çok kilo almam ve acımasız eleştiriler

Ben de böyle eleştiriler yapıyorum kilo alanlara açıkçası. Onları bilemem de bana acizlik gibi geliyor kendini tutamamak yiyip yiyip kilo aldım diye üzülmek.
Büyük konusmamak lazim bazi sorunlar yasayip kilo alan insanlar var onlardan biride benim. Basiniza gelmediği icin boyle atip tutabilirsiniz nekadar yanlis ve cirkin bi yorum olmuş sizin bu yorumunuzu kinadim acikcasi umarim kendinizi bu konuda duzeltirsiniz.

Hiç takma kafana bende hamileliğimin ilk 6 ayında hızlı kilo aldım 7 kilo kadar doktor böyle gidersen çok kilo alırsın dikkat et dedi inan dikkat etmedim herkes bana da ne olmus birden şişmişsin diyordu 9 aylık gibisin diyolardı hiç sallamadım ve şu anda 37. Haftanın içindeyim 9.5 kilo aldım toplamda takarsan kafana daha çok yedirtiyor unutma bol bol su ve süt iç ben günde 4 lt su en ez 500 ml sut içiyorum ve çok rahat oluyor başka hiçbişey de canım istemiyor tavsiye ederim

selam kızlar. ben 170 boyundayım. 21 yaşındayım. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 72 kiloyum. 16. haftam bitmek üzere... yanlarımdan et fışkırıyor.. göğüslerim şiştide şişti.. çok iştahlıyım.. hiç mide bulantısı da yaşamayınca yedim de yedim... toplulukta konu mutlaka kiloma geliyor
"çok kilo almışsın" "koca kadınlar gibi olmuşsun" "kapat o göbeğini güzel birşey gibi belli etme" gibi lafları işittim bugün çok kırıldım... bu kiloyu en azından şu saatten sonra nasıl kontrol altına alırım? lütfen uyardım
1.75 boyun şuan hamilelikten dolayi 70 kilo oldum normalde 56-58 arasiydim hic bir yerinden et fiskirmiyor gayet orantili duruyorum boyun uzun olduğu için umursamaz sonuçta hamilesin bu süreçte çok kilo almamaya dikkat et sadece çevreyi umursamaz sen nazil mutluysan gerisini bosver

selam kızlar. ben 170 boyundayım. 21 yaşındayım. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 72 kiloyum. 16. haftam bitmek üzere... yanlarımdan et fışkırıyor.. göğüslerim şiştide şişti.. çok iştahlıyım.. hiç mide bulantısı da yaşamayınca yedim de yedim... toplulukta konu mutlaka kiloma geliyor
"çok kilo almışsın" "koca kadınlar gibi olmuşsun" "kapat o göbeğini güzel birşey gibi belli etme" gibi lafları işittim bugün çok kırıldım... bu kiloyu en azından şu saatten sonra nasıl kontrol altına alırım? lütfen uyardım
Öncelikle dışarıdan gelen abuk subuk şeylerle canınızı sıkmayın lütfen. Çünkü bunların ardı arkadı kesilmicek. Yarın bigün bebekle ilgili bakımla ilgili her türlü şeyle ilgili haddi olmadan yorum yapan insanlar olacaktır. Kilo konusunda ben de muzdaribim. Malesef biraz fazla kilo aldım . Dikkat etmek gerek evet fazla yiyince nefesim tıkanıo ama iştahım çok açık yemek konusunda bazen kendime engel olamıyorum.

toplulukta konu kilona gelince, başka konuşacak konu yok heralde pişirip pişirip konuşuyorsunuz, aldımsa aldım kilo benim göbek benim siz niye rahatsız oldunuz diye trip at. bir daha konuşamazlar.

Ay ne terbiyesiz insanlar ya.
Bakmayin yüzlerine, ne demek o öyle. kendileri tig gibi mi sanki. Hem hamile kadina denilecek sey mi bu.
Bakin ben ayda bes kilo alan biriyim hamilelikte. 158 boyum var bir de, doguma 71 ile gitmistim ilkinde, 21 kilo almistim hepsini verdim. Yedim de, ödem de topladim. Karnimda büyüdü. Simdi yine hamileyim hala da büyük karnim. Kilo almaya aldin diyorlar da ilk üc ay verince kimse verdin demedi bile.
Moralini bozacak ne varsa söylerler, kiloyu verince de görmezden gelirler.
Bana böyle davrandilar.
yine cok kilo aliyorum, elimde degil. Normal insan gibi yiyorum iciyorum canim ne istiyorsa. Kilo bu emzirirken gidiyor. Tabi saglikli bir insan isen vermeme gibi bir lüksün yok. Sporla güzel beslenmeyle kilo kalmaz. Eskiden ne isen o olursun.
Üzme kendini yaa..
Ben de cok aldim ama verecegim biliyorum.
Moralini bozanlari dinleme, hamilelikte kilo alinir. Herkesin bünyesi farkli. Bu boyumla aldigim kilo cok fazla bana. Milletin göbegi bile belli olmuyor.
Ama benim bünyem böyle ne yapayim yani.
Takmayin kafaniza, üzülmeyin bosuna. Her hamilelik farklidir.
her hamilelik farklıdır herkesin kendi hayatıdır.. cürret edebildikleri konulara sasırıyorum. allah cocuklarınızı sıze bagıslasın

