Çok kılo vermem lazım çok :((

canım benim diyetisyenim diyete başladıktan sonra 3.listesini verirken seni 3 haftaya kadar diyete alıştırdık bundan sonra artık zayıflama zamanı demişti ve akşam ögünlerine 1 kase çorba bol salata içinede 2 dilim peynir yada yarım kutu tonbalık yada çeyrek tavuk gögüsü haşlaması atarak yapacaksın demişti 1de soda demişti ben şimdi diyetisyenimin son verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum yani akşam öğünlerime protein sıkıştırmıştı sebzeyle birlikte

bu arada sabahları işyerinde yağsız sütle nesfit yiyebilirsin

cnm bnm de diyetisyen son bırakcagım zaman her zaman uygulanabilen bi diyet verdi ama inan hiç bakmadım bile

ayyy nasılda gazlar verilmişşş nasılda gaza gelinmiş :) afferin işte böyle ol sen kendin kendine inanmazsan olmaz bu iş hepimizin pes ettiği zamanlar oluyo ama vazgeçmek yok hep o insanların nasıl zayıfladın formülünü bizede ver dediklerini duyacağım günleri bekliyorum.Düşünsenize ego tavan yapıcak ehehehe

evet ya cok ıyı gaza gelıorum burda ve ıkı gundur tarılıorum 65.9 cıkıorum evet evet sanırım basaracagım olayy yaaa

dungıremedım nete o yuzden dunku menumu bugun yazıorum

dun sabah: 1 kk beyaz peynır 4-5 tane sıyah zeytın 1 fıncan sekersız kremasız kahve 1 dılım ekmek
ara : 1 eksı elma
ogle : 1 kase corba, 2 tane kofte, 3 tane kucuk patates kızartması,salata
ara: yarım elma
aksam: salata corba

bu sabah : 1 kase nesfıt
ara: elma
ogle: 1 kase corba 3 catal makarna ve kıvırcık

aynen:) bugunku menün şimdiye kadar güzel
dünkü de güzel sadece kızartmayı görmezlikten geliyorum ama bu seferlik ok?

menün güzel canım ama kızartma olmamış gibi inşallah sadece 3 adet yemişsindirben çünkü dayanamıyorum yedikçe arkası geliyo(

bugunku menumm

sabah: 2 dılım ekmek 2 zeytın 1 cay kasıgı ıle recel 2 catal peynır 2 bıber
ara: kucuk bır elma
ogle: corba salata 3-4 catal makarna
ara : elma
aksam : corba salata

1 lıtre su ama yatana kadar ıcerım daha

yarım saatte bısıklet

süpersin tatlım begün benim kaçamakları bir görsenn

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.Bende pko var.Pkoda kilo yapan bir kadın hastalıgı duymuşsundur belki.Pko için doktor glucophone ialcı verdi şeker ilacı aynı zmanda şeker yok bende ama pko için bunu veriyorlar insülin direncini kırmak için senin bahsettigin ilaç bu olabilirmi?canım bende zayıflama ilaçlarını pek sağlıklı bulmuyorum saglıklı beslenme ve spor olunca zamanla yavaşta olsa kilolar veriliyor yapacagımız beslenme şeklini değiştirmek

sabah: 2-3 dılım kk kadar kasar
sekersız nescafe
5 zeytın
bıraz ekmek

ara:mandalına

ogle:bırazcık etlı kurufasulye 1 kasık pılav bol salata

ara mandalına

aksam bırazcık ekmk domates salatalık bıber

asucummm menüyü begendim
cok ekmek yememissin zten
birazcik dedigine göre sanirim 1-2 dilim ekmek yemissindir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…