Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükür

Resmi nikah kıyması bu arkadaş için daha kötü olabilir bence mesela

esiniz neden cezaevinde?

Ailemle ciddi problemlerim vardı çok sorunlulardı o ortamdan kaçtım yağmurdan kaçarken doluya yakalandım bir çeşit ama daha kötü yollara düşmediğime dua ediyorum o psikolojiyle
Nikahsiz yasadigin adamdan 2 cocuk yapmissin. Adam hapiste sen adamin anasinin evinde siginti gibi yasiyorsun. Adam tuttugunu s..yor (muhtemelen taciz tecavuzden icerde). Daha kotu nasil bir yola dusebilirdin acaba? Bu arada senin kocan yok sen bekarsin soyadin hala babanin soyadi.

Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü

Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükür
Nasıl bir gelecek kuracaksın o çocuklara. Yerin yurdun neresi? KV evi senin yerin yurdun değil.

sevgilin neden cezaevinde ?

Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
bu ne sacma bi dusunce ya madem bosanacagindan emindin niye kactinhadi kactin niye cocuk yaptin yazik degil mi sabilere

Ya ben buna deli oluyorum işte arkadaş madem emindin boşanacağına ki resmi nikah bile istememişsin.

OZAMAN NİYE İKİ TANE ÇOCUK DOĞURDUN BOŞANACAĞINA EMİN OLDUĞUN adamaa!

Ne sanıyorsun evcilik oyunu mu bu sen gitmeye karar verdiğinde o iki günahsız yavru ortadan şıp diye yok mu olacak!!

Allah ım sen sabır ver..

Çocuklarımı bırakamadığım için gidemedim zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımda iyiydi son aylara doğru başladı bu huyları

Kız zaten olayın farkında. Yaptığınız yorum direk piskolojik şiddet, iç karartmaktan başka birşey değil.
Cahillik+ şanssızlık + kötü aile bireyleri + maddi sıkıntı + o adama karşı sevgi zannettiği o duygu .. v.s hepsi bir araya gelmiş ve bu kızımız şimdi bu halde. Bu kızcağız bir derdi olduğu için buraya konu açmış.
Daha kötü ne olabilir ki demişsiniz, Daha kötüsü elbette var Bu tavriniz hoş değil.

Çocuklarımı bırakamadığım için gidemedim zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımda iyiydi son aylara doğru başladı bu huyları
Ya yok öyle dünya son aylara doğru gelene kadar adam melekmiydi..

Olan yine çocuklara oldu sizde mağdur edebiyatı yapmayın boşuna.

Sonunda anlayan birisi çıktı şükürler olsun çözüm İçin buraya yazdım içimi döktüm ama demediğini bırakmadılar demekki yasamadan kimse kimsenin halinden anlamıyormuş

Evet açtım çünkü diğerinde çok ifade edemedim kendimi sadece yaşadıklarım o kadar değildi öncekileride yazmak istedim kimseye anlatamıyorum buraya içimi dökmek istedim hamile psikolojisi işte …

Var tabi gurur yaptığım da oldu çok gitmek istedim ama gidecek yerim yoktu hep çaresizlik

Bizden tam olarak nasil bir destek bekliyorsun? Hem yerim yurdum yoktu demissin hem yerim yurdum var cok sukur demissin. Eger ki gerceksen konuda tek sevindigim nokta en azindan sevgilinin ailesi cocuklarina sahip ciksmis. Yoksa o cocuklara cok uzulurdum.

Sonunda anlayan birisi çıktı şükürler olsun çözüm İçin buraya yazdım içimi döktüm ama demediğini bırakmadılar demekki yasamadan kimse kimsenin halinden anlamıyormuş
Şükürler olsun böyle bir olay yaşamadım ama empati yapabiliyorum.
Eğer herkes empati yapabilseydi dünya cennet olurdu Cenabı Allah buna izin vermemiş vardır bir bildiği.
Insanlar konu açıyor derdini anlatiyor, çözüm bulabilirmiyim umuduyla, hemen linç. Birçok kişi anında kendilerini tatmin etme derdinde.
Allah yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…