Cok kavga ediyoruz :(

İlgisi bastan beri boyle hatta ilk zmnlr daha ilgisizdi ama cok gorusurduk. Ama inan sonunu dusunmk istemiyorum olmuyorsa olmaz napayim. Su anda bu hassasiyetle inan dagilirim biraz kendime gelmm lzm.

bu şekilde alışırım devam ederim diyosanız devam edin ama baştan ilgi göstermeyen ilerdede göstermez diye düşünüyorum o yüzden iyi düşünüp karar verin 4 ay olmuş çok bişey kaybetmiş sayılmazsınız

kaybetmek ıstemıyorsan dedıgımı uygula canımmm yapılmayacak sey degıl...

Ya ilgisizden kastim sevgisizlik degil sevdigini hissediyorum sadece cok lacka bir adam degil yapisi oyle. İsinde is evinde aile fln yani.

Ya ilgisizden kastim sevgisizlik degil sevdigini hissediyorum sadece cok lacka bir adam degil yapisi oyle. İsinde is evinde aile fln yani.

o zaman ayak uydurmaya çalışın ama benimde böyle bi ilişkim vardı ben çok ilgiliydim sürekli mesaj atayım arıyım falan o ise hiç istemezdi mesaj atardım cevap verirdi sonra kaybolurdu sonra ben çok söylenmeye başladım ve terkedildim zıt karakterler oldugumuzu ayrıldıktan sonra farkettim umarım öyle bişey olmaz

Evet ofke kontrolu sart bana. Ama ya sonrasi ilgisi azalinca ne olacak?

İyide zaten ilgisi az diyorsun, daha ne kadar azalabilir ki?
Sen sinirlendiğinde uzun uzun mesajlar yazınca ilgisi artacak diye mi düşünüyorsun?
Sana bunaldım dediği halde

çok kavga etmek saygısızlık etmedikten sonra o kadar da kötü bir şey değil aslında. atışmak, karşılıklı ters düşmek kötü değil aksine güzel bir şey çoğu zaman. ama sizin de daha çok ilgiden kastınız "mantık çerçevesinde" bir ilgi isteği mi onu bilemiyorum. belki kapris yapıyorsunuz ve adam sahiden boğuluyor. bazen ben ya da erkek arkadaşım hassas bir dönemimizde olursak çok alıngan oluyoruz ve sürekli bebek gibi ilgi bekliyoruz ama bu bir tarafı delirtiyor çünkü aslında o kişi ilgileniyor ama diğeri yetiremiyor. bunu sürekli yaparsa bir taraf e diğer taraf çok çok feci delirebilir.

kısacası, kaprisleri bir kenara bırakıp kendinizi objektif bir şekilde eleştirin. bence abartıyor çıkacaksınız. böyle deyip deyip ayrılınca insan anlıyor aslında kavgalarının bile ne uyumlu olduğunu.

İste bende ustune gitmk istemiyorum. Erkekler boyle bu kadar kadiniz burda bu konu iki gunde bir aciliyor neden?
Cunku erkeklerle biz farkliyiz. Ben bu insan veya x bi sahis farketmez zayif sinirli tahammulsuz ve kavgaci olmak istemiyorum derdim bu

Ya uc gun ustuste arkadaslariyla cikip bnm arabam onunda arabasi olmasina ragmen 6 gun gorusmememiz uzdu beni. Ustune bir de hbr vermemeler ve cvpsiz birakmalar. Ben kizip msjlarina cvp vermeyince insan gibi yazmaya basladi ama. Benim sinirim buna bi hbr ver ya baska bisi isyemiyorum. Ha gunluk msj atar aksam arar fln. Uc gundur acmiyordum telefonunu bende bu aksam yine gitmis arkadaslariyla evde saniyorum ben aradim ark. Yaninda cikti delirdim kavga ettik

eğer birbirinize sürekli haber verme ve konuşma adetiniz varsa tabii ki bu durum sizi sinirlendirip etkileyebilir ama biraz ona zaman tanıyın bakalım. bunalmış sıkılmış olabilir. sitem etmeden biraz dişinizi sıkarak sadece onun size ulaşmasını bekleyin. bir sıkıntı olduğunu sezmez ya da bu konuyu düzeltmezse o zaman ciddi şekilde sorgulamaya başlayabilirsiniz. siz böyle kavga ettikçe bu konuda onu daha da itiyor ve kışkırtıyor olabilirsiniz maalesef.

Yooo aslinda surekli hbr vermeyiz bastan boyle basladik bende vermem mesela hatta ben ondan daha rahat basladim bu konuya ama baslarda sik gorusurduk yuzyuze gerek kalmiyordu. Yarin bulusucaz konusuruz elbet. Birazda bnm hastaligim issizligim fln hepsi bunaltti beni

Bu kadar sıkmayın birbirinizi ya bi rahat bırakın biliyorm alıstıktan sonra zor evet ama ugrascak bisiyler bulun kendınıze kitap okuyun gercekten cok zaman alıyo en azından bırbırınıze sarmaktan vazgecersınız cunku böyle giderse sonunu pek hayır görmüyorumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…