Çok kılo vermem lazım çok :((

asu_asu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
154
0
46
İstanbul
merhabalar...
yeter artık kılo vermek ıstıyorum ve bu sefer de bu yontemı denemeye karar verdım belkı burda kı gunluk ve tabı sızler(ıns) bana yardımcı olur ama dıyete yarın baslamam gerekıyor cunku kullandıgım ılaclarım bugun bıtecek :)) yarın sabahtan ıtıbaren ne yedıysem aksamları gelıp burda yazacagım :) Insallah ıse yarar

hoşgeldin cnm aramıza
bu kararı vermene çok sevindim diğer topikte de uzunca yazdım sana
gereken tüm desteği elimden geldiğince vermeye hazırım, eminim diğer arkadaşlar da öyle
burada biz aile gibi olduk hepimiz sanki bir mahallenin komşuları gibiyiz birbirimizin evine (topiğine) uğruyor arada iki laf edip gidiyoruz

ilaç kullanman da önemli değil ben de kullanıyorum hem de ömürlük çok kasma kendini bu konuda sağlıklı beslendikten sonra ilaçlar çok da kiloya tesir etmez
sen de bnm takip listemdesin artık
tekrardan hayırlı olsun

hosbulduk :)) bende dun uye oldum topık topık gezdım :)) ve sonunda boyle bır karar verdım kılolarımı vermm lazım cunku daha 21 yasındayım ve 68 kıloyum boyumda kısa 1.50 heheh pekı takıbınde olmam guzel bısı ama kacamak yaptgımda lutfen bas azarı bana :)))

Aman kızlar diyet yapmakla vakit kaybetmeyin. O sıkı diyetleri kaç ay yaparsanız yapın yeterli kiloyu verdiğinizde ister istemez eski yeme düzeninize yavaş yavaş dönüyorsunuz ve hooop yine tombulluk!! Bilim adamları diyor ki, diyet yaptıktan sonra kiloyu sabitlemek için en az 2 yıl o kiloda sabit kalabilmeniz lazım. O yüzden yeme alışkanlığınızı, yeme düzeninizi komple değiştirmeniz gerekiyor. Yani diyet geçici bir çözüm. Ama ben bundan sonraki hayatımda şekerden undan tuzdan uzak duruyorum demek kalıcı çözüm.. Ben mi? Benim de vermem gereken bi 7-8 kilo var.. Kilom boyuma göre normal aralıkta ama alt bedenim 40 üst bedenim 36-38.. Hiç 40 beden giymek istemiyorum yaa ben de daha 25 yaşındayım.. Benim altımın da 38 bedenden yukarı olmamam lazım of =/ Spora yazılıyorum yarın. Sporu da hayatımızın bir parçası yapmamız lazımmmmmm!! Üşenmemek lazımmm!! Allah yardımcımız olsun.

ah canım bende aynıyım, 21 yaşındayım, boyum kısa (1.50) falan şişmanım.Ama ben de senin gibi diyete başladım bu hafta çok zorlanıyorum yaa, gece uyanıyorum acıkdığımdan :) sen bana destek ol ben sana :) ancak böyle başarabiliriz..

Yazdıklarına katılıyorum..

slm kızlar bayadır zayıflama konularını takip ediyorum ama bi türlü yazamadım yani herkes birbirni tanıyo gibi geldi ondan bodoslama dalamadım bende ama bu sitede baya gaza geldim ben baktım burasıda yeni buraya yazım dedim ben 70 kloyla başladım 2 hafta oldu hergün 3 mil veya 4 mil leslie teyzemle yürüyom :) yeşilçay form çayı durmadan içiyom 6 dan sonra bişi yemyom ama diğer yemekler iş yerinde ne varsa ekmeksiz yiyom öğlen hım bide sabahları simidim var onu kesemedim 1 tane hergün yanında peynirle bilerek tartılmıyorum çnkü inceldiğim halde kilomda bazen azalma olmayınca yılıyorum hemencik göbişim baya gitti bacak ve basenlerin gtmedini çok istyorum haziranda düğünüm var en azından bi 58 olmam lazım boyum 1,64 bugünde leslie teyzemle yürüyüşten sonra bisiklete başlıcam hadi hayırlıısı bakalım sonuçlar ne olcak ....

asucum aramıza hoşgeldin. valla sen takıp iste yeterki biz tepemden inmeyiz.

hayalperim aşkolsun nıye yazmadın hiç bize. bak sneınlede tanışmış olduk :)) düğünü olanlardan biride benim. kısmetse mayıs ayında. herhangi bir aksilik olmazsa. benim topiğede beklerim. başarılar dilerim.leslie harika. bende başlamıştım. sonra bayram falan derken saldım. bu akşam başlıyorum.

evet su sporu yasamımızın bı parcası halıne getırsek cok ıyı olacak

buyuk bır zevkle destek olurum senın kılon kac pekı benım kı kadar var mı:44:

sanada hayırlısı olsun canım ne biliyim işte damdan düşmüş gibi olmıyım dedim topiğinde ziyaret ederim seni eve leslie süper baya faydası olmaya başladı bana hissediyorum şişman bi glin olmak istemiyrm bende şuan durum fena çünkü 4 ayda 5 kilo aldım vercem derken sen neler uyguluyosun canım ?

burası benıde baya gaza getırdı :) hemen sabah olsun da bende yedıklerımı sızlerle paylasmayı ıstyorum ve tabı zayıflamak

burası benıde baya gaza getırdı :) hemen sabah olsun da bende yedıklerımı sızlerle paylasmayı ıstyorum ve tabı zayıflamak

vallaa iyi oluyo böyle işte boşluk buldukça aklıma yemek geldikçe böle bi bakıyom bütün iştahım kapanıyo akşam olsun lesli teyzemle yüriyim diye bakıyorum spordan nefret eden ben her akşam spor güzel bi ter atıyorum bide üstüne duş oh mis mis nasıl güvenim geldi kendime vlla oturup akşam saçma sapan dizilere annemle yorum getirmek yerine kendime vakit ayırıyom :):)) çokta eğleniyom leslie teyzemle basenlerini gördükçe morelim yerinede geliyy oohh ohh tey teyy şappiii;

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende hissetmiştim bodoslama dalamamıştım kendime yeni topic açınca baktım herkes çok iyi herkes birbiriine destek ayrı gayrı yokkk buyüzden sende yabancılık çekme gruba ne kadar kişi eklenirse okadar kuvvetleniriz.İnsanın yanında birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.Buarada merak etme tombik gelin olmazsın.Yalnız simidi kesmen gerek.O susamların masum göründüğüne bakma nası kalori var biliomusun sen:) kendini kasma 6dan sonra yiyebilirsin ama meyve gibi hafif kalorili şeyler.

allahım malesef bilyom ama şu simit olayına çözüm getiremedmm pofsss her sabah kızlara almayın dyom bi bakıyom zorla veriyolar e hep beraber kahvaltı yapıyoz bende fazla seviyom ama öğlen aşçımız berbat yemek yaptığı için genelde aç kalıyoz dışardanda sölemiyoz bde baya su içiyom bakalım 2 hafta sonra tartılcam kaçı görcem:)

sabah boll boll domates salatalık ye haşlanmış yumurtada tok tutar hadi bakalım göriyim seniii aylar sonra dal gibi olunca dönüp buraları okuyalım nasıl zayıflamışız ne taktikler vermişiz birbirimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…