Çok karışık duygular içersindeyim

sebastian06

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
35
8
16
33
Merhaba hanımlar
Çok sıkıntılı bir süreçteyim ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan ikinci evliliğimin sorunları ile uğraşıyorum.

İlk evliliğimde hiç sevilmedim değer görmedim ve kültür farkı sebebi ile ailem de yanımda durdu ve ayrıldık.

Yıllar sonra birisi girdi hayatıma hiç görmediğim kadar ilgileniyor, kapımda yatıyor nereye gittiysem oraya geliyor her gün çiçeklerle karşılıyordu. Sürekli ‘ölürüm ama senden vazgeçmem’ gibi sözler söylüyordu. Şöyle mükemmel bi insanım asla eşimi üzmem, üzerine titrerim(sevgiliyken böyleydi) gibi vaadlerle kandırıldım. Bazı arkadaşlar evlenmeden önce kendini hiç mi belli etmedi açık vermedi diye merak ediyor ama asla belli etmedi profesyonel bir oyuncu ve yalancı kendisi.

Etrafımdaki herkes bu çocuk sana çok değer veriyor karşına bir daha böylesi asla çıkmaz kabul et dedi ve birbirimizi severek evlendik.

Evlendiğimiz günden itibaren kabus dolu günlerim başladı. İnanın tek tek yazmak istemiyorum ama evliliğe dair yaşamadığım olumsuzluk kalmadı.. şiddet, büyük yalanlar, sürekli aldatılma, işsizlik, kumar borcu vb.

Düşünmediğim bir zamanda eşimin zoru ile hamile kaldım hem de ikiz bebeklerime.. onları çok seviyorum

Bebeklerim çok küçük olduğu için çalışamıyorum. Maddi özgürlüğüm malesef yok. Ailemin yanında da malesef hiç huzurum yok iki çocukla sığıntı gibi bir de maddi olarak da destek göremiyorum. Annem de sürekli diyor ki bundan boşanacaksan bu senin son şansındı artık evlenmek de yok. Bizimle sınırlı şartlar içinde evde oturacaksın sonra çalışıp çocuklarına bakacaksın. Zaten evlenmeyi düşünen yok bunca yaşadığım sıkıntıdan sonra nasıl cesaret edebilirim ama dediğim gibi baskıcı ve manipülatif bir aile yapısından bahsediyorum. Şu an çok kötü ve çaresiz bir durumdayım sadece sizinle dertleşmek istiyorum.

Siz olsaydınız ne yapardınız

Mutsuz olduğunuz bi evlilikle nereye kadar devam edicek.
Eşinizin annesi bakamaz mı siz çalışırken? Tek başına yapmadınız bu çocukları sonuç olarak.
Eşinizi hiç söylemiyorum bile kumarbaz şiddet dolu bi adam.
Aile evine dönüp çocuklar kreş anasınıfı yaşına gelene kadar dayanmaya çalışacaksınız ya da. Biliyorum bu da çok sıkıntı ama en azından ailenizin kahrını çekersiniz.
Belki bi kreş-anasınıfında iş bulursunuz. Yemek oyun ablalığı vs. Çocuklarınız da oraya gider.

3. Evliliğinde yıllarca yaşadığı sıkıntıyı unutan ve çok mutlu üç kadın tanıdığım var. Hepsi de çocuklu.
Genellemelerle kendinize kaygı aşılamayın.
Bir an önce ekonominizi toparlayıp şutlayın

En azından kreş yaşına kadar boşanmazdım sanırım .

Back
X