- Konu Sahibi caresizlik
-
zaten kilo almaya müsait bir bünyen varsa hamile kalmadan önce mutlaka kilo vermelisin ben hamileliğimde 20 kilo aldım ve gerçekten vermesi uzun bri süreç alıyor çünkü bebeğim 2 yaşına kadar emdi bende emzirmeyi bırakmadan diyet yapamadım,ama 1 yıla yakın bir sürede 20 kilonun tamamını verdim önce iveç diyeti yaptım ardındanda sürekli kalori hesabı yaparak aburcuubrdan uzak durarak ve hareketli bir yaşam tarzını seçerek verdim asansör ullanmadım ,öğretmenim dersleri oturmadan ayakta anlatmaya gayret gösterdim,yemekte sık sık masadan kalkarak iştahımı kesmeyi başardım.inan başta zor ama kilo vermeye başladıkça motive olacaksın
olmaz diye birşey yok istedikten sonra hepsi olur ben çocukluğumu ve ergenliğimi kilolu geçirdim 21 yaşında 90 kiloydum uğraştım azim ettim verdim yaklaşık 9 ayda 25 kilo sonrasında 1 yıl mola vücut tekrar kilo alacak olursa en azından o kiloya dönsün diye
1 yıl sonra tekrar başladım 54 kiloya indim çevremden çok tepki aldım çirkin oldun diye bende sizimi kıracam4 kilo daha alıp 58 kilo oldum
Merhaba arkadaslar....
yaklasik 1 sene once buraya ilk defa yazmistim 3 aylik evliyim ve bosanmak istemiyorum diye... allaha sukur halen evliyiz ve eskisi gibi kavgalarimiz yok yani mutluyum diyebilirim... ama bu surec yuzunden ve isimimi kaybetmem nedeni yuzunden 1 sene icinde asiri kilo aldim tam olarak 22 kilo !!( yani zaten onceden cokta zayif sayilmazdim.. boyum 1.72/82 kiloykene birden 104 kilo oldum... simdi bitane diyet sayesinde ilk 5 kilomu verdim ve simdi baska farkli bir diyete basladim 2 haftada 2,5 kilo verdim oda zar zor cunku basladigim diyet cok zorr simdi 3cu haftamdayim ve daha dogru duzgun bir gunumu bile tamamliyamadim (
inaninki sirf bu yuzden cok mutsuzsum ve bazen esimle tartisiyorum ... cocukda cok istiyorum ama esim once zayiflamami istiyor( napacan bana yardim edin kendimi cok kotu ve cirkin hissediyorum
bende 18 yasımda 102 kikoydum canımazmettim 1 senede 60 kiloya indim yani yeter ki kafana koy başarırsın
Semmoş 1 yılda 42 kilo vermişsinSırrını paylaşmalısın hemen bizimle
Akapuntura git canım. Ben 5 haftada 10 kilo verdim akapuntur+diyet. Öyle spor falanda yapmadım. Kilolar hamile kalabilme ihtimalini engelliyor zaten. Kilon azaldığında daha rahat hamile kalırsın. Benimde boyum 1.71 100 kg ile başladım akapunturla diyete. şu an 88 kiloyum ve 48-50 bedenden 44 bedene indim şu an. İstersen başarırsın, sadece kendini motive et yeter tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?