devam edin

her akşam konuşuyorum anlatıyorum ama ısrarla hayır ben seninle ilgileniyorum diyor. soğudum diyorum ama anlamıyor inanmıyor belki de.

Durumun benimle aynı.Bir arkadaş buraya yazdıklarını onada söyle yazmış.Malesef bende söyledim erkek arkadaşım seninkiyle aynı tepkiyi veriyor ben ilgileniyorum sen geç yazıyorsun vs.vs.

Son durum bende seninle aynı şeyleri hissediyorum bende ilgisizleştim sinirimden ismiyle kaydettim rehberime.1-1.5 hafta önce sanırım.Takmıyorum bende artık yanii uzaktayken yapabileceğim çok bişey de yok, yanına gidince göstericem ben ona
Bu sefer de o başladı sen özlemiyorsun benii msj atmıyorsun vs.vs. bende hep benden bekleme sende atablirsin diyorum.Bu döngü böyle gider benim erkek arkadaşımda arkadaşlarıyla takılıyor bakalım ben gidince napıcak süründürücem onuu hemde çok fenaa

bu erkekler hep mi böyle 1 sene çok iyiler sonraki yarım sene idare eder ama gel gelelim ikinci seneye bi uzaklasmalar falan.herhalde artık seni kaybetme gibi bir korkusu kalmamış

canim iliskiler belli bir noktadan sonra rutinlesebiliyor her an ayni ilgi ve destekle karsilasamayabiliyoruz,birde ozellikle erkekler iliski ciddi bir noktaya gittikce panikliyor,yaslilik ve hayatini yasayamama gibi bir psikolojiye giriyorlar,biraz rahat ol bence,birak hicbirsey kacirmadigini,senleyken bile bireysel hayatini yasayabildigini anlasin.bence hic uzerine gitme,oyle skyp'i falan saati saatine bir rutine bindirme,sen yine ilgiyle aramaya devam et,kavga etmeden,biraz daha flortoz ol,senin icin de cok guzel bir firsat ona onun ilgisi olmadan kendine oyalanabilecek birseyler bulabildigini,seninde bireysel bir hayatin oldugunu gosterirsen senden icin benden baska caresi yok diye dusunmez.yanyana oldugunuz anlari en guzel sekilde kavgasiz gecirmeye ozen goster."bugun sunu yapacagim ama senle yapsak daha cok keyif alirim"gibi cumleler kur.korkma korkularin seni kizgin ve takintili yapar istemeden uzaklasirsiniz.rahat ol,o seninle evlenmek istemis bu zamana kadar fikrinden vazgecmemis bu ona guvenmen icin son derece yeterli.elbette tamamen tavizkar olmamalisiin ama boyle kritik bir noktada yanlis hareket edip iliskinizi cikmazlara surukleme.derim ben..

yani onları da anlamak lazım bi yerde. sonuçta yanlarında olduğumuz zaman böyle değiller. yanlarında olamadığımıza göre eve de kapatamayız. şuan herkesin kendine ait bi hayatı var. bazen abarttığımı düşünüyorum bilmiyorum belki de bu buluşamamak çıldırtıyo insanı. karşı tarafın her hareketi batıyor. görmek istiyorsun göremiyorsun. umarım ikimizin de düzelir yoksa çok can sıkıcı bir durum

En iyi taktik seninde onun gibi ilgisiz davranman.
O aramadikca, mesaj atmadikca sende hicbir sey yapma.
Sende ise gir mesela o zaman bu durumu bu kadar takmazsin, baska seyler ile mesgul olursun.

bu erkekler hep mi böyle 1 sene çok iyiler sonraki yarım sene idare eder ama gel gelelim ikinci seneye bi uzaklasmalar falan.herhalde artık seni kaybetme gibi bir korkusu kalmamış

doğru kaybetme korkusu da yok tabi. ama bence suç bizlerde. o güveni çok veriyoruz erkeklere. onlar olmadan yaşayamıcaz gibi davranıyoruz. ilk 1 sene tanışma dönemi tabi kaybetme korkusu var. bi de işler ciddiye binince daha bi umursamaz olabiliyorlar. ilk tanıştığımız dönemde beni aramadığı bi an olmazdı. aramasa bile mesaj yazardı. arkadaşlarıyla haftada bi iki kere takılırdı. şimdi söylüyorum o zaman seni tanımaya çalışıyordum konuşmamız tanımamız gerekiyordu birbirimizi diyor. benim en çok önem verdiğim şey çiftler arasındaki hoş sohbet. aslında konuşacak bi şey kalmadığında ilişkide bitmiş oluyor. umarım geçici bir durumdur.

En iyi taktik seninde onun gibi ilgisiz davranman.
O aramadikca, mesaj atmadikca sende hicbir sey yapma.
Sende ise gir mesela o zaman bu durumu bu kadar takmazsin, baska seyler ile mesgul olursun.

okul açıkken 3 ay gibi bi çalışma dönemim oldu. bankada gişede çalıştım bi de tabi malum bankacıların hali yurda döndüğümde yemek yiyecek halim kalmıyordu ve ben de ona vakit ayıramıyordum. o da rahatsızdı bu durumdan. çabuk unuttu o günleri doğru söylüyorsun yine işe girebilsem keşke ya da kendime oyalanacak bi şeyler bulabilsem..

öncelikle çok teşekkür ederim. çok ferahlatıcı şeyler yazmışsınız :) kendime güvenim geldi. sizin gibi olgun düşünmek isterdim olay çıkarmak nereye kadar dimi. hayır bi de işin garibi söyleniyorum ama pişman oluyorum bu sefer mesaj bekle adamdan. zaten çok aramıyor ben de kavga çıkarınca iyice azalıyor aramalar. dediğiniz gibi benim ona muhtaç olmadığımı bilsin ya da en azından öyle hissetsin. bi de kendisi çok inatçı. mesela ben arama beni desem aramaz yani ben arayana kadar. kimse inanmıyor ama inat edince tepesindeki saçlar dikiliyor valla umarım dediğiniz gibi olgun davranabilirim.

seni çok iyi anlıyorum cnm.erkeklerin çoğu böyle ya da henüz bizim gibi olanları bulamadık.ilgisiz oluncada sana öyle geliyo ilgisiz degilim hep böyleydim derler.biz onlara onu bırakmıcamız güvenini verdigimiz için böyle rahat davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…