Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım diğer kadınlar sizden zekice davranıp korunmuslardir da bu adamdan çocukları olmaz , sizde kendinize dikkat edin her türlü bulaşıcı hastalığı kapabilirsiniz yazıktır. Son olarak adam hapisten çıkıp sizi kapı dışarı atsa dimdizlak ortada kalırsınız resmi nikah bu yüzden önemli. Haklarınızı bilin ona göre davranın. 2.cocuk doğduktan sonra da çalışmak için kendinize bir yol çizseniz iyi olur . Bu adamın ne yapacağı belli değil , üzerinize başkasıyla evlenedebilir .

Ne kadar midesiz bir insansınız eşinizde sizde beş para etmezsiniz boşanmayın tam birbirinize layıksınız

Sabah işe geldim, misler gibi günaydın
Kkya gireyim dedim bir de ne göreyim.. iki konuda üst üste sinirlerim zıpladı. Bence siz fakesiniz ama. Öyle inanıyorum şu an.

İkinizde iğrençsiniz karı koca tencere kapak olmuşsunuz eskiden olsa çocuklarınıza acırım diyordum artık onu da demiyorum çünkü sizin yetistireceginiz çocuktan hayır da gelmez

Konu fake değilse hiçbirimizin ailesi mükemmel değil, hatta benim aile evinden gitmem için bir sürü sebebim var. Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum. Hiçbirimiz mükemmel bir çocukluk ve gençlik yaşamadık, hepimizin travması var. Siz sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değilsiniz, benim takıntı yaptığım birisi vardı. Dün ne olacak bir kez daha rezil olsam dedim ve saçmaladım sonra anladım ki o hiçbir zaman benim olmayacak, hiçbir zaman bende olmayacak. Ve derhal YouTube'da psikologların videolarını izlemeye başladım. Gittim sesli kitap uygulamasına abone oldum. Orda kişisel gelişim kitapları falan dinliyorum ve burda kendimle ilgili acı gerçeklerle yüzleşme fırsatım oldu. Size de tavsiye ederim.

Sanane boş yorum yapma o zaman stresini benim üzerime atamazsın tamammı çillik suları sizi hakkımda ne düşünüyorsanız 10 katını versin allah hamile ahı alıyonuz
Çillik suları neki

Her halde kötü birşey vebal okurken beddualar yağdırırken söylediğine göre

Siz nerdeydiniz tüm bu olaylar olurken?
Kendinizi kandırmayı bırakıp gerçeklerle yüzleşme vaktiniz gelmiş geciyor bile
Adam 2.çocuğu yaparken konu sahibi komşuya kahve içmeye gittiydi herhal.
Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
Yavru senin nikahın bile yok, ne diyorsun? Adam seni kapının önüne koyabilir 5 kuruşsuz, çocukların için nafaka alabilirsin sadece en fazla, senin hakların olmaz yani anlatabiliyor muyum?

Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var çok şükür
Aşkım senin evin yok. Kayın ailen evini dağıttı, eşyalarını sattı, seni zorla kendilerine sığındırdılar. Yarın kapı önüne koysalar ne yapabilirsin?

Yerini garantilemek için. Yoksa korunmak çok kolay, doğum kontrol hapı hala çocuk yapmaktan çok daha ucuz.

Adam herhalde "oh oh aslanım ya beline kuvvet ama onlarla sevişirken beni düşünüyorsun dimi?" demesini bekledi

Muhtemelen sevgiliniz madde kullanımı ya da ticaretinden içeride ve yine muhtemelen zaten sabıkalı olan biri olduğu için tutuklu yargılanıyor. Bu kafaya başka bir suç bulamadım.

Kadın sığınma evine gideceksiniz, o sevgiliniz sizi maddeye alıştırdıysa bunu da belirtin devlet size madde bağımlılığından kurtulmanız için destek sağlayacaktır. İş bulup hayatınızı düzene sokana kadar devletten destek almanız gerekiyor aileniz arkanızda değilse.
Ne yazık ki çocukları kuruma bırakmayı düşünmeniz gerekiyor...
Elde avuçta yok, sevgilisiniz evlenmeyi düşünmüyorsunuz bu adamla, adamın ailesinde onun cezaevinden çıkmasını bekliyorsunuz... Ailesi nasıl davranıyor? Kendi başınıza ayakta durana kadar çocukların akıbetini düşünmeniz gerekiyor..

Sanane boş yorum yapma o zaman stresini benim üzerime atamazsın tamammı çillik suları sizi hakkımda ne düşünüyorsanız 10 katını versin allah hamile ahı alıyonuz
Kocanızla çok uyumlusunuz sakın ayrılmayın da kimsenin başı yanmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…