Çok kılo vermem lazım çok :((

merhaba cannım :) bende takipteyim seni ama çok az yemeklede olmuyo maalesef kilo zor veriliyo
bana diyetisyenim önermişti küçük ve göze çarpan bir yemek tabağı al diye bende gittim turuncu ve mor küçük yemek tabakları aldım kendime ve işe yaradı. yemeğe daha oturmadan hem renk çarpıcı olduğundan doyuruyo insanı hemde az olan yemek çok gibi görünüyo ve böylece doyduğunu net hissediyosun umarım işine yarar :)

Canım ne ilacı kullanıyorsun?Kullanmam herhalde artık benimde kafamda soru işaretleri oluştu çünkü.evt pko ve kolestrol çıktı.

Evet katılıyorum az ve sık yemek gerekiyor 3 öğün yerine 6 öğün.öğünler atlanmamalı diyor doktorlar.Benimde yemek tabaklarım orta boydu küçük tabak aldım gerçketen tabklar büyük olunca yemek fazla kaçırılabiliyodu.Tabağında rolü var yani:)

Arkadaşlar diyet ve sporun yanında ek olarak kullandığınız bişey varmı?Zayıflama ilacı ürünü gibi?Ve kullanıyorsanız işe yarıyormu?

hayır yemıycem o sımıtı yemeseydım keske :2: o yuzden aksam yemegı yemıycem sadece 1 ane ela yerım mıdem kazınırsa

aaaaa ne olcak simit yediysen yemekle ekmeğin yerine geçsin akşam yemeden olmaz en azından salata felan yeseydin tatlmm

şadoşa katılıyorum,yanlış yapıyosun....
bu şekilde verdin kg hemnce alırsın...
yağ deyil,su ve kastan kaybediyosun....

lily şu kıza bi açıklama yapsana,sen daha ikna edici oluyon

burda benim ögrencegim çok şey varmış bende olsam normalde simit kaçırdım die asla akşam agızıma bişey sürmezdim

Neden böyle yedin? Dışarda falanmıydın canım.Açık konuşmak gerekirse ben pek begenmedim.Sorun simit yemen değil.Hani protein?Yani çok sağlıksız olmuş az yemişsin ama herzaman böyle yapma cnm sağlıklı değil?Keşke bi güzel kahvaltı etseydin gerçi bazen olabilio benmde dnkü kahvaltım aram leblebiydi:)

ppuufffff su kıloları keske hıc almasaydım bı orta yolu bulamadım her sabah bakıorum ayna da kendıme daha cok kızmaya basladım kendıe gun gectıkce cok depresıf durumdayım suanda zaten nedendır ılıoru bugun hep bole depresıf depresıf takılıorumm :2::2::2::2:

bu arada bugunku menum

sabah: beyaz peynır bır kk kadar 4 zeytın 1 tane kucuk pızza (pastane pızzaları var ya mınık onlardan)
ara: 1 elma
ogle: bır tane sıgara boregı (kucuk) yarım tabak kıymalı ıspanak bıkac kasık yogurt

ara: havuc

aksam: bıkac kasık bulgur pılavı ve yarım kase yogurt

puff basım beleda bu kılolarla bıde bu tabak olayını denıyım bakım tesekkur ederım yardıın ıcın ıyı kı varsınız

şadoşa katılıyorum,yanlış yapıyosun....
bu şekilde verdin kg hemnce alırsın...
yağ deyil,su ve kastan kaybediyosun....

lily şu kıza bi açıklama yapsana,sen daha ikna edici oluyon
dur kız geçmişi okumadım direkt son sayfaya geldim adımı görünce dedim bi cvp yazayım
geçmişi okuyup yorum yapayım bari
bu arada tşk ediyorum ikna edebiliyorsam ne mutlu bacım

heheh sıddet yanlısı ınsalar olup cıkacaz bak bole deme ah su kılolar bızlerı ne hale sokuo :))) sevıorum sızlerı
valla yaaaa
habire dövüyoruz birbirimizi sonra da şiddete hayır diyoruz:)

ben de seni seviyorum tatlımmmm

:26: doyustum ama ben onlarla :44: zaten benım problemım yemek olmadı kı hıc hep ıvır zıvır yuzunden kılo aldım pufff
ben de... hep az yiyordum ama abur cubur yerdim eee kilolar miras kaldı tabii

Son düzenleme:
valla yaaaa
habire dövüyoruz birbirimizi sonra da şiddete hayır diyoruz:)

ben de seni seviyorum tatlımmmm

ben de... hep az yiyordum ama abur cubur yerdim eee kilolar miras kaldı tabii

evet benı de ole malesef ozellıkle cıkoltaya dur demek cok zor gelıyor bana lılıy onun ıcınde cozumun var mı

evet benı de ole malesef ozellıkle cıkoltaya dur demek cok zor gelıyor bana lılıy onun ıcınde cozumun var mı

çikolatayı haftada bir kere 2 parmak kalınlığında bitter yi,yerek çözebilirsin
o çikolatalar cipler yüzünden bu hale geldik

cnm bak simit yemiş olman hemen eyvah kaçırdım moduna girmene neden olmasın
1 simit kimi kaynaklara göre 3 kimi kaynaklara göre 4 dl ekmek yerine geçer ama sen yogurt ve salatyla takviye yapmışsın sanırım gamzenin lily gel ikna et dediği de bu olsa gerek
bu senin gözünü korkutmasın ama neden mi?
bnm diyetisyen bana dışarıda olacagım zamanlar için demişti ki 1 simit+1 ayranla öğününü geçirebilirsin o zaman da akşam ekmek yemezsin(bu kısım bnm yorumum diyetisyenin değil:) )
akşam yememek diye bişey de olamaz
hiç bir öğün bir diğerinin yerini tutmaz asucum ok?
pembepaltoya ve diğer arkadaşlara katılıyorum bak meyve arası yapman güzel ona lafım yok ama hani ne et var ne süt sadece öğlen yogurt o kadar
dengeli beslenmen kilo vermen açısından önemli tmm mı tatlım?
depresyona girecek bi durum yok bunda, sakin ol ve yoluna kaldığın yerden devam et olur mu???
bak biz burdayız sana desteğe sonuna kadar varız...

