- 21 Temmuz 2022
- 62
- -153
- 1
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Bir insan aynı soruyu, aynı kişiye neden 10 kere sorar? Hemde hiç tanımadığı birine, sosyal bir platformda.Sevgiliniz neden hapiste? Şuna cevap verir misiniz?
İleride boşanacağından emin olduğun bu manyaktan çocuk yaparken ne düşündünüz? Çocuk falan umrunuzda değil sizin sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Kimse yargılamıyor bunları anlatanda bu rezilliği seçende sizsiniz farkındaysanız. Kimsenin ailesi dört dörtlük değil hepimizin az çok yaşayıpta anlamadığı şeyler var. Ben burada yazmam hiçbir zaman herkes anlatmadığı için sadece kendi ailenizi sıkıntılı sanıyorsunuz belkide. Ama siz kolaya kaçan kendi ayakları üzerinde durmayıp hep basit yolu seçen birisiniz bu bir gerçek. Verdiğiniz cevaplar akıllı bir insanın vereceği cevaplar değil. ''Nikahım yok çünkü boşanacağımdan emindim, kadın sığınmaya gidecektim oda bunu duyunca ikinci çocuğu yaptı.'' Sanki eşiniz tek başına yaptı çocuğu. Şu yazdıklarınızı bi okuyun cidden normal misiniz?Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
İleride boşanacağından emin olduğun bu manyaktan çocuk yaparken ne düşündünüz? Çocuk falan umrunuzda değil sizin sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Kimse yargılamıyor bunları anlatanda bu rezilliği seçende sizsiniz farkındaysanız. Kimsenin ailesi dört dörtlük değil hepimizin az çok yaşayıpta anlamadığı şeyler var. Ben burada yazmam hiçbir zaman herkes anlatmadığı için sadece kendi ailenizi sıkıntılı sanıyorsunuz belkide. Ama siz kolaya kaçan kendi ayakları üzerinde durmayıp hep basit yolu seçen birisiniz bu bir gerçek. Verdiğiniz cevaplar akıllı bir insanın vereceği cevaplar değil. ''Nikahım yok çünkü boşanacağımdan emindim, kadın sığınmaya gidecektim oda bunu duyunca ikinci çocuğu yaptı.'' Sanki eşiniz tek başına yaptı çocuğu. Şu yazdıklarınızı bi okuyun cidden normal misi
Bizde kınamıyoruz konuyu nasılda değiştiriyorsunuz ya. Normal olmayan yaşantınızdan ziyade sizsiniz bunu anlatmaya çalışıyoruz size ondan sonra linç edildim, beni yargılıyorsunuz diyorsun. Kendi sözlerin ve davranışların sıkıntılı doktora git önce siz o adama karşı adam diyorum pardon.. takıntılısınız bence.Yazdıklarımdan rahatsız olan yorum yapmasın benim çevremde daha beter insanlar da var kimseyi kınamıyorum ben yaşadıklarımdan dolayı psikolojim bozuldu evet normal olmayan şeyler olmuş olabilir
E resmi nikah olsa cocuklara nafaka alırdınız hiç değilse şimdi sizi dimdizlak ortada bırakır.Dini nikahlıyız resmî nikah ben istemedim ilerde boşanıcamdan emindim çünkü uğraşmak istemedim ama kurtulamadım bi türlü
Bizde kınamıyoruz konuyu nasılda değiştiriyorsunuz ya. Normal olmayan yaşantınızdan ziyade sizsiniz bunu anlatmaya çalışıyoruz size ondan sonra linç edildim, beni yargılıyorsunuz diyorsun. Kendi sözlerin ve davranışların sıkıntılı doktora git önce siz o adama karşı adam diyorum pardon.. takıntılısınız b
Beddua edecek fesatlıkta olan birinin şu yaşadıklarına da pek şaşırmamalı. Yazık çocuğa üzülüyorum zaten sizin gibi sorumsuz bir annesi olacak Allah sabır ve akıl sağlığı versin doğacak çocuğa.Sanane boş yorum yapma o zaman stresini benim üzerime atamazsın tamammı çillik suları sizi hakkımda ne düşünüyorsanız 10 katını versin allah hamile ahı alıyonuz
Tesekkür ederim herkesten istediğim de boş yapmak yerine böyle kibar tavsiyeler verilmesiydi zaten …Beddua seansi baslamis. Bu sefer uyelik iptali degil ban gelir diye tahmin ediyorum.
Size ilk tavsiyem dogumunuz gerceklesince ya tüplerinizi baglatarak ya spiral taktirarak korunun. Imam nikahli oldugunuz adam cinsel yolla bulasan hastalik tasiyor olabilir mumkunse prezervatifle beraber olun. Su saatten sonra ayrilamayacaginizi düşünüyorum. O yuzden sadece korunmanizi tavsiye ediyorum
Çillik suları ne la ilk defa duyuyorum
Valla ben de ilk defa duydum.Hatta bir an yanlış mı okudum diye düşündümÇillik suları ne la ilk defa duyuyorum
Kız çok merak ettim, çatlatma insaniNe taciz ne de tezavuzden girdi neden girmiş olduğunu söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?