- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
- #81
Afsgsgs ya belki de gözden kaçırdığımız bir şey oldu korkma korkma.Yok muhittin bise yok bise yok bise onlar yanlış kullanmış muhittincim



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afsgsgs ya belki de gözden kaçırdığımız bir şey oldu korkma korkma.Yok muhittin bise yok bise yok bise onlar yanlış kullanmış muhittincim
olaydan sorna içtin demi önce değil bi de ilk 24 saat demi yine sorayim garanti olsun tüm ihtimalleriAfsgsgs ya belki de gözden kaçırdığımız bir şey oldu korkma korkma.![]()
Sonra içtim ertesi gün 12 saat sonra falan.olaydan sorna içtin demi önce değil bi de ilk 24 saat demi yine sorayim garanti olsun tüm ihtimalleri![]()
Ya işte bak ilk 2 saat içmemişSonra içtim ertesi gün 12 saat sonra falan.![]()
Ay çok güldüm ya . Valla aynı şeyleri yaşadım. Hatta ben öyle çocukları gördüğümde benim çocuğum böyle yapsa bir yapıştırırım duvara resmi çıkar derdim.Sokakta kendini yere atarak ağlayan çocuklara öyle bir sinir olurdum ki annesi nasıl dayanıyor buna derdim . Şimdi oğlumla birlikte yerleri öpe öpe geziyoruz ve ben inanılmaz sabirliyim
Tamamen aynısıyız işte çok ağlıyor diye çevremde ki herkes aman ağlamasın yeter ki diyor herkes illallah etti sıpamdanAy çok güldüm ya . Valla aynı şeyleri yaşadım. Hatta ben öyle çocukları gördüğümde benim çocuğum böyle yapsa bir yapıştırırım duvara resmi çıkar derdim.
Sonuç : Hadi annecim, tamam annecim, sen ne istersen tamam annecim gibi gibi...
Aynen bendeasla asla demem asla dediklerimle hep sınandım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuğa.Tamamen aynısıyız işte çok ağlıyor diye çevremde ki herkes aman ağlamasın yeter ki diyor herkes illallah etti sıpamdanbir kere gezmeye İstanbul'a geldim metroda kaos çıktı herkese sadece 2 yaş sendromu diye açıklama yapmak zorunda kaldım
Evli misin bekar mi cicimValla benim kadar dikkat eden yoktur her seferinde cok cok dikkat ediyordum ediyorduk prezervatifin azizligıne ugradik 2 bucuk senedir gayet basarılıydık umarim hamile falan kalmam.Hic korunmadan direkt iliski yasayip aa hamile kaldim gibi bir durum degil yani
Ben korunamıyorum onunlaKiz kardesimi kinardim cok daginik pis diye.
Heh simdi oyle bir kizim var
Prezervatif azizligi nasil oluyor yahu. 8 senedir tek korunma yontemimiz![]()
Otobus beklerken durakta bir erkek cocugu Gordum durakta ki camlari yaliyordu. O kadar kinadim ki kendi kendime, benim oglum olsa sinirden delirirdim Herhalde diye dusundum. Sonuc oglum oldu ve evde ki butun camlari yaliyorBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem![]()
Ins , kac çocuk varYumurtlamaya 3 4 gun vardı iliski oldugunda.Umarim bir kazaya kurban gitmem
Hadi yaSokakta kendini yere atarak ağlayan çocuklara öyle bir sinir olurdum ki annesi nasıl dayanıyor buna derdim . Şimdi oğlumla birlikte yerleri öpe öpe geziyoruz ve ben inanılmaz sabirliyim
Yaa maşallah bende ozaman evladınız yaşındayım sizin evladinıza da hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinRabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuğa.
Valla yorumunuzu okuduğumdan beri çok gülüyorum, sayenizde eski günlerim geldi aklıma.
Benimki şimdi 25 yaşında o günleri çok özlüyorum
Yap yap benim senden neyim eksik az da sen bebenle oturup ağlaHadi yaÇocuk yapmasam iyi olacak anlaşılan.
Amin canım Allah razı olsunYaa maşallah bende ozaman evladınız yaşındayım sizin evladinıza da hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin![]()
Kendi tarafimizdan biriyle asla evlenmem diyordum (akraba değiliz memleket olarak aynı )Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem![]()