Çok kilo aldım sürekli açım ve aşırı mutsuzum

Kızlar çok kilo aldım ve yardıma ihtiyacım var hiç keyfim yok napıcam ben
Canim bende de oyleydi birkac haftadir ama yeni yeni toparliyorum.Yeni amaclar belirle kendine.Heycan kalmayinca böyle oluyor insan kendini yemeğe veriyor.Kendine ya spor ya hobi birsey edin.Biraz değiş sacini vs.Iyi gelir ins

Canim bende de oyleydi birkac haftadir ama yeni yeni toparliyorum.Yeni amaclar belirle kendine.Heycan kalmayinca böyle oluyor insan kendini yemeğe veriyor.Kendine ya spor ya hobi birsey edin.Biraz değiş sacini vs.Iyi gelir ins
Evet Aslında doğruyu söylüyorsun insanda heyecan kalmayınca böyle oluyor

Ben de cok yiyorum ya hic durmadan. geçen yaz 51 kiloydum bu yaz 61 :kızgın:

Ilk defa bu kiloyu gordum. Endokrinolojiye gittim sonuçlar temiz :KK45:

Nasil kurtulacagiz bu durumdan hep yemek düşünüyorum. Midem de genişledi tabi iyice.

İlk zamanlar biraz zorluyor ama günden güne alışıyor insan, başlangıç olarak bir yemek düzeni oturtmanız, sonrada hoşunuza gidebilecek ve size gün içinde daha çok efor sarf ettirecek bir spor bulmanız. Bende 3-4 yıl önce depresyon nedeniyle aşırı kilo aldım ve farketmedim bile 48 den 62 ye nasıl geldim. Yürüyüşü zaten seviyordum ama arada vücudu şaşırtmak için yüzmeye başladım 9 ayda 9 kiloyu verdim sonrasında da düzenimi korumak için özen gösterdim.
Sıkı diyetlerin vücudu yıpratmaktan başka bir getirisi yok, kilolar gittiği gibi geri geliyor bir süre sonra, benim uyguladığım ve tavsiyem her türlü paket gıdadan vazgeçmeniz, bisküviler, krakerler, şekerlemeler vs, aynı şekilde asitli içecekler ve şeker.. Kendinizi daha sağlıklı atıştırmalıklara yöneltin, meyve gibi, özellikle elma kilo vermeye çok yardımcı, lifli olduğu için tok tutuyor. Ve gün içinde 2-2,5lt su tüketmek şart, çünkü vücut susuz kaldığında aç hissediyor. Ayrıca belirli saatten sonra yemek yemeyi kesmek gerekiyor, uykudan en az 3 saat önce, ben genelde gece 2-3 ü bulduğum için 9'da son öğünümü yiyip bırakıyorum. Biraz hareketi arttırıp, zararlılarıda bırakınca kolayca gider kilolar dert etmeyin şimdiden kolay gelsin:KK49::spor:

Back
X