- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Yalnız siz evli değilsiniz. Resmi nikahınız olmadığı için eşiniz de değil o adamEşimle 18 yaşında ailemin rızası olmadan kaçarak evlendim suan 21 yaşında 1 kızım var ve 7 aylık hamileyim . Eşim bu süreçte beni çok kez farklı kadınlarla aldattı. Ben bakımlı güzel bir bayanım beni aldattıgı kadınlar ise benim tırnağım olamaz eşimde pek yakışıklı sayılmaz ama onunseviyorum Hepsini yakalıyıp yaptığını yüzüne vurunca kavga ediyorduk bana seni çok seviyorum ama tuttuğumu da ….. diyordu hatta biz kavga ettikten sonra kadınlara karımı seviyorum diyip bırakıyordu bi şekilde gönlümü alıyordu . Bende her defasında onu bırakamıyordum çünkü gidecek yerim yoktu . Bi ara artık bıkmıştım kadın sığınmaya gidecektim gözümü karartmıştım oda bunu duyunca 2. çocuğu yaptı yine elim kolum baglandı gidemedim. Suan cezaevinde ve bana yaptıklarını unutamıyorum bazen bırakmak istiyorum ama bu sefer beni ve ailemi rahatsız etmesinden korkuyorum çocukları bahane edip görüşmek isteyecek çünkü çıkınca ve suan herseyden çok pişman olduğunu soylüyor çıkınca yine aynı hataları yapıcana eminim
Adam çocuğu tek başına yapmadı bunun için iki kişi lazımBi ara artık bıkmıştım kadın sığınmaya gidecektim gözümü karartmıştım oda bunu duyunca 2. çocuğu yaptı
Allah akıl fikir versin size biz ne desek boş
Yawrum 21 yaşında nikahsız adamla yaşıyorsun üstüne adam hapiste, üstüne 2. Hamilesin. Ne demelerini bekliyorsun. Okuyacağın yaşta evcilik oynar gibi adamın peşinden gitmişsin.Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
Evet açtım çünkü diğerinde çok ifade edemedim kendimi sadece yaşadıklarım o kadar değildi öncekileride yazmak istedim kimseye anlatamıyorum buraya içimi dökmek istedim hamile psikolojisi işte …Çocuk nasıl yapılır çok iyi biliyorsunuz da keşke nasıl yapılmaz onu da öğrenip öyle evlenseydiniz, bebeklere üzüldüm açıkçası size değil.
Bir de neden aynı konuyu tekrar açtın, orda çok linçlenemedim, biraz daha linç yiyeyim diye mi??
Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
Ailemle ciddi problemlerim vardı çok sorunlulardı o ortamdan kaçtım yağmurdan kaçarken doluya yakalandım bir çeşit ama daha kötü yollara düşmediğime dua ediyorum o psikolojiyleYawrum 21 yaşında nikahsız adamla yaşıyorsun üstüne adam hapiste, üstüne 2. Hamilesin. Ne demelerini bekliyorsun. Okuyacağın yaşta evcilik oynar gibi adamın peşinden gitmişsin.
Bunları yaşamamız için ciddi anlamda aklımızı kaybetmemiş olmamız lazım.
Mesele sizin bosanmaniz degil hadi diyelim eliniz kolunuz bagli mecburiyetten duruyorsunuz peki hala nasil seviyorum diyebiliyorsunuz hicmi gururunuz yok mideniz yok
Ne denmesini bekliyorsun? Yazdıklarının farkında mısın sen? Herkes gayet verilmesi gereken tepkileri veriyor çünkü sen güzel konuşmakla akıllanacak birine benzemiyorsun. Aldatılmak seni yıldırmamış ama umarım eleştirileri dikkate alır ve o adamdan bir an önce kurtulursun.Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
Aslında kimse acımasız değil; herkes gayet net bir şekilde olması gerekeni yazmış size.Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
bana seni çok seviyorum ama tuttuğumu da …..
Daha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne.Ailemle ciddi problemlerim vardı çok sorunlulardı o ortamdan kaçtım yağmurdan kaçarken doluya yakalandım bir çeşit ama daha kötü yollara düşmediğime dua ediyorum o psikolojiyle
Çocuk aldırmak korunma yöntemi değil.Hamile kalmadan önce korunmak diye bir durum var.Allahim ya sabır.Eşim 24 yaşında ama 2. çocuk o istediği için oldu ben istememiştim aldırmama engel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?