ya et olmasa da olur peynir ye ne bileyim yogurt yumurta vs..
bu arada hedefimiz aynı ama bn senden bi 8-9 kg fazlayım ben napayım o zamn tatlım öleyim mi?
valla ben bu halimle yüzleştim düzelmek için ugrasıyorum kendi kendimin psikologu oldum bnm de derdim aynasızlık ben de ayna hastasıyım ama yok bzim evde keske olsa en azından fazlalıklarıma bakıp vermek için daha da gaza gelirdim...
cnm bnm de diyetisyen son bırakcagım zaman her zaman uygulanabilen bi diyet verdi ama inan hiç bakmadım bilecanım benim diyetisyenim diyete başladıktan sonra 3.listesini verirken seni 3 haftaya kadar diyete alıştırdık bundan sonra artık zayıflama zamanı demişti ve akşam ögünlerine 1 kase çorba bol salata içinede 2 dilim peynir yada yarım kutu tonbalık yada çeyrek tavuk gögüsü haşlaması atarak yapacaksın demişti 1de soda demişti ben şimdi diyetisyenimin son verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum yani akşam öğünlerime protein sıkıştırmıştı sebzeyle birlikte
bu arada sabahları işyerinde yağsız sütle nesfit yiyebilirsin
evet evet yapabılırım hedefıme ulasabılırım haklısınız ne var kı sadece dkkat edıcem ve duzenlı yıycem evet evet yapabılrım55 kg olabılırım bıgun o aynanın karsısına gctgıde kendımı cok daha fazla sevıor olucam
ayyy nasılda gazlar verilmişşş nasılda gaza gelinmiş :) afferin işte böyle ol sen kendin kendine inanmazsan olmaz bu iş hepimizin pes ettiği zamanlar oluyo ama vazgeçmek yok hep o insanların nasıl zayıfladın formülünü bizede ver dediklerini duyacağım günleri bekliyorum.Düşünsenize ego tavan yapıcak ehehehe
ayyy nasılda gazlar verilmişşş nasılda gaza gelinmiş :) afferin işte böyle ol sen kendin kendine inanmazsan olmaz bu iş hepimizin pes ettiği zamanlar oluyo ama vazgeçmek yok hep o insanların nasıl zayıfladın formülünü bizede ver dediklerini duyacağım günleri bekliyorum.Düşünsenize ego tavan yapıcak ehehehe
bugunku menün şimdiye kadar güzeldungıremedım nete o yuzden dunku menumu bugun yazıorum
dun sabah: 1 kk beyaz peynır 4-5 tane sıyah zeytın 1 fıncan sekersız kremasız kahve 1 dılım ekmek
ara : 1 eksı elma
ogle : 1 kase corba, 2 tane kofte, 3 tane kucuk patates kızartması,salata
ara: yarım elma
aksam: salata corba
bu sabah : 1 kase nesfıt
ara: elma
ogle: 1 kase corba 3 catal makarna ve kıvırcık
menün güzel canım ama kızartma olmamış gibi inşallah sadece 3 adet yemişsindirben çünkü dayanamıyorum yedikçe arkası geliyo (
tebrikler asu 2 kilo gitmiş bende yarın tartılıcam :18:
bugunku menumm
sabah: 2 dılım ekmek2 zeytın 1 cay kasıgı ıle recel 2 catal peynır 2 bıber
ara: kucuk bır elma
ogle: corba salata 3-4 catal makarna
ara : elma
aksam : corba salata
1 lıtre suama yatana kadar ıcerım daha
yarım saatte bısıklet
cnm bnm düzenli kullanmam gereken ve ömür boyu devam edecek olan ilaçlarım var bence drlar ne derse odur bnm için ondan bilmediğim ilaç ve takviyeleri kullanmıyorum, bitki bile olsa...
bizim burda pek bu tarz şeyler kullanan yok baharcım
bnm bi ilacım var dr verdi ama kullanmıyorum çünkü hem yemeklerden sonra hem de düzenli olması gerekiyor ona bir düzen koyamadığım için diyeceğim dr.a kessin en azından içmediğimi bilsin içemiyorum çünkü ama bu zayıflama hapı falan değil şekeri dengelemek için, zayıflamaya destek amaçlı ama tıbbi bir ilaç oyle takviye falan değil uzman dr. tarafından yazıldı bana özel yani...
hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey var melikecim sen sor biz yardımcı oluruz sana bilgimiz dahilinde
asucum tek çözüm içinde şeker olan herşeyden kaçınmak ve uzun bir süre yememek maalesef en etkili olabilecek çözüm bu ki ben 2 hafta falan oldu sanırım yemiyorum çikolata falan cnm bi ara bugun çekti ama şimdi geçti arada yoklar seni sen agzına meyve at çikolata yiyormuş gibi düşün bitince de oh çok lezzetliydi de geçecek o çikolata isteğin
hem ağzın da tatlanmış olur yani kendini birazcık kandıracaksın
mesela diyebilirsin ki şu atıyorum 5 kiloyu da vereyim şu marka çikolatayı kendime ödül vercem
sonra o kiloya ulaşınca gerçekten git bir defaya mahsus kaçamak yap seni bi sonraki hedefe kadar ayakta tutar mesela ben 70e inince yiyeceğim bitter çikolata ödülüm o bnm ama daha yolum var 1 ay kadar yani ufak kandırmacalar yaparsan inan ki 1 lokma bile yediğinde fazla gelecek o
kısaca psikolojik açlık yoksa fizyolojik değil
sabah: 2-3 dılım kk kadar kasar
sekersız nescafe
5 zeytın
bıraz ekmek
ara:mandalına
ogle:bırazcık etlı kurufasulye 1 kasık pılav bol salata
ara mandalına
aksam bırazcık ekmkdomates salatalık bıber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?