susarak bende aynı durumdayım kendime çeneli derdim benm kocsm benden beter cıktı vır vır vır artık çogunu duymuyorum yada arı gibi bir kere sokuyorum sonra susuveriyorum oda tam gaz yola devamarkadaşlar biz eşimle 2 yılı aşkın bir süredir evliyiz ...
Evliliğimizn ilk yılında çok büyük olaylar atlattık...arada aileler vardı ikimizin hiç sorunu yoktu ufak tefek şeyler
harici..
Ama evlendiğimiz ilk aylardan beri çok kavga ediyoruz her seferinde kavgadan sonra pişman oluyoruz ve
küsmüyoruz...
Artık ben kavgadan bıktım çok yıprandım çok kavga etmek bizi nereye götürür bunun önüne nasıl geçebilirim sizce...
Eşerinizle kavga ettizde yaklaşan taraf ilk siz mi oluyorsunuz birde..
yoktur cnm nerdeeeeee......... Annelermiz bile demez mi bu babanızın ii halleri bide gençliğinde görseydiniz die susmayı iyi gecinmeyi öğreniyoruz ama tabi ömür gectip gençliğimizin en güzel günlerini kavgalarımızla doldurarak sonra geriye bir sürü pişmanlıklar kalıyor boşver susuver kendi hayatının tadını çıkarsusmayı deniyorum ben susunca bir süre sonra oda susuyo ama bazen susmak banada kolay olmuyo işte ozaman
patlıyo bomba aprtman bizi dinliyo bazen acaba böyle sakin evliliği olan varmıdır huzura ihtiyacım var yoruldum...
hiç kavga etmemek de ilişkiye fayda sağlamak çok kavga etmekte
hangi sebeplerden ötürü kavga ediyorsunuz genellikle ?
çok kavga etmek arada ki saygıyı ilerleyen zamanlarda götürür gibi geliyor bana
özellikle bağıra çağıra kavga etmek
5 yıllık evliyim ben bizde arada sırada tartışırız ama bağırma olmaz genellikle
ikimizde çok kinci değilizdir hırslanmayız birbirimize
bir taraf konuşurken diğer tarafın susması gerekir kesinlikle
bir de biz eşimle üç dört ayda bir
birbirimize karşı olan davranışlarımızdan hoşlanmadığımız birşey varsa
başbaşa gittiğimiz bir yemekte konuşur içimizi dökeriz.
bence yapılması gereken susmak değil . konuşulmalı ancak olayı tırmandırmadan. yaşanan sorunu kişisel boyuta getirmeden. o an sinir olduğunuz şeyin eşiniz değil, yaşadığınız anlaşmazlık olduğunu kavrarsanız daha kolay atlatırsınız meselelerinizi. bunu onunla da paylaşın. ''hayat zaten yeterince yorucu bir de evlilikte yormayalım birbirimizi'' der ve siz de ılımlı yaklaşırsanız zamanla aşarsınız.
cnm bnm normal bir zamanda konusmayı dene. sinir anı ile konusmak bir yarar sağlamıyor.ozaman insanın ağzından hersey cıkıyor. biz mesela öyle yapıyoruz çok şükür br sorunumuz yok
arkadaşlar biz eşimle 2 yılı aşkın bir süredir evliyiz ...
Evliliğimizn ilk yılında çok büyük olaylar atlattık...arada aileler vardı ikimizin hiç sorunu yoktu ufak tefek şeyler
harici..
Ama evlendiğimiz ilk aylardan beri çok kavga ediyoruz her seferinde kavgadan sonra pişman oluyoruz ve
küsmüyoruz...
Artık ben kavgadan bıktım çok yıprandım çok kavga etmek bizi nereye götürür bunun önüne nasıl geçebilirim sizce...
Eşerinizle kavga ettizde yaklaşan taraf ilk siz mi oluyorsunuz birde..
nişanlılık donemındede cok kavga edıyomuydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?