işte böyle canım 300 500gr vererek kurulucaz bu yağlardan
durmak yok,yola devam
hossggellddııınnnnnnnn
kolestrol falan cıkmasına uzuldumama bızler burda bırbırımıze destek oluoruz bı zaman sonra buraya ınsan ıyıce alısıo ve tam kacamak yapacakken hoppp yemıyıverıo
evveetttttt tebrıklerrbende bı 55 e yetıssem ıyı olcak bılıomusunnn bugn bı tartılayım bakım dedımm 66.5 cıktımm persembeye ne olacak bakalım
burda sadece kaçamaklara kızmıoruz bu kadar az yiyenlerede kızıoruzzz abartmaaa bakiyimmm sağlığından olursun mazallah azcık haşlama tavuk falan bişiyler ye sebze yemeği ye zaten sporda yapıosun dal gibin kız olursun
bugunnnnnn :))sa
sabah: 2 kk kadar helva kacırdım :) cok az da kasar yesıl cay 2 zeytın
ogle: bol yagsız salata 1 dılım ekmek haslanmıs tavuk
ara: yesıl cay kuru kayısı
aksam 1 kase nesfıt
1 kase nesfit le geçirme akşamı,meyvada ye...
oncelikle hoşgeldinKızlar bende geldim kilo konusuyla ranıza gelmek istemezdim amaBende pko hasatlıgı oldugu için kilo almaya müsaitim.Ama bu sefer kafama koydum kilo vermeye karar verdim.2 hafta olucak diyete başladım diyet derken saglıklı beslenme.Herşeyde bir hayır vardır derler kan sayımı yaptırayım dedim bide baktımki kolestrolum çok yüksek çıkmış Doktor diyetisyene yönlendirdi ve hayatımda ilk defa diyetisyene gittim.liste verdi bana.Ben zaten diyetisyene gitmeden önce diyete başlamıştım.3 ögün yemiyorum ara ögünlerdede yiyorum.kesinlikle hamur işi şeker kızartma tuz yok.yemeklrimi az sıvı yag yada zeytinyagıyla yapıyorum tuz çok az kullnıyorum yemeklrde.yeşil çay içiyorum.keten tohumu aldım.Bide en önemlisi liste yaptım haftanın 7 gününe baklagil sebze tavuk balık vsi paylaştırdım.akşm 6 dan sonra yemek yeme yok.Bunların yanı sıra spor çok önemli spor yapıyorum.koşu bandı aldım bugün kurulumunu yaptılar.Bakalım inşllh hepimiz bu fazla kiloları veririz.Önemli olan karar vermekmiş bunu gördüm beyinde bitiyor herşey.
bugunnnnnn :))sa
sabah: 2 kk kadar helva kacırdım :) cok az da kasar yesıl cay 2 zeytın
ogle: bol yagsız salata 1 dılım ekmek haslanmıs tavuk
ara: yesıl cay kuru kayısı
aksam 1 kase nesfıt
oncelikle hoşgeldin
cnm burda hepimiz destekçiyizdir elbette ama ebnce diyetisyenin verdiklerini dikkate al cunku kan değerleri işin içine girince riskli oluyor kafana göre yapman
ben ilaç kullandığım için ekstra bişey yapmıyorım sadece yeşil çay içiyorum doğal şeyler yaniHoşbulduk canım teşekkür ederim.Evet kafama göre yapmıyorum zaten.Diyetisyenin verdigine göre uyguluyorum hatta ben daha hassas davranıyorum.Keten tohumu almıştım çok faydalı bitki internetten ararştırdım onu kullnıyordum diyetisyen bırak keten tohumunu dedi.Sizce neden böyle demiş olabilir?Keten tohumuda yagların yakımında faydalı bir bitki.En önemliside sade diyetle olmuyor illaki spor olucak.
kizzz menüyü begendimmmm ama o helva neeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaa
bende kacamak yaptim bugün maleseffff
pis bogazzzzzzzzzzzzzzzzzz pisssss
dövün beni kizlar sacimi basimi yolun
spor olarak ne yapıyorsun asucum.
Ben seni çok kilolu sanıyordum.
resminden dolayı galiba
yeni dikkat ettim
asucum
sen dün de bugun de azıcık yemişsin ölüm orucunda mısn kız????
bugun ku menumm
sabah : 1 paket lımonlu form bıskuvı paketın ıcınde 6 tane vardı
ara : 2 mandalına
ogle : sımıt kacrdım 1 tane :26: yagsız salata yarım kase yogurt mandalına
ara: mandalına(2)
aksam: hıcbırsey
simit öğle yemeği yerine olmuş,
bişecik olmaz bence...
akşam yemeği yemicen mi
bugun ku menumm
sabah : 1 paket lımonlu form bıskuvı paketın ıcınde 6 tane vardı
ara : 2 mandalına
ogle : sımıt kacrdım 1 tane :26: yagsız salata yarım kase yogurt mandalına
ara: mandalına(2)
aksam: hıcbırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?