- 21 Temmuz 2022
- 62
- -153
- 1
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükürDaha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne.
Resmi nikah kıyması bu arkadaş için daha kötü olabilir bence meselaDaha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne.
Nikahsiz yasadigin adamdan 2 cocuk yapmissin. Adam hapiste sen adamin anasinin evinde siginti gibi yasiyorsun. Adam tuttugunu s..yor (muhtemelen taciz tecavuzden icerde). Daha kotu nasil bir yola dusebilirdin acaba? Bu arada senin kocan yok sen bekarsin soyadin hala babanin soyadi.Ailemle ciddi problemlerim vardı çok sorunlulardı o ortamdan kaçtım yağmurdan kaçarken doluya yakalandım bir çeşit ama daha kötü yollara düşmediğime dua ediyorum o psikolojiyle
Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlüNikahsiz yasadigin adamdan 2 cocuk yapmissin. Adam hapiste sen adamin anasinin evinde siginti gibi yasiyorsun. Adam tuttugunu s..yor (muhtemelen taciz tecavuzden icerde). Daha kotu nasil bir yola dusebilirdin acaba? Bu arada senin kocan yok sen bekarsin soyadin hala babanin soyadi.
Nasıl bir gelecek kuracaksın o çocuklara. Yerin yurdun neresi? KV evi senin yerin yurdun değil.Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükür
bu ne sacma bi dusunce ya madem bosanacagindan emindin niye kactinhadi kactin niye cocuk yaptin yazik degil mi sabilereDini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
Ya ben buna deli oluyorum işte arkadaş madem emindin boşanacağına ki resmi nikah bile istememişsin.Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
Çocuklarımı bırakamadığım için gidemedim zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımda iyiydi son aylara doğru başladı bu huylarıYa ben buna deli oluyorum işte arkadaş madem emindin boşanacağına ki resmi nikah bile istememişsin.
OZAMAN NİYE İKİ TANE ÇOCUK DOĞURDUN BOŞANACAĞINA EMİN OLDUĞUN adamaa!
Ne sanıyorsun evcilik oyunu mu bu sen gitmeye karar verdiğinde o iki günahsız yavru ortadan şıp diye yok mu olacak!!
Allah ım sen sabır ver..
Sevgiliniz neden hapiste? Şuna cevap verir misiniz?Çocuklarımı bırakamadığım için gidemedim zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımda iyiydi son aylara doğru başladı bu huyları
Kız zaten olayın farkında. Yaptığınız yorum direk piskolojik şiddet, iç karartmaktan başka birşey değil.Daha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne.
Ya yok öyle dünya son aylara doğru gelene kadar adam melekmiydi..Çocuklarımı bırakamadığım için gidemedim zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımda iyiydi son aylara doğru başladı bu huyları
Ne taciz ne de tezavuzden girdi neden girmiş olduğunu söylemek istemiyorumSevgiliniz neden hapiste? Şuna cevap verir misiniz?
Sonunda anlayan birisi çıktı şükürler olsun çözüm İçin buraya yazdım içimi döktüm ama demediğini bırakmadılar demekki yasamadan kimse kimsenin halinden anlamıyormuşKız zaten olayın farkında. Yaptığınız yorum direk piskolojik şiddet, iç karartmaktan başka birşey değil.
Cahillik+ şanssızlık + kötü aile bireyleri + maddi sıkıntı + o adama karşı sevgi zannettiği o duygu .. v.s hepsi bir araya gelmiş ve bu kızımız şimdi bu halde. Bu kızcağız bir derdi olduğu için buraya konu açmış.
Daha kötü ne olabilir ki demişsiniz, Daha kötüsü elbette var Bu tavriniz hoş değil.
Evet açtım çünkü diğerinde çok ifade edemedim kendimi sadece yaşadıklarım o kadar değildi öncekileride yazmak istedim kimseye anlatamıyorum buraya içimi dökmek istedim hamile psikolojisi işte …
Var tabi gurur yaptığım da oldu çok gitmek istedim ama gidecek yerim yoktu hep çaresizlik
Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükür
Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
Cezası kesinleşti mi?Ne taciz ne de tezavuzden girdi neden girmiş olduğunu söylemek istemiyorum
Avukat ilk mahkemede çıkacak diyor 3 ay içinde olacak mahkemesideCezası kesinleşti mi?
Şükürler olsun böyle bir olay yaşamadım ama empati yapabiliyorum.Sonunda anlayan birisi çıktı şükürler olsun çözüm İçin buraya yazdım içimi döktüm ama demediğini bırakmadılar demekki yasamadan kimse kimsenin halinden anlamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?