cnm menün çok kötü değil ama çok iyi de değil
hadi sabah dışardan yiyorsun anladım ve yediklerin kabul edilebilir ama o küçük pizzalar da en az 3-4 dl ekmek yarısını yesen t<m iyi etmiş olursun
öğlen de iyi sayılır sigara böreğine şimdilik göz yumalım
akşam keşke sebze yemeği veya salatan falan olsaymış iyiymiş
aralarını beğendim tavsiyem aralarda meyve yemen havuç yüksek glisemik indeks içeriğinden dolayı çabuk acıktırabilir
bak bu kiloları ben de hemen 1 günde almadım hatta yıllardır kiloluyum genç kızlığım hep kilolu geçti evlenmeden zayıflamak istiyorum ki hala imkanım varken çıtır bir genç kız olarak hevesimi alayım ve ben yaza kadar vereceğime inanıyorum kilolarımı ki düşünsene 3-4 yılda alınan kilolar 6-7 ay gibi bir sürede gidecek ve ben kârda olacağım bu açıdan bakınca:)
biz burdayız dertleşmek istersen de, anlatmak istersen de..
ben her türlü desteğe varım ama sen önce kendin istemelisin düzelmeyi tmm mı asum cnm bnm???

Canım ne ilacı kullanıyorsun?Kullanmam herhalde artık benimde kafamda soru işaretleri oluştu çünkü.evt pko ve kolestrol çıktı.

cnm bnm düzenli kullanmam gereken ve ömür boyu devam edecek olan ilaçlarım var bence drlar ne derse odur bnm için ondan bilmediğim ilaç ve takviyeleri kullanmıyorum, bitki bile olsa...
Arkadaşlar diyet ve sporun yanında ek olarak kullandığınız bişey varmı?Zayıflama ilacı ürünü gibi?Ve kullanıyorsanız işe yarıyormu?
bizim burda pek bu tarz şeyler kullanan yok baharcım

bnm bi ilacım var dr verdi ama kullanmıyorum çünkü hem yemeklerden sonra hem de düzenli olması gerekiyor ona bir düzen koyamadığım için diyeceğim dr.a kessin en azından içmediğimi bilsin içemiyorum çünkü ama bu zayıflama hapı falan değil şekeri dengelemek için, zayıflamaya destek amaçlı ama tıbbi bir ilaç oyle takviye falan değil uzman dr. tarafından yazıldı bana özel yani...
burda benim ögrencegim çok şey varmış bende olsam normalde simit kaçırdım die asla akşam agızıma bişey sürmezdim

hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey var melikecim sen sor biz yardımcı oluruz sana bilgimiz dahilinde
asucum tek çözüm içinde şeker olan herşeyden kaçınmak ve uzun bir süre yememek maalesef en etkili olabilecek çözüm bu ki ben 2 hafta falan oldu sanırım yemiyorum çikolata falan cnm bi ara bugun çekti ama şimdi geçti arada yoklar seni sen agzına meyve at çikolata yiyormuş gibi düşün bitince de oh çok lezzetliydi de geçecek o çikolata isteğin
hem ağzın da tatlanmış olur yani kendini birazcık kandıracaksın
mesela diyebilirsin ki şu atıyorum 5 kiloyu da vereyim şu marka çikolatayı kendime ödül vercem

sonra o kiloya ulaşınca gerçekten git bir defaya mahsus kaçamak yap seni bi sonraki hedefe kadar ayakta tutar mesela ben 70e inince yiyeceğim bitter çikolata ödülüm o bnm ama daha yolum var 1 ay kadar yani ufak kandırmacalar yaparsan inan ki 1 lokma bile yediğinde fazla gelecek o
kısaca psikolojik açlık yoksa fizyolojik değil

Son düzenleme:

bu okuduklarım bana morel verdı gercekten ya kac gundur har sabah gıdıorum aynanın karsısına bakıorum aynaya kızıorum kendıme ne gerek vardı bu kıloları alacak dıe kı ustelık bı ara daha da kıloluydum bu 68 benım kılo vermıs halım uzun suredrde aasagı yukarı hep bu kılodayım artık gıtsın bu kılolar et konusuna gelınce ben pek et sevmıorum olmasa aklıma gelmez

ya et olmasa da olur peynir ye ne bileyim yogurt yumurta vs..
bu arada hedefimiz aynı ama bn senden bi 8-9 kg fazlayım ben napayım o zamn tatlım öleyim mi?
valla ben bu halimle yüzleştim düzelmek için ugrasıyorum kendi kendimin psikologu oldum bnm de derdim aynasızlık ben de ayna hastasıyım ama yok bzim evde keske olsa en azından fazlalıklarıma bakıp vermek için daha da gaza gelirdim...

evet evet yapabılırım hedefıme ulasabılırım haklısınız ne var kı sadece dkkat edıcem ve duzenlı yıycem evet evet yapabılrım 55 kg olabılırım bıgun o aynanın karsısına gctgıde kendımı cok daha fazla sevıor olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…