- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
4 ay çok yeniymiş bence böyle davranması normal degil ne bilim ilk zamanlar cicim aylarıdır benim sevgilim yok sadece yorumum bu canım
şuan banada ilgi sıfır mesajda atmıyor çok canım sıkılıyor patlamak üzere olan volkan gibiyim
Atiyorda ilgisiz ve sorumsuz(
Evet iste ben sanki on yillik kocam gibi ustune gidiyorumo degil ben bu iliskiyi rayina koyamazsam iflah olmm onceki de boyle bitti
Akillanmadim asik olunca dagiliyor resmen bi insan oturup da saatlerce telefon bekler mi :S
Konuyu okuyunca yaşınızı 15-17 arası sandım. 27 yaşındasınız, olgun bir kadınısınız yok yere tartışmak niye. İlgilen benimle diye başının etini yiyince ilgilenecek mi o adam sizinle? Üstelik bu kadar yeni bir ilişkide, cicim aylarındasınız daha. Sevgi böceği olmanı gerekirken kavga ediyorsunuz. Alttan alın demiyorum size önceki yorumlar gibi, bence alttan alınacak ir konu yok çünkü ortada. Akışına bırakın kendinizi, ilişkinizi yaşayın sadece. Özlediniz mi, arayın. O arasın diye gurur yapıp beklemeyin. Gidin sürpriz ziyaret edin, şımartın biraz. Bir süre sonra onun da aynı şeyleri yapmaya başladığını farkedeceksiniz.
banada ne mesaj var ne bir şey canım sıkıldı gidip yatayım :2:
Aslinda kabullenmemiz lzm bir an once. Sevmiyolarsa sevmiyolar artik zorla mi
sana tavsıyem dedıgım gıbı rahat ol kendıne hakım ol bırak o arasın o kossun bıraz pesınden...bu anlamsız kavgalar ınsanda bırıkım yaparsa en ufak olayda patlar vew ılıskı bıter...ha en onemlısı de su sen böyle sacmasapann seylerı uzatıp kavgacı olursan haklı olduğun konularda da ciddiye alınmazsın....herkes huzurlu olduğu cok kavga etmedıgı bırını ıster hayatında oda bunu göremeyince yıne aşk acısı ceken taraf sen olacaksın.....kendıne hakim ol başka seylerle ılgılennn ..o senı merak etsınnn...yoksa bulunmaz hint kuması zannediyorlar kendılerını cok fazla ustune dusunce :)
gerçekten zor yani bu kadar ilgisizlik olur mu ya
Bende çok sinirliyimdir çoğunlukla sorun çıkartırdım.
Tartışmanın biri bitse diğeri başlardı.
Hep o sinirle ağır sözler söyler ani kararlar verir sonra da pişman olsam bile inat yapar geri adım atmazdım.
Ama artık bu huyumu yavaş yavaş yeniyorum.
Sana tavsiye; çok sinirlendiğinde uzaklaş. Bırak telefonu elinden ve seni sakinleştirecek şeyler yap.
Mesela ben birşeye çok sinirlendiğimde odama gidip müzik açıp çığırıp eşlik ediyorum
Veya birşeyler çiz, tatlı ye, çık dolaş. Sakinleşince daha mantıklı düşünürsün ve karşındakini bunaltmazsın.
Denemende fayda var
Ya ilgisiz diyemem dengesiz mesela ucgundur is arkadaslariyla cikiyor ben alti gundur gormuyorum onuarabam var arabasi var yakinizda cok mu zor? Ama msj atar arar fln aksamlari. His bu aksam ki kavgadan sonra artik sanmiyorum eskisi gibi olmazda. Yani ne bilim ya cok mu sey sevildigini hissetmeyi istemek
Ama sevgilim diyorum yanyana canim cicim uzakken uzak misimdi de soguk davraniyo kizdi bana kavga ettik. Tavrimi nsl degistircem?
Baba cvp vermediginde, hbr vermediginde nsl tazelenip nsl sinirime hakim olucam
Soylediklerin gercekten tam da bnm aradiklarim bir sekilde ofke mi kontrol etmm lzm( daha iyi gelen birsey bulamadim kendime oturup saatlerce agliyorum (
Ben zaten sevecen bi kizim cok da ilgiliyim ama ilgimi kesiyor sorumsuzluguyla sinirlerim bozuk bu ara
zor değil sen içinden geleni söyle çok değer veriyorsun belli ki bende dağıldım yani
Bu devran boyle gitmez degismek zorundayim boyle zmn gecmiyor. Aklimi basima almm lzm.
arama fırsatını ona vermelısınn kızıdıgın seylerı bıraz ertele bence...cok bunaltmışsın bellı kımse buna daha fazla tahammül edemezkı...kavga edecegınızı bıle bıle telefonu bile açmak ıstemez..uzak davran demiyorum yıne sıcak ol konusurkennn ama sureklı sen arama o arasınnn yada konuştuğunuzda hesap sorar gıbı trıp atar gıbı konuşma rahat tavırlarla normal konuş espiri yap...bır sure bunu yap daha sonra rahatsız olduğun mevzu varsa karşılıklı onu kırmadan kavga etmeden ben böyle davranmana uzuluyorum dıyebılırsınnn....ama daha cok yenı suan bırbırınızı kırmadan tanımaya calısın suan senın ona verdıgın imaj cok yanlış...biraz kendını geri cek.. yoksa sen zararlı çıkacaksın...sureklı telefona bakıp durma...hatta arassınn bı yarım saat sonra sen ara duymadım dıe...çantada keklık olma yanı arkadasımmm nasısla aradığımda konusuyurom herseyını bılıyorum demesınnnn...başka seylerle ugras arkadaşlarını eve cagırr ,yemek yap,cıcek dik,temızlık yap kendını durdur bıseylerle uğraşarak.....
ben yine olumsuz yaklaşıcam kusura bakma..siz bence zıt karakterlersiniz daha şimdiden üzülüyosanız gitgide ilgi dahada azalıcak o zaman napıcaksınız bu birbirini tanıma dönemi gibi bişey ayrılmayı düşündünüzmü veya ayrılırsanız çokmu üzülürsünüz
Ağlayarak sadece kendine zarar verirsin.
Hiçbir şey yapamıyorsan aç bi film izle en azından kendini filme kaptırır düşünmezsin.
Çünkü sen o sinirle ona saydırıyorsun ama bi süre sonra ne yazdığını okumaz bile.
Hem merak etsin bırak yazma. Bu ara hep meşgul ol, yoğundum yazamadım de misafir var de, dışardayım de.
Hiç olmadı telefonu kapat annene ver sakla bunu de sen yerini bilme sakinleşince iste :)
Bunu kontrol etmek senin elinde, bence yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?