Çok kılo vermem lazım çok :((

aramiza yine hosgeldin tatlim :)
ilk günde kacamaklar oluyor, bendede olmustu...ve hala oluyor yani:20: ama bundan sonra yok kacamaklar:1: menün güzel ama yinede, azicik patlamis misirdan bisey olmaz sanirim.:8:

olmamasını umuyorum ama artık gectı ılk gunler persembe gunu bır hafta olucak yanı persembe gunu tartılıcam o yuzden kacamk olmaması lazım :26:

ogle : nesfıt ve elma veee leslıe ıle 3 mıl :8: ılk defa leslıe ıle spor yaptım ve eglendım sanırım hep yapıcam :21:

aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo :30: :43:

aksam:corba salata ve bıraz ekmek kacırdım :26: ve bu aksam karar verdım bır daha aksamları evdekılerle beraber masaya oturmayacagım bır sure yoksa kacıo :30: :43:

güzel kizzz :) keske ekmek olmasaydi ama:20: benim annemde az önce tv izlerken misir patlatmis kocaman bir tabaga:14: yemedim ama tuttum kendimi:21::21:

accık ekmekten bişe olmaz...
bence akşam menün gayet güzel

güzel kizzz :) keske ekmek olmasaydi ama:20: benim annemde az önce tv izlerken misir patlatmis kocaman bir tabaga:14: yemedim ama tuttum kendimi:21::21:

süpersin valla...
ben bugünü batırdım....
2 köfte yerine
5 köfte yedim:53:

accık ekmekten bişe olmaz...
bence akşam menün gayet güzel

süpersin valla...
ben bugünü batırdım....
2 köfte yerine
5 köfte yedim:53:

tskler tatlim:16:
bugün zaten kacamaklar günü, herkes biseyler kacirmis bugün:1:
bende sabah yarim ekmegin üstüne aci sürdüm ve yedim
toplam 2.5 dilim ekmek yedim bugün

herkesee merhaba off bugun temızlık vardı nasıl yoruldum :19:

ıste bugun tukettıklerım

sabah: bol domates salata ve annemın yaptıgı borekten kacırdım bıraz :56: :57:

ogle: bır dılım pızza :27:

bugun sadece 2-3 bardak su ıcebıldım unuttum hep :26: sımdı hemen ıcmeye gdıorum :21: ve bıraz dınlendıkten sonrada kendıe ceza verdım bugun yedıgım pızza ve borekten dolayı leslıe ıle en az 5 mıle yapcam :8:

merhabalar...
yeter artık kılo vermek ıstıyorum :( ve bu sefer de bu yontemı denemeye karar verdım belkı burda kı gunluk ve tabı sızler(ıns) bana yardımcı olur ama dıyete yarın baslamam gerekıyor cunku kullandıgım ılaclarım bugun bıtecek :)) yarın sabahtan ıtıbaren ne yedıysem aksamları gelıp burda yazacagım :) Insallah ıse yarar

hoş geldin topiğin hayırlı olsun bende tüm topikleri okuyup gaza gelip başlamıştım:D daha 1 hafta oldu birbirimize destek olalım hadi başarılar :34:

suanda orelman cokmus durumdayımm :43: :43: :43: :43: bugun cok fazla kacırdım menulerımı yazmak bıle ıstemıorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: napsam ya nerelere gıtsem oofff offffffffffffffffff :57::57::57::43::43::43:

dunku facıadan sonra bugun ku lıstem:

Sabah
1 kk beyaz peynır bırazcık bal 3 yesıl zeytın

ogle
hıcbrsey cunku yemek yemeye vaktım olmadı

ıkındı

yarım pogaca

aksam
2 kasık pılav 1 mandlına

dunku facıadan sonra bugun ku lıstem:

Sabah
1 kk beyaz peynır bırazcık bal 3 yesıl zeytın