Ben de böyle eleştiriler yapıyorum kilo alanlara açıkçası. Onları bilemem de bana acizlik gibi geliyor kendini tutamamak yiyip yiyip kilo aldım diye üzülmek*.
neden böyle eleştiriler yapıyorsunuz hanfendi? başkalarının rıskını siz mi tayin ediyorsunuz? bu ne cürret canım, hayret birşey doğrusu.. yediğine içtiğinei satın aldığına almadığına kısacası millete ne hakla karışıyorsunuz. böylelerine halk arasında "hadsiz" deniyor.

ne kadar yanlış bi yaklaşım bu böyle:KK20: karşınızdaki insanın bir rahatsızlığı olup olmadığını bilmiyorsunuz ve bu tarz eleştiriler yapıyorsunuz. üstelik bunu bir de acizlik diye adlandırıyorsunuz! her bünye farklıdır. sizin yediğiniz size kilo yapmaz da bir başkasına yapar bilemezsiniz. mesela benim kronik bi hastalığım vardı yıllarca kiloluydum. ve üstelik doğru beslendiğim halde. bu döngüyü kırmam üç zor yıla mâl oldu. benim etrafımda sizin gibi düşünen ve tepki veren insanlar çoktu. tabiki sırf onları ikna etmek için doktor raporuyla gezmiyordum. ama söyledikleri tek bir cümle benim tüm motivasyonumu yıkıyor ve beni günlerce serseme çeviriyordu. yani sizin iyilik ya da yardım sandığınız şey her zaman motive etmez. yapmayın rica ederim, koskoca insanlarız. karşıdaki bireyin durumunu bilmeden böyle yaftalar yapıştırmak hiç hoş değil!
iyilik güzel bir uslup ile yapılır. kim demiş bu hanfendi ve bunun gibilerinin iyilik istediğini...

Hiç takma kafana bende hamileliğimin ilk 6 ayında hızlı kilo aldım 7 kilo kadar doktor böyle gidersen çok kilo alırsın dikkat et dedi inan dikkat etmedim herkes bana da ne olmus birden şişmişsin diyordu 9 aylık gibisin diyolardı hiç sallamadım ve şu anda 37. Haftanın içindeyim 9.5 kilo aldım toplamda takarsan kafana daha çok yedirtiyor unutma bol bol su ve süt iç ben günde 4 lt su en ez 500 ml sut içiyorum ve çok rahat oluyor başka hiçbişey de canım istemiyor tavsiye ederim
teşekkür ederim tavsiyelerin için bebeğini sağlıcakla kucağına al inşaallah :)

neden böyle eleştiriler yapıyorsunuz hanfendi? başkalarının rıskını siz mi tayin ediyorsunuz? bu ne cürret canım, hayret birşey doğrusu.. yediğine içtiğinei satın aldığına almadığına kısacası millete ne hakla karışıyorsunuz. böylelerine halk arasında "hadsiz" deniyor.
Yok rızıktan falan değil benim eleştirim iradesiz olmalarına karşı. Bedenleri beni ilgilendirmez

iyilik güzel bir uslup ile yapılır. kim demiş bu hanfendi ve bunun gibilerinin iyilik istediğini...
Hastalığı olanları ayrı tutuyorum benim sözüm kilo alıyorun diye yakınıp hala yemeyi kesmeyenlere anladınız mı.bu iradesizlik değil de nedir. Madem yicen o zaman şikayet etme. Bi daha açıklamıcam hanımlar anlamak isteyen anlar anlamayan da beni bağlamaz. Acımasızlık olarak görebilirsiniz ama bunlar gerçekler

Agzina saglik canim:KK36:

Hastalığı olanları ayrı tutuyorum benim sözüm kilo alıyorun diye yakınıp hala yemeyi kesmeyenlere anladınız mı.bu iradesizlik değil de nedir. Madem yicen o zaman şikayet etme. Bi daha açıklamıcam hanımlar anlamak isteyen anlar anlamayan da beni bağlamaz. Acımasızlık olarak görebilirsiniz ama bunlar gerçekler
burdaki konuyu aç bir daha oku istersen. kilomdan gayet memnunum boylu posluyum elhamdulıllah. sorun ACIMASIZ ELESTIRILWER. sorduk mu ki şikayet etttik mi ki elştiri yapılıyor. hayret doğrusuı

Hiç takma kafana millet ne diyor diye can taşıyorsun kimseye hesap vermek zorunda değilsin şuan patates çuvalı gibi hissediyorum kendimi ama değer meleğim sağlıklı ben sağlıklı yeter artar sende öyle düşün hatta sert çıkış kimse demez bir daha :)

Bence söylenenleri hiç takma canım ben öyle yapıyorum şahsen önemli olan senin ve çocugunun sağlığı dogumdan sonra emzirme döneminde çok kolay veriliyomuş kilolar

Back